09 / 05 / 2024

Şenaşil İstanbul Gayrimenkul iletişim

Şenaşil İstanbul Gayrimenkul iletişim

Şenaşil İstanbul Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 150 bin TL sermaye bedeli ile Almoghera Khalıalashab ve Hulut Heyyani tarafından kuruldu.

Mg Yeşil Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mg Yeşil Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Günday tarafından kuruldu.

Estate For İstanbul Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Aracılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Estate For İstanbul Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Aracılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Majdolın Alchamaa tarafından kuruldu.

Jadeer İstanbul Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Jadeer İstanbul Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de Ihab Khaıer tarafından kuruldu.

Buy In İstanbul Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buy In İstanbul Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Muhammed Nazım Bektemur tarafından kuruldu.

Batı İstanbul Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Batı İstanbul Gayrimenkul Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde Şükrü Akgül tarafından kuruldu.

Bist Boğaziçi İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bist Boğaziçi İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Ahmet Pınarbaşı, Ayhan Aydın, Hüseyin Demir ve Murat Selçuk ortaklığında kuruldu.

İstanbul Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Anadolu Yakası Şubesi açıldı!

İstanbul Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Anadolu Yakası Şubesi Maltepe'de Abdullah Oktay Altınbaşak tarafından açıldı.

Golden House İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden House İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 800 bin TL sermaye bedeli ile Majıd Tabası tarafından kuruldu.

Yatırımcılara büyük fırsat! Eyüpsultan'da 100 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

T.C. İstanbul Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Pirinççi Mahallesi, Taşlıburun Mevkii, 193 parselde yer alan 130 bin yüzölçümlü tarla vasıflı gayrimenkulü 100 milyon TL'ye icradan satıyor...

Levent'te 48 milyon TL'ye icradan satılık bina!

T.C. İstanbul Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Levent M Mahallesi, 851 ada 104 parselde yer alan bahçe içinde binayı 48 milyon TL'ye icradan satıyor...

İstanbul'da icradan satılık 26 gayrimenkul!

T.C. İstanbul Gayrimenkul İcra Dairesi, İstanbul ili, Sarıyer ve Eyüpsultan ilçelerinde yer alan 26 gayrimenkulü icradan satıyor. 

Aev İstanbul Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aev İstanbul Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Solmaz Ghaem tarafından kuruldu.

Jest İstanbul Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Jest İstanbul Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Mert Paker ve İbrahim Akaşkın tarafından kuruldu.

Şenaşil İstanbul Gayrimenkul iletişim Haberi

Şenaşil İstanbul Gayrimenkul iletişim

Şenaşil İstanbul Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 150 bin TL sermaye bedeli ile Almoghera Khalıalashab ve Hulut Heyyani tarafından kuruldu.

Şenaşil İstanbul Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi konusu:

1-EMLAK/GAYRİMENKUL: Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler,...