08 / 05 / 2024

Şener Şen Parkı nerede

Şener Şen Parkı nerede

Barış Mahallesi'nde 4 bin 403 metrekarelik alana sahip Şener Parkı'na yeni düzenlemeler yapan Beylikdüzü Belediyesi, parka köpeklerin enerjilerini atabilecekleri bir Pati Parkın yanı sıra hem çevre hem hayvan dostu bir mamamatik kazandırdı.

Türkiye'nin en büyük şehir parkı Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi açılıyor!

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi dünyada beşinci, ülkemizde ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyor.

Şener Şen'den ev açıklaması! 

Asistanıyla birlikte Etiler'de görüntülenen Şener Sen, Adana’da doğduğu evin bakımsızlık yüzünden yıkılma tehlikesi altında olduğu iddiaları yanıtladı.

Şener Şen'in doğduğu iddia edilen ev tehlike saçıyor!

Türk sinemasının usta isimlerinden Şener Şen'in Adana'da dünyaya geldiği iddia edilen ev yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya. Metruk binadan düşen ahşap parçaları çevre halkını tedirgin ediyor. 

Melih Gökçek: Ankapark dünyanın en ucuza mal olan parkı!

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankapark’ı Disneyland ile kıyaslayarak, dünyanın en ucuza mal olan parkı olduğunu belirtti...

Meclisten geçen yeşil alan ve toplanma alanı kararları mahkemeye taşındı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, meclisten geçen park, yol ve deprem toplanma alanı olarak plan değişikliği yapılması kararı ile bazı tahsisleri kararlarını mahkemeye taşıdı. 

Şener Şen’in doğduğu ev her an çökebilir!

Şener Şen’in doğduğu Adana’daki ev yıkılma riski altında. Bakımsızlıktan harabeye dönen ev için çevre esnafı, Şener Şen’e doğduğu eve sahip çıkma çağrısında bulundu….

Asya ve Avrupa'nın en büyük tema parkı Ankara'da açıldı! 

Asya ve Avrupa'nın en büyük tema parkı olan Wonderland Eurasia Ankara'da açıldı. Asya ve Avrupa'nın sentezi olarak tasarlanan dev tema parkta pek çok farklı konsept yer alıyor. 

Sani Şener inşaat sektörünün en güçlü 4’üncü lideri oldu!

TAV Grubu CEO'su Sani Şener, Construction Week dergisi tarafından hazırlanan ve Körfez Bölgesi’nin en etkili 100 iş insanının açıklandığı listede 4’üncü sırada yer aldı...

Sani Şener, Körfez Bölgesi’nin en etkili iş insanı seçildi!

TAV Grubu CEO’su Sani Şener, Construction Week dergisi tarafından hazırlanan ve Körfez Bölgesi’nin en etkili 100 iş insanının açıklandığı listede 5'nci oldu...

Sani Şener, Körfez bölgesinde inşaat sektörünün en güçlü 5. lideri!

TAV Grubu CEO'su Sani Şener, Körfez bölgesinin en etkili 100 iş insanının açıklandığı listede 5. sırada yer aldı

Kartal'ın en büyük parkı Yakacık'ta inşa ediliyor!

Kartal'ın en büyük parkı olma özelliğine sahip olacak, Yakacık Havuz Sokak'ta yapımı devam eden parkın çalışmalarını Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz yerinde inceledi...

Sani Şener, Körfez inşaat sektörünün en güçlüleri arasında!

TAV Grubu Üst Yöneticisi Sani Şener, dünya endüstri yayınlarından Construction Week tarafından hazırlanan ve Körfez Bölgesi’nin en etkili 100 iş insanının açıklandığı listede yedinci sırada yer aldı.

Şener Şen emlak zengini çıktı!

Türk sinemasının yaşayan efsanelerinden Şener Şen, Muğla’nın Datça İlçesi’ne bağlı Palamutbükü’nden 10 dönüm arazi satın aldı. Şene Şen'in arazisinde yer alacak 19 villalık havuzlu sitenin yapımına başlandı.

Şener Şen Parkı nerede Haberi

Şener Şen Parkı nerede


Doğal alanları ve yeşil yoğunluğunu ilçenin her yerinde arttıran Beylikdüzü Belediyesi, Barış Mahallesi'nde yer alan Şener Şen Parkı'na bir takım yenilikler ve düzenlemeler getirdi. Parkın başındaki trafoya usta oyuncu Şen'in portre resmi yapıldı. 4 bin 403 metrekarelik alana sahip parkta yıpranmış olan sert zemin sökülerek, koşu parkuru ve zemin düzenlemesi yapıldı. Mevcut çocuk oyun grubu, fitness aletleri ve zemin kauçuk kaplaması yenilendi, alana uygun bitki dikimi ve peyzaj düzenlemesi de tamamlandı. Parkın en ilgi çekici tarafı ise yeni kazandırılan pati park ve mamamatik oldu.


"PARKIN KİMLİĞİNİ GÜÇLENDİRDİK"

Hayvansever dostlarla ve çocuklar birlikte Şener Şen Parkı içindeki Pati Park'ın açılışını yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçedeki park ve yeşil alanları baştan aşağı elden geçirdiklerini belirterek, "Parkımızın çocuk oyun grupları, aydınlatmaları ile...