08 / 05 / 2024

Şener Tekin

Şener Tekin

Netgül İnşaat Maden Petrol Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Şener Tekin tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 2 Temmuz'da açıldı

Meral Akşener'den özelleştirme tepkisi!

Dün Sivas ve Tokat'ta seçmenlere hitap eden İyi Partli Lideri ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, umhurbaşkanı seçilirse ilk işinin satılan fabrikalarının sözleşmelerini iptal etmek olduğunu söyledi...

Sani Şener 3. havalimanı ihalesinden neden çekildiğini açıkladı!

TAV Havalimanları Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Mustafa Sani Şener, İstanbul'da yapımı devam eden 3'üncü havalimanına ilişkin de soruları yanıtladı...

Oğuz Tekin Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oğuz Tekin Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 25 bin TL sermaye bedeliyle Orhan Oğuz Tekin tarafından Üsküdar'da kuruldu.

Akbey Peyzaj İnşaat Taşımacılık Organizasyon Turizm Otomotiv Ve Elektrik Ener.Üre.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Akbey Peyzaj İnşaat Taşımacılık Organizasyon Turizm Otomotiv Ve Elektrik Ener.Üre.San.Tic.Ltd.Şti bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Cahit Akbey tarafından kuruldu. 

Sani Şener: Türkiye'de herkes, her işi yapıyor!

TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, "Maalesef Türkiye'de herkes, her işi yapıyor. Biz onlardan değiliz. Sadece havalimanı işi yapıyoruz. Sadece bunu yaptığımız için işimize çok odaklanabiliyoruz." dedi.

Demet Şener'in iki oda bir havuzlu evi!

Demet Şener sosyal medya aracılığıyla "evlerinin kapılarını" takipçilerine açan ünlüler arasında yer alıyor. İşte Demet Şener'in iki oda bir havuzlu evi...

Gürsel Tekin'den, FETÖ'ye arsa tahsis edildi iddiası!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, gerçekleştirdiği basın toplantısında devlete ait birçok arsanın FETÖ'ye tahsis edildiğini iddia etti.

Ener Enerji Turizm Lojistik ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ener Enerji Turizm Lojistik ve Ticaret Anonim Şirketi Selim Suat Orsan tarafından 47 milyon 270 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Gürsel Tekin'den FETÖ arsalarına dair açıklama!

Darbe girişiminin ardından FETÖ'nün hangi illerde arsa aldığına dair açıklamalarda bulunan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin “Belediye başkanlarından sonra sıra bakanlara gelecek” diye açıklamada bulundu.

İşte Demet Şener'in Levent'teki üç katlı villası!

Ünlü manken ve oyuncu Demet Şener, Levent'teki üç katlı villasını Instyle Home dergisinin Ekim ayı sayısı için açtı. İşte Demet Şener'in Levent'teki üç katlı villası...

Sani Şener, Körfez inşaat sektörünün en güçlüleri arasında!

TAV Grubu Üst Yöneticisi Sani Şener, dünya endüstri yayınlarından Construction Week tarafından hazırlanan ve Körfez Bölgesi’nin en etkili 100 iş insanının açıklandığı listede yedinci sırada yer aldı.

Ahmet Selim Ener gözaltına alındı!

Gaziantep’te önceki gün düzenlenen FETÖ operasyonu kapsamında Edecan İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Selim Ener gözaltına alındı.

Sephora, Tekin Acar'ın 19 mağazasını resmen devraldı!

Tekin Acar Kozmetik'in 19 mağazası Fransız Sephora'ya devredildi. 18 Nisan Rekabet Kurulu'na yapılan başvuru sonucu Kurul mağazaların devredilmesi işlemine izin verdi.

Şener Tekin Haberi

Şener Tekin

Netgül İnşaat Maden Petrol Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Şener Tekin tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 2 Temmuz'da açıldı.  Netgül İnşaat Maden Petrol Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; Her türlü konut,iş hanı,atölye,fabrika,okul,hastahane, depo,soğuk hava deposu,sera,besihane,mandıra,sinema,tiyatro, konferans salonu,sergi salonu,stadyum,otogar,havaalanı,liman,baraj,termik ve hidroelektrik santraller,otel,motel,kamping, tatil köyü,yat marinası,lokanta,akaryakıt istasyonu,yüzme havuzu,otopark vb.yapıların inşaatını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Netgül İnşaat Maden Petrol Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Tuzla, Şifa Mahallesi, Engin Sokak, No:18...