03 / 05 / 2024

Senko Proje Silüet Beylikdüzü satılık daire

Senko Proje Silüet Beylikdüzü satılık daire

Senko Proje Silüet Beylikdüzü satılık daire seçenekleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 3 oda 2 salon, 4 oda 2 salon ve 5 oda 2 salon dublekslerden meydana geliyor.

Sarıyer'in silüet alanlarında kat yüksekliği 2 kattan 3 kata yükseltildi!

Sarıyer’in Boğaziçi Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgesi Koruma amaçlı Nazım İmar Planı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde onaylandı. Yapılan değişiklikle Sarıyer'in silüet alanlarında kat yüksekliği 2 kattan 3 kata yükseltildi...

2 yıl önce izdiham yaratan OYAKKENT Silüet 2. kez satışa çıktı!

OYAK İnşaat güvencesi ile hayata geçirilen OYAKKENT Silüet Projesi satışa çıktı. Merakla beklenen projede farklı konut seçenekleri, villalar ve ticari ünitelere yer veriliyor.

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğanay Gürbüz tarafından kuruldu.

Dev proje! 232 bin ailenin evine kırmızı et gönderilecek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından dev bir proje hayata geçirildi. Proje kapsamında ihtiyaç sahibi 232 bin ailenin evine konserve şeklinde kırmızı et gönderilecek.

Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi.'nin merkez nakli yapıldı!

Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

Oyakkent 3 Silüet'in satışının iptal edilmesi meclis gündeminde!

Zafer Partisi İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, OYAK tarafından hayata geçirilecek olan Oyakkent 3 Silüet projesindeki konutların satışına dair yapılan duyuruya ve bu duyurunun iptal edilmesine ilişkin soru önergesi verdi. 

Oyakkent 3 Silüet'in satışlarına izdiham engeli!

OYAK İnşaat'ın yeni projesi Oyakkent 3 Silüet'in satışları yaşanan izdiham nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Oyakkent 3 Silüet projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Oyakkent 3 Silüet projesinin detayları belli oldu. Oyakkent 3 Silüet projesi 15 soruda tüm detaylarıyla haberimizde yer alıyor. İşte Oyakkent 3 Silüet projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Başakşehir Oyakkent 3 Silüet fiyat listesi!

Başakşehir Oyakkent 3 Silüet fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Başakşehir Oyakkent 3 Silüet fiyat listesi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Oyakkent 3 Silüet satışta!

OYAK İnşaat'ın yeni projesi Oyakkent 3 Silüet bugün itibariyle satışa çıktı.

Oyakkent 3 Silüet fiyat!

Oyakkent 3 Silüet fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Oyakkent 3 Silüet fiyat bilgisi ve proje ayrıntıları...

Oyakkent 3 Silüet nerede?

Oyakkent 3 Silüet nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Oyakkent 3 Silüet nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları... 

Oyakkent 3 Silüet yarın satışta!

OYAK İnşaat'ın beklenen projesi Oyakkent 3 Silüet yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Senko Proje Silüet Beylikdüzü satılık daire Haberi

Senko Proje Silüet Beylikdüzü satılık daire

Adnan Kahveci Mahallesi'nde inşa edilen Silüet Beylikdüzü projesi; Senko Proje tarafından yükseliyor. Senko Proje Silüet Beylikdüzü satılık daire bilgisi öncesinde projeden bahsedelim. 


Toplamda 4.960 metrekarelik arsa alanına sahip Senko Proje Silüet Beylikdüzü projesinde otopark alanı ise 5 bin metrekare olarak belirlendi.


90 konuttan meydana gelen Senko Proje Silüet Beylikdüzü projesindeki işyeri sayısı 12. Projede birbirine yapışık 5 blok yer alıyor. 



Senko Proje Silüet Beylikdüzü teslimleri 2 ay sonra yapılacak. Senko Proje Silüet Beylikdüzü ödeme koşulları kapsamında banka kredisi ile vadelendirme yapılıyor. 


Senko Proje Silüet Beylikdüzü satılık daire tipleri 2+1, 3+1, 4+1 ile 3+2, 4+2 ve 5+2 dubleks şeklinde tasarlandı. 


Senko Proje Silüet Beylikdüzü satılık daire fiyatları 315 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Senko Proje Silüet Beylikdüzü iletişim:

0212 855 61 26