04 / 05 / 2024

sentetik saha

sentetik saha

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç: Spor tesisleri yapıldıkça sizler, hayatınızın en güzel anlarını bu tesislerde geçirin. Spor sahasının ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu yıl sentetik sahalardan Türkiye’de 267 tane yapıyoruz

Eski Sümerbank Sentetik Deri İşletmesi’nin olduğu arsaya yapılacak konut projesine ipotek engeli!

Çanakkale merkezde bulunan eski Sümerbank Sentetik Deri İşletmesi’nin bulunduğu alanda yapılacak konut projesi, yıllardır yapılamıyor. Nedeni ise söz konusu arsanın ipotekli olduğunun anlaşılması.

İzmir Şehir Hastanesi’yle ilgili saha raporu hazırlandı! Sorunlar giderek artıyor!

İzmir Tabip Odası tarafından depreme dayanıksız tartışmaları ile 10 yıl sonra açılabilen İzmir Şehir Hastanesi’yle ilgili saha raporu hazırlandı.

Saha Grup İnşaat Reklam Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saha Grup İnşaat Reklam Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Umut Demircan tarafından kuruldu.

Alper Saha kimdir?

Peker GYO Yönetim Kurulu üyeliğine atanan Alper Saha kimdir? Alper Saha daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Alper Saha'nın biyografisi...

Arspor Halı Saha İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arspor Halı Saha İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Akdere kuruldu.

İş GYO, SAHA ile kredi derecelendirme sözleşmesi imzaladı!

İş GYO, Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş. (SAHA) ile kredi derecelendirme sözleşmesi imzaladı. Sözleşme 8 Haziran 2023 tarihine kadar geçerli olacak. 

Kayseri Develi'de kentsel dönüşüm için saha tespitleri tamamlandı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Develi'de hayata geçecek kentsel dönüşüm projesi için saha tespit çalışmalarının tamamlandığını dile getirdi.

Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi’nde saha tespitleri tamamlandı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile birlikte sürdürülen Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi’nde saha tespitlerinin tamamlandığını müjdeledi. 

Gölbaşı İkizce'de halı saha inşaatına başlandı!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, İkizce Mahallesi’nde inşaatına başlanan halı saha alında incelemeler gerçekleştirdi.

Halı saha işletmecilerinin kira isyanı!

Bursa Halı Saha İşletmecileri ve Sportif Faaliyetler Derneği Başkanı Yüksel Bulut yaptığı açıklamada pandemi sebebiyle çoğu işletmecinin kira ödemesi yapmadığını ancak 1 Haziran itibarıyla yer sahiplerinin kiraları talep ettiğini belirtti.

İTÜ’den Elazığ depremine ilişkin saha raporu!

Elazığ Sivrice'de meydana gelen depremin ardından İTÜ’lü akademisyenler Elazığ depremine ilişkin saha raporunu açıkladılar...

Saha Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saha Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Bulut ve Selami Başdak tarafından kuruldu.

İş GYO, Saha Kurumsal Yönetim ile anlaştı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş. ile anlaştı...

sentetik saha Haberi

sentetik saha

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, “Gençlerimiz kahvehane köşelerinde eskimesin, gelsin, sahaları eskitsin” dedi.


Kılıç, Alaplı ilçesinde yapımı büyük ölçüde tamamlanan sentetik çim yüzeyli futbol sahasında incelemelerde bulunarak, burada çocuk sporcular ve gençlerle sohbet etti.


Futbolculara “Buradan Drogba çıkar mı?” diye soran Kılıç’a gençler, “evet” cevabını verdi.


Kılıç, sohbet ettiği çocuklardan birisi dengesini kaybederek hafifçe yere düşünce, “Çoktandır bekliyorsunuz değil mi? Yoruldunuz. En az iki saat önce dikmişlerdir sizi. Bayram trafiği nedeniyle bir saat geciktik” dedi.


“Hangi sporu yapıyorsunuz” diye sorduğu çocuklardan birinin, “Her sporu yapıyoruz, durmak yok, yola devam” demesi, Kılıç’ı güldürdü.


Karate takımından iki kız sporcunun gösterisinin izleyen Kılıç’a isminin yazılı olduğu Alaplı Belediyespor takımının forması hediye edildi. 


- Türkiye genelinde 267 sentetik saha


Kılıç, sporculara hitaben yaptığı konuşmada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde...