11 / 05 / 2024

Ser Proje Bilişim Yapı Mimarlık İnşaat adres

Ser Proje Bilişim Yapı Mimarlık İnşaat adres

Ser Proje Bilişim Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Hilmi Özkan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Şubat'ta Özümit İş Merkezi'nde kuruldu.

Besa Home Proje Geliştirme İnşaat Otomotiv Bilişim Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Besa Home Proje Geliştirme İnşaat Otomotiv Bilişim Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  200 bin TL sermaye bedeli ile Selim Ağca tarafından kuruldu.

Özder Proje Bilişim Danışmanlık Kimya Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özder Proje Bilişim Danışmanlık Kimya Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Özşenler tarafından kuruldu.

Öztekler Proje Bilişim Danışmanlık Kimya Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztekler Proje Bilişim Danışmanlık Kimya Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Talih Cengiz tarafından kuruldu.

Bion Proje Bilişim Yapı Malzemeleri Kimya Ve Laboratuvar Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bion Proje Bilişim Yapı Malzemeleri Kimya Ve Laboratuvar Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye2de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kolukırık tarafından kuruldu.

360 Proje Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık ve Bilişim Anonim Şirketi kuruldu!

360 Proje Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık ve Bilişim Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Cem Has, Nurullah Saçlı ve Onur Mustafaoğlu tarafından kuruldu.

Conearch Proje Mühendislik Danışmanlık Bilişim ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Conearch Proje Mühendislik Danışmanlık Bilişim ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Önder Hortaçlı tarafından kuruldu...

Meta Bilişim A.Ş.'den yeni proje sinyali!

Meta Bilişim İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Can Emrah Özoral, doğru planlama ile doğru yerde yatırım yapmak istediklerini ve yeni proje için yer arayışında olduklarını açıkladı.

M3 Tasarım İnşaat Proje Mimarlık Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M3 Tasarım İnşaat Proje Mimarlık Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 40 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gün, Metin Akbaş ve Mustafa Demir ortaklığında kuruldu.

Miya Teknik Proje İnşaat Bilişim Taahhüt Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miya Teknik Proje İnşaat Bilişim Taahhüt Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Global İmalat İnşaat Gıda Enerji Turizm İletişim ve Bilişim Anonim Şirketi kuruldu!

Global İmalat İnşaat Gıda Enerji Turizm İletişim ve Bilişim Anonim Şirketi, Fuat Terzi Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 8 Mart'ta Zeytinburnu, Maltepe Mahallesi, Eski Çırpıcı Yolu Sokak'ta kuruldu.

Bilişim Vadisi'ndeki 50 milyon dolarlık binalar yıkılıyor!

Kocaeli Gazetesi yazarlarından Tanzer Ünal bugünkü yazısında Bilişim Vadisi’nde, Yüksek Teknoloji Enstitüsü döneminde 50 milyon dolar harcanarak yapılan binaları yıkılmasını konu aldı. İşte o yazı:

Flash Turizm İnşaat Emlak Bilişim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Taksim Şubesi açıldı!

Flash Turizm İnşaat Emlak Bilişim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Taksim Şubesi, Mustafa Süzmetaş Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Beyoğlu, Hüseyinağa Mahallesi'nde açıldı.

Arecon Bilişim İnşaat Medya Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arecon Bilişim İnşaat Medya Organizasyon Ticaret Limited Şirketi, İlker Arslan tarafından 15 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Ümraniye, Site Mahallesi, Samanyolu Caddesi, Baha Sokak'ta kuruldu.

Ser Proje Bilişim Yapı Mimarlık İnşaat adres Haberi

Ser Proje Bilişim Yapı Mimarlık İnşaat adres

Ser Proje Bilişim Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Hilmi Özkan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Şubat'ta kuruldu. 


Ser Proje Bilişim Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.


Ser Proje Bilişim Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Üsküdar, Küçükçamlıca Mahallesi, Bulgurlu Caddesi, Özümit İş Merkezi, No:44...