03 / 05 / 2024

sera inşaat

sera inşaat

ADP, TAV İnşaat'taki yüzde 49 hissesini Sera ve Tepe İnşaat'a 9 milyon avro karşılığında devredecek.

TK Sera, Ankara Polatlı 2. OSB'de tesis inşaatına başladı!

Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz "Ankara Polatlı 2. OSB'de, 37 bin metrekare arazi üzerinde, 5 bin metrekare kapalı alan olarak soğan depolama ve işleme tesisi inşaatına başladık" diye konuştu.

Yapısera İnşaat Taahhüt ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapısera İnşaat Taahhüt ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Turan tarafından kuruldu. 

TAV İnşaat yol ayrımında!

TAV İnşaat'ta ortaklar yol ayrımına geldi. TAV CEO’su Şener şirketi Sera İnşaat’ın İDO’daki hisselerini Akfen’e vereceğini, buna karşılık Akfen’in TAV İnşaat hisselerini alacağını belirtti. Akfen Başkanı Akın, hisse devri için, "Henüz bir anlaşma sağlanmış değil, masadaki opsiyonlardan biri" dedi...

İnistanbul 3. ve 4. etap inşaat işi Sera Yapı'ya verildi!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Zeytinburnu'nda inşa ettiği İnistanbul projesinin 3'ncü ve 4'ncü etaplarına ait kaba inşaat işlerini Sera Yapı yapacak.

Sincan Belediyesi cam sera inşaatı için ihale açtı

Ankara Sincan Belediyesi Destek Hizmetleri  Müdürlüğü, 'cam sera yapımı' ve 'yeşil alanların bakımı' için ihale açtı  

Koray İnşaat Ürdün'de hastane yapacak

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketleri arasında yer alan Koray İnşaat, Ürdün'de 185 milyon dolarlık bir hastanenin inşaatı için anlaşma imzaladı.

Vakıflar, Üsküdar'da kat karşılığı inşaat yaptıracak

Vakıflar, Üsküdar İlçesi, Selamiali Mahallesi'nde bulunan 154 metrekarelik alana kat karşılığı inşaat işi yaptıracak.

İnşaat sektörüne İş ve İşçi Sağlığı Eğitimi

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD), inşaat sektörü ve inşaat malzemeleri sanayisinin AB'ye uyumunu ve işbirliğini hedefleyen EUbuild Projesi çerçevesinde şirketlere yönelik `OHSAS 18001: İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğiti

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

sera inşaat Haberi

sera inşaat

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, Akfen Holding'in TAV Havalimanları Holding'de kalan yüzde 8,1'lik hissesini Fransa merkezli Aeroports de Paris Group'a (ADP) satmasına ilişkin, "ADP, Türkiye'ye güvenini gösterdi. Bizle 5 yıldır ortaklar... Bu süre de bize ve ülkemize değer verdiklerinin bir göstergesi. Türkiye'ye 160 milyon dolarlık daha yatırım yapmış oluyorlar. Bu direkt bir yabancı yatırımdır." dedi. 


Şener, TAV Havalimanları'nın gelecek dönem planları ve hedeflerinin aktarıldığı toplantıda yaptığı konuşmada, bugün bir kilometre taşını daha aştıklarını belirterek, kurucu ortaklarından Akfen'in Türkiye'de başka alanlarda yatırımlarına devam etmek için hisselerinin yüzde 8,12'sini Aeroports de Paris Group'a sattığını, anlaşmaları imzaladıklarını ve Rekabet Kurulu onayından sonra yürürlüğe gireceğini bildirdi. 


Akfen'in kuruluşundan bu yana TAV Havalimanları'na ciddi destekleri bulunan bir firma olduğunu ifade eden Şener, şunları kaydetti:


"Kendileri,...