14 / 05 / 2024

Seramiksan 2016 banyo serisi

Seramiksan 2016 banyo serisi

Seramiksan, sektörün en önemli fuarlarından biri olan 28. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda en yeni serilerini ziyaretçilerinin beğenisine sundu.

Seramiksan Buca Yapı mağaza sayısını artıracak!

Seramiksan’ın başarılı bayilerinden Buca Yapı, 2008 yılından bu yana Seramiksan'ın banyo, mutfak ve tüm yaşam alanları müşterileri ile buluşturuyor. 

Seramiksan Unicera'da tam not aldı!

İlklerin ve yeniliklerin öncü markası Seramiksan’ın Unicera Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda sergilediği 2017 Koleksiyonu ziyaretçilerden tam not aldı.

Seramiksan 9'ncu kez CERSAIE’de!

Kendine özgü tasarımlarıyla sektörde fark yaratan Seramiksan ileri teknoloji ve yenilikçi tasarımlarını, 26 - 30 Eylül 2016’da düzenlenecek olan uluslararası seramik fuarı CERSAIE’de sektör profesyonellerinin beğenisine sunacak.

Seramiksan Verona Serisi, Unicera Seramik Fuarı’nda tanıtıldı!

Seramiksan, sektörün en önemli fuarlarından biri olan 28. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda en yeni serilerini ziyaretçilerinin beğenisine sundu.

Seramiksan'a 28. UNICERA Fuarı'nda yoğun ilgi!

Türk seramik sektörünün öncü markası Seramiksan, 28. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda sergilediği yeni ürünlere ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi.

Seramiksan, 28. UNICERA Fuarı'nda ziyaretçilerini karşılıyor!

Seramiksan, 23 Şubat - 27 Şubat tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 28. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda sergilediği yeni ürünlere yoğun ilgi devam ediyor.

Unicera 2016‘da Seramiksan'a yoğun ilgi!

Seramiksan, 23 Şubat - 27 Şubat tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 28. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda ziyaretçilerini karşılıyor.

VitrA ve Artema banyo trendlerini UNICERA'da tanıtacak!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu, VitrA, Artema ve Burgbad markalarının 2016 banyo ve seramik koleksiyonlarını, 23-27 Şubat tarihleri arasında düzenlenen 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı Unicera’da tanıtıyor.

Seramiksan, 28. Unicera Uluslararası Fuarı’nda ziyaretçilerini bekliyor!

Türk seramik sektörünün öncü markası Seramiksan, 23 Şubat - 27 Şubat tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek 28. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda ziyaretçilerini karşılamaya hazırlanıyor.

Mega İnşaat'ın 2016 Yılı Bayi Satış Toplantısı yapıldı!

Türk seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan’ın Samsun bayilerinden Mega İnşaat’ın gerçekleştirdiği bayi toplantısında 2016 satış ve kampanya şartları görüşüldü.

2016 banyo ve vitrifiye trendleri!

Konforlu ve şık bir banyo ferah, rahat ve en önemlisi fonksiyonel detaylarla donatılmış bir banyodur. Yeni yılla birlikte 2016 yılının banyo ve vitrifiye trendleri de belli oldu.

28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı ne zaman?

İnovatif fikirler ve sürdürülebilir işbirlikleri için akılcı projelere akılcı çözümler sunan UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 23 - 27 ŞUBAT 2016 tarihlerindeTüyap Fuar ve Kongre Merkezi, Büyükçekmece'de profesyonelleri buluşturuyor

Seramiksan UNİCERA Fuarı'na katılacak!

Seramik sektörünün öncü markası Seramiksan, 24 Şubat - 28 Şubat tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek 27. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda ziyaretçilerini karşılamaya hazırlanıyor.

Seramiksan 2016 banyo serisi Haberi

Seramiksan 2016 banyo serisi


“İyi Tasarım Herkesin Hakkı” Anlayışıyla Üretimine Devam Eden Seramiksan’dan Verona Serisi…




Seramiksan, sektörün en önemli fuarlarından biri olan 28. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda en yeni serilerini ziyaretçilerinin beğenisine sundu.




Seramiksan, İtalya’nın en güzel şehirlerinden Verona’nın romantik havasını ve büyüleyici görselliğini yeni tasarımı Verona serisiyle yaşam alanlarına dahil ediyor.




Dijital teknolojiyle üretilen Verona serisi, yaşam alanlarında romantik bir etki isteyenler için iyi bir seçenek sunuyor.


Verona porselen karolar, 60x60 cm ebatında gri ve açık gri renklerinde rektifiyeli olarak üretiliyor. Banyo ve mutfak gibi ıslak zeminler için uygun olan Verona otel, restaurant, cafe gibi birçok yaşam alanında kullanılabiliyor.




Seramiksan, yeni ürünlerini vitrifiye serisiyle tamamlayarak kaliteli yaşam için gerekli teknolojiyi şık bir tasarımla birleştirmeye devam ediyor. Şık ve rahat kullanım için lavaboda Aqua serisi, klozette...