04 / 05 / 2024

Seramiksan avrupaya mı açılacak

Seramiksan avrupaya mı açılacak

Seramiksan ve Rondine Group, bu stratejik ortaklık sayesinde Avrupa ve Uzakdoğu'da gücünü artıracak. 6 ay önce başlayan ortaklıkla İtalyanlar Türkiye ve Ortadoğu'ya, Seramiksan ise İtalya başta olmak üzere Avrupa pazarına ve Amerika'ya açılacak.

Seramiksan Buca Yapı mağaza sayısını artıracak!

Seramiksan’ın başarılı bayilerinden Buca Yapı, 2008 yılından bu yana Seramiksan'ın banyo, mutfak ve tüm yaşam alanları müşterileri ile buluşturuyor. 

Seramiksan Napoli serisi ile yaşam alanları farklılaşıyor!

Motif desenlerin ahenk içinde mermer efekti olarak yansıdığı Seramiksan Napoli serisi, modern ve dinamik görünümüyle yaşam alanlarını farklılaştırıyor.

Gül Sağır Aydın, Seramiksan pazarlama müdürü oldu!

Türk seramik sektörünün öncü markası Seramiksan, büyümesine paralel olarak kadrosuna deneyimli isimler katıyor… Gül Sağır Aydın, Seramiksan Pazarlama Müdürü oldu.

Seramiksan, yeni yabancı ortak arayışında!

Seramiksan, 2017'de yeni yatırımlarına devam edecek. Yurtdışında yeni yabancı ortak arayışında olan Seramiksan, 1.5 milyon metrekare kapasite artırımı yapacak.

Seramiksan Truva Serisi, sade ve dinlendirici mekanlar vadediyor!

Taş görünümünün doğallığı ile seramiğin dayanıklılığını modern yapılar ile bütünleştiren Seramiksan Truva Serisi, sade ve dinlendirici mekanlar vadediyor…

Seramiksan'dan Usta Eğitim Seminerleri!

Seramiksan, Türkiye’nin farklı bölgelerinde bayileri ve saha müdürleri tarafından belirlenen ustalara eğitim seminerleri veriyor.

Seramiksan Napoli serisi yaşam alanlarını farklılaştırıyor!

Motif desenlerin ahenk içinde mermer efekti olarak yansıdığı Seramiksan Napoli serisi, modern ve dinamik görünümüyle yaşam alanlarını farklılaştırıyor.

Seramiksan'ın usta eğitim seminerleri hız kesmeden devam ediyor!

Seramik sektörünün öncü firmalarından Seramiksan, Konya ve Afyon’da bayileri ve saha müdürleri tarafından belirlenen ustalara eğitim seminerleri düzenledi. Seminerlere ustaların yanı sıra bayiler, bayi çalışanları ve Seramiksan yöneticileri de katıldı.

Seramiksan showroomu Trabzon'da açıldı!

“İyi tasarım herkesin hakkı” anlayışıyla üretimlerine devam eden Seramiksan showroomlarına Trabzon Seramik Dünyası da eklendi. Seramiksan showroomu Trabzon Seramik Dünyası’nın açılışı 9 Nisan’da gerçekleşti.

Seramiksan kariyer günlerine devam ediyor!

Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, sanayi üniversite iş birliği kapsamında Dokuz Eylül Üniversitesi Endüstriyel Cam ve Seramik Bölümü öğrencileriyle buluştu.

Manisa Mesken Yapı Seramiksan Showroom’u açıldı!

“İyi tasarım herkesin hakkı” anlayışıyla üretimlerine devam eden, Türkiye çapında 200'ü aşkın mağazasıyla kaliteli hizmet veren Seramiksan’ın showroomlarına Manisa Mesken Yapı da eklendi.

Seramiksan Pamukkale Serisi ile doğa hayatınıza taşınıyor!

Teknoloji ve estetik tasarımlarıyla seramik sektörünün dikkat çeken markası Seramiksan, Pamukkale travertenlerinin büyüleyici görünümünden esinlenerek hazırladığı serisini sizlerle buluşturuyor.

Seramiksan Nano Teknolojili leke tutmayan granitleri üretti!

Seramiksan Buca Yapı'nın Kurucusu Nihat Yıldırım, "Gelişen teknoloji ile birlikte üretilen seramik ve vitrifiye çeşitleriyle hayatınız güzel olacak" dedi.

Seramiksan avrupaya mı açılacak Haberi

Seramiksan avrupaya mı açılacak


Türkiye'nin üçüncü büyük seramik üreticisi Seramiksan, seramiğin anavatanı olan İtalya'da firma satın aldı. İtalya'nın önemli markalarından Rondine Group'un yüzde 50'sini satın alan Turgutlu merkezli Seramiksan ile İtalyanlar, ortaklık ile üretimde işbirliği yaparken, yeni pazarlara açılacak. Sembolü kuğu olan Seramiksan ile sembolü kırlangıç olan Rondine Group, bu stratejik ortaklık sayesinde Avrupa ve Uzakdoğu'da gücünü artıracak. 6 ay önce başlayan ortaklıkla İtalyanlar Türkiye ve Ortadoğu'ya, Seramiksan ise İtalya başta olmak üzere Avrupa pazarına ve Amerika'ya açılacak. 


Tehlikeli rakip

İtalya'nın seramik merkezi Emilia Romagna bölgesinde yer alan Rubiera'daki tesislerde düzenlenen basın toplantısı ve fabrika gezisinde konuşan Rondine Group Başkanı Lauro Giacobazzi, Seramiksan ile yapacakları sinerji ile daha da ileri gideceklerini açıkladı. Giacobazzi, "Seramiğin merkezi İtalya. Ama Türkiye bizim için çok önemli. Şu an Türk...