03 / 05 / 2024

Seramiksan balkon bahçe serileri

Seramiksan balkon bahçe serileri

Seramiksan Garden, sade motifi ile ferah, doğal renkleriyle huzurlu bir mekan sunuyor…Doğadan aldığı ilhamla iddialı tasarımlara imza atan Seramiksan, yeni serisi Garden ile balkon, bahçe, teras zeminlerde gerçeklik dokusu oluşturmaya devam ediyor.

ŞOK’ta mutfak masa seti 2 bin TL’ye, yatak seti 4 bin TL’ye, bahçe/balkon seti 1750 TL’ye düştü!

ŞOK Market, birçok üründe indirime giderken, bu indirimlerin bugün son olduğunu duyurdu. Bu kapsamda, 6 Haziran Salı gününe özel, ŞOK'ta mutfak masa seti 2 bin TL’ye, yatak seti 4 bin TL’ye, bahçe/balkon seti 1750 TL’ye düştü. İşte 6 Haziran 2023 ŞOK fiyat listesi...

Koçtaş'tan bahçe balkon depolama alanlarında indirim! 21 Aralık 2022 fiyat listesi...

Koçtaş, bahçe balkon depolama alanlarında indirim fırsatlarını resmen başlattı. Peki, Koçtaş'ta bahçe balkon depolama alanları ne kadar, kaç TL? İşte 21 Aralık 2022 fiyat listesi...

Vivense’den yaz bitimine özel kampanya! Bahçe mobilyalarında yüzde 40 indirim fırsatı. İşte 21 Eylül 2022 fiyat listesi

Vivense Mobilya yaz bitimine özel bahçe ve balkon mobilyalarında yüzde 40 indirim kampanyası başlattı. Mobilyanızı alın yaza daha ucuz maliyetle daha şık bahçenizde girin.

Gayrimenkulde öncelik bahçe, balkon ve teraslı evlerin oldu!

Koronavirüsle beraber özellikle karantina günlerinde, açık hava insanların öncelikli ihtiyaçları durumuna geldi. Gayrimenkul alacakların da ilk tercihleri ise bahçe, balkon veya teraslı konutlar oldu

Seramiksan'dan sade motifleriyle Garden serisi!

Sıcak yaz günlerinde en çok zaman geçirilen balkon, bahçe, teraslar Seramiksan ile davetkar mekanlara dönüşüyor. Seramiksan Garden serisi sade motifi ile ferah, doğal renkleriyle de dingin bir atmosfer sunuyor.

Seramiksan ile bahçeler davetkar mekanlara dönüşüyor!

Sıcak yaz günlerinde en çok zaman geçirilen yerlerinde olan balkon, bahçe, teraslar Seramiksan ile davetkar mekanlara dönüşüyor…

Antalya En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması’nda süreç başlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya’nın en güzel balkonu ve bahçesini belirlemek üzere bu yıl ikincisini düzenlediği “En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması”na başvurular Mart ayı içerisinde başlıyor.

Antalya En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması başlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya’nın en güzel balkonu ve bahçesini belirlemek üzere bu yıl ikincisini düzenlediği “En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması”na başvurular 27 Mart 2017 itibariyle başlıyor.

Antalya'da En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması 27 Mart'ta başlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Antalya'nın en güzel balkonu ve bahçesini belirlemek üzere bu yıl ikincisini düzenlediği 'En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması' başvuruları 27 Mart'ta başlıyor.

Seramiksan Garden serisi ile huzurlu mekanlar sunuyor!

Seramiksan Garden, sade motifi ile ferah, doğal renkleriyle huzurlu bir mekan sunuyor…Doğadan aldığı ilhamla iddialı tasarımlara imza atan Seramiksan, yeni serisi Garden ile balkon, bahçe, teras zeminlerde gerçeklik dokusu oluşturmaya devam ediyor.

Antalya En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması sonuçları açıklandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması’nın sonuçları Başkan Menderes Türel tarafından açıklandı.

Antalya En Güzel Bahçe Balkon Yarışması sonuçları açıklanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya’nın en güzel balkonu ve bahçesini belirlemek üzere düzenlediği “En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması” nda sona gelindi. “En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması” sonuçları 23 Mayıs Pazartesi günü açıklanıyor.

Antalya En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması'nda başvurular başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya’nın en güzel balkonu ve bahçesini belirlemek üzere düzenlediği “En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması”na başvurular dün başladı.

Seramiksan balkon bahçe serileri Haberi

Seramiksan balkon bahçe serileri

Seramiksan Garden, sade motifi ile ferah, doğal renkleriyle huzurlu bir mekan sunuyor…




Doğadan aldığı ilhamla iddialı tasarımlara imza atan Seramiksan, yeni serisi Garden ile balkon, bahçe, teras zeminlerde gerçeklik dokusu oluşturmaya devam ediyor.




Yaz bahçelerinin keyfini, mekanlara taşımak isteyenlerin ve doğallığı sevenlerin tercihleri arasında yer alıyor.




Siyah, beyaz, bej, kemik renk alternatifleriyle bahçe, teras, açık hava mekanlarınızda uyum sağlayacak olan porselen karolar, 50x50 cm ebatında rektifiyesiz olarak üretilirken ıslak zeminlerde rahatlıkla kullanılma özelliğine sahip.




Seramiksan’ın Garden serisi ile evinizin bahçesinde, yazlık mekanlarınızda aradığınız doğallığı...