11 / 05 / 2024

Seramiksan iç mimari

Seramiksan iç mimari

Seramiksan, sanayi ve üniversite işbirliği kapsamında düzenlediği teknik-gezi organizasyonunda, İzmir Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencilerini ağırladı.

Atlas Interior İç Mimari Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Interior İç Mimari Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Büyükkahraman ve Mahmut Burak Eslek ortaklığında kuruldu.

Athena Kozmetik İç Mimari Tasarım İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Athena Kozmetik İç Mimari Tasarım İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Fatma Bilan tarafından kuruldu.

Zarifi Mustafa Paşa Yalısı'nın rekonstrüksiyon projesi tamamlandı!

Anadoluhisarı’nda bulunan Zarifi Mustafa Paşa Yalısı’nın rekonstrüksiyon ve iç mimari proje tasarımı ile uygulama çalışmalarını Beysun Mert Mimarlık üstlendi. Zarifi Mustafa Paşa Yalısı’nın rekonstrüksiyonunda 18. ve 19. yüzyıl sahilhane yapılarıyla doku bütünlüğünün korunması amaçlandı.

Bies Tanıtım Hizmetleri İç Mimari İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bies Tanıtım Hizmetleri İç Mimari İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi  Büyükçekmece’de  10  bin TL sermaye bedeli ile Süha Erata tarafından kuruldu.

Mesa Dzynzone İç Mimari Tasarım Yarışması'na sponsor oldu!

İnşaat sektöründeki 52 yıllık deneyimiyle dikkat çeken Mesa, Dzynzone İç Mimari Tasarım Yarışması'na sponsor oldu.

Yazlık evlerde mimari anlayış değişiyor!

Uzaktan çalışma sisteminin hayatımıza girmesiyle yazlıklara talep arttı. Artık sadece dinlenme mekanı olmayan yazlıklar mimari anlamda değişime uğradı.

Mdc İç Mimari Tasarım Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mdc İç Mimari Tasarım Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Üstün tarafından kuruldu.

Almanya'daki Beef Grill Club Kadewe’de Designist İmzası!

İç Mimar Aslı Arıkan Dayıoğlu liderliğinde ulusal ve uluslararası ölçekte ödüllü iç mimari projeler hayata geçiren Designist, Berlin’de tasarladıkları Beef Grill Club zincirine bir yenisini daha ekledi. 

Mustafa Çiçek ile mimari yeni bakış açıları kazanıyor!

Doğru tasarımı yaratıcı fikirlerle buluşturarak yeni mimari oluşumlara imza atan Mustafa Çiçek, her kullanıcının zevklerine hitap eden estetik anlayışları, günümüz modern mimarisiyle olan uyumu ve doğru dokunuşlarla buluşturmayı sürdürüyor.

Kalyon Holding, Karapınar SCADA Merkezi için mimari proje yarışması düzenliyor!

Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası ve Türkiye’nin en büyük güneş santrali Karapınar GES ile yenilenebilir enerji alanındaki yatırımlarını büyüten Kalyon Holding, Karapınar SCADA Merkezi için mimari proje yarışması düzenliyor.

Bursa Osmangazi'deki 11 sivil mimari örneği yapı ayağa kaldırılıyor!

Tarihi mirasın korunmasına yönelik gerçekleştirdiği çalışmalarla eski Bursa’yı ortaya çıkaran Osmangazi Belediyesi 11 Sivil Mimari Örneği yapıyı yeniden ayağa kaldırıyor.

XL Mimarlık ve Mühendislik Nea Vourla Konut Sitesi’ni tasarladı!

Mimar Arda Işık’ın önderliğinde ulusal ve uluslararası ölçekte ödüllü mimari ve iç mimari projeler hayata geçiren XL Mimarlık + Mühendislik tasarımı Nea Vourla Konut Sitesi, bölgenin mimari özelliklerini yansıtan tasarımıyla ön planda tutuyor.

Koronavirüs sonrası otellerin ve tatil köylerinin mimari açıdan değişimi!

Ödüllü projeleri ile ulusal ve uluslararası çapta başarılar hayata geçiren Elips Tasarım Mimarlık Kurucusu Y. Mimar Feza Ökten Koca, Covid-19 pandemisinin ardından turizm sektöründe otellerin ve tatil köylerinin mimari açıdan ne tür değişiklikler yapması gerektiğinden bahsetti.

Seramiksan iç mimari Haberi

Seramiksan iç mimari

Bölgesinde yarattığı artı değerler ve sanayi-üniversite işbirliğine verdiği önemle dikkat çeken Türk seramik sektörünün öncü markası Seramiksan, İzmir Üniversitesi öğrencilerini üretim tesislerinde ağırladı. Mimarlık Fakültesi’nin İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü’nden geziye katılan 22 öğrenciye, Bölüm Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Işıl Yıldırım'da eşlik etti.


İlk olarak showroom’u gezen öğrenciler, kendilerine eşlik eden kalite kontrol mühendisleriyle birlikte, Seramiksan’ın ileri teknoloji ve estetik tasarımı bir araya getiren karo ve vitrifiye ürünlerini yakından inceleme fırsatı buldular.


Daha sonra Seramiksan’ın karo fabrikalarını gezerek üretim süreçleri hakkında detaylı bilgi sahibi olan öğrenciler, üretim mühendislerinin sektör tecrübelerinden de faydalandılar.


Geziye katılan öğrenciler, son olarak, konferans salonunda Seramiksan’ın hızlı, kaliteli ve doğru tasarımlar yapmak üzere geliştirdiği ve bir tasarım platformu olma özelliği de taşıyan çizim programı Seracad’in sunumu...