30 / 04 / 2024

seramiksan ithalat

seramiksan ithalat

Üretiminin yüzde 30'unu ihraç eden seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, Japonya, Kore ve Singapur'u da eklediği ihracat ağıyla 50 ülkeye ürünlerini satıyor.

İnşaat malzemeleri ithalat birim fiyatları artıyor!

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Endeksi Ağustos 2019 sonuçlarına göre, ihracat birim fiyatlarında düşüş sürerken, ithalat birim fiyatlarında artış eğilimi yaşanıyor...

EPDK'dan ucuz doğal gaz ithalatı!

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, "Özellikle vurgulamak isterim ki bu düzenleme (spot boru gazı ithalatı) sadece sektörümüze katkı sağlamayacak, aynı zamanda tüketicilerimizin cebine de yansıyacak." ifadesini kullandı.

Phase One Danışmanlık Emlak Turizm ithalat ihracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Phase One Danışmanlık Emlak Turizm ithalat ihracat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Moncef Megzari ve Samir Mahmutoğlu ortaklığında kuruldu.

Çelik ithalatında vergi indirimi havası!

ABD, Türkiye’ye çelik ithalatına uyguladığı yüzde 50 oranındaki gümrük vergisini yüzde 25’e indirdi. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan çelik ithalatında vergilerin düşürülmesini olumlu olarak karşıladıklarını ifade etti.

ABD çelik ithalatına gümrük vergisini yüzde 25'e indirdi!

ABD'nin Türkiye'den yaptığı çelik ithalatına uyguladığı yüzde 50 oranındaki gümrük vergisi yüzde 25 seviyelerine düşürüldü.

İnşaat çeliği ithalatında gümrük vergisi artacak mı?

Türkiye Çelik Üreticileri Derneği Genel Sekreteri Veysel Yayan, inşaat çeliği ithalatında uygulanan gümrük vergisi oranlarının Dünya Ticaret Örgütü (DTÖ) üyesi olmayan ülkeler için yüzde 30'a yükseltilmesiyle ilgili konuştu.

Öz Aslan İthalat İhracat Gıda Tarim Hayvancılık Otomotiv İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Aslan Ithalat Ihracat Gida Tarim Hayvancilik Otomotiv Inşaat Yapi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özgüneş tarafından kuruldu. 

Yapı malzemelerinin ithalat denetimi tebliği 2019!

Yapı malzemelerinin ithalat denetimi tebliği, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. Tebliğ hükümleri 1 Ocak 2019'da yürürlükte olacak...

AB'nin çelik ithalatı kısıtlaması, Rus ve Türk şirketlere yaradı!

AB'nin getirdiği geçici çelik ithalatı kısıtlamasının Türkiye ve Rusya'ya yaradığı ve iki ülkenin ilk 9 aydaki ihracatının yüzde 56-57 arttığı belirtildi...

Türkiye çelik ithalatına kota getiriyor!

Türkiye, 17 Ekim'den itibaren çelik ithalatı kotası uygulaması kararını DTÖ'ye bildirdi. buna göre, Türkiye kotanın üzerinde yapılan herhangi bir ithalata yüzde 25'lik bir ek gümrük vergisi uygulayacak.

Demir-çelik ithalatına ek mali yükümlülük getirilmesine ilişkin karar!

Cumhurbaşkanlığı'nın Demir-Çelik Ürünleri İthalatında Geçici Korunma Önlemi Uygulanmasına İlişkin Kararın Yürürlüğe Konulması Hakkında Karar ile demir-çelik ithalatına ek mali yükümlülük getirildi..

Demir-çelik ithalatına yüzde 25 ek mali yükümlülük getirildi!

Demir - çelik ithalatına geçici korunma önlemi alındı. Resmi Gazete'de yayınlanan kararla 200 gün süreyle yüzde 25 ek mali yükümlülük getirildi...

Demir ve çelik ürünlerinin ithalatında koruma önlemleri tebliği 2018!

İthalatta Korunma Önlemlerine İlişkin Tebliğ gereğince, demir ve demir ürünleri ithalatına bugünden başlamak üzere 200 gün süre ile yüzde 25 oranında geçici korunma önlemi uygulanacak...

seramiksan ithalat Haberi

seramiksan ithalat

Karo ve vitrifiye üreticisi olarak teknolojik yenilikler ve tasanm üstünlükleriyle dünyada marka olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Seramiksan, üretim teknolojisi ve ihracat hacmiyle dikkat çekiyor. 

Seramiksan, ürünlerini başta İngiltere, Kanada, İsrail, Azerbaycan, Gürcistan olmak üzere yaklaşık 50 ülkeye ihraç ederken, büyük toptancılar, perakendeciler, yapı market zincirleri ve yurtdışında projeler yürüten inşaat şirketlerinden oluşan yurtdışı müşteri portföyü ile geniş bir pazara yönelik olarak çalışıyor. Farklı teknik ve nitelikteki ürünlerinin çokluğu, ebat, renk ve desen çeşitleri ile Amerika'dan Avrupa'ya, Afrika'dan Asya'ya, Uzak Doğu ve Arap ülkelerine kadar farklı beğenileri olan pazarların taleplerini karşılayabilen Seramiksan, ürünlerinin tasarım ve üretim kalitesi açısından ayırt edici özellikleri ile öne çıkıyor. 


Seramiksan'ın ihracat hacmiyle ilgili konuşan Seramiksan İhracat Müdürü Rıfat Noyan, "Teknolojik farklılıklarımız ile yalnızca ülkemizde değil dünya...