19 / 05 / 2024

Seramiksan UNİCERA fuarı 2015

Seramiksan UNİCERA fuarı 2015

Seramik sektörünün öncü markası Seramiksan, 24 Şubat - 28 Şubat tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek 27. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda ziyaretçilerini karşılamaya hazırlanıyor.

Libya'daki inşaat fuarına Türk firmalardan yoğun ilgi!

Libya'nın başkenti Trablus'ta gerçekleştirilen inşaat fuarına Türk firmalar yoğun ilgi gösterdi...

43. Yapı Fuarı'nda Workindo'ya yoğun ilgi!

İnşaat sektörünün online pazaryeri ve kariyer platformu olan Workindocom, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Yapı Fuarı’nda yoğun ilgi gördü.

Yelken Kalıp'a Avrasya Pencere Fuarı’ndan yoğun ilgi!

Yelken Kalıp A.Ş. katılım gösterdiği Avrasya Pencere Fuarı’nda yoğun ilgi gördü. Firma, 4 binden fazla ürün çeşidini müşterileriyle buluşturdu.

Hasanoğlu Şirketler Grubu projelerine Evim Türkiye Fuarı’nda yoğun ilgi!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı’na katıldı. Fuarda bu yıl hayata geçireceği dört yeni projesini tanıtan şirketin fuara özel düzenlediği kampanyaya gurbetçiler yoğun ilgi gösterdi...

UNICERA Fuarı kapılarını açtı!

CNR Expo’da düzenlenen İstanbul-Seramik Banyo Mutfak Fuarı, kapılarını açtı. TİM Başkanı İsmail Gülle, fuarın açılışında, fuara ve ihracata ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

UNICERA İstanbul 5-9 Şubat'ta!

Ülke ekonomisi ve inşaat sektörünün en önemli dinamiklerinden biri olan Türk seramik, banyo ve mutfak sektörü, "UNICERA İstanbul - Seramik, Banyo, Mutfak Fuarı"nda bir araya gelecek.

UNICERA için geri sayım başladı!

İstanbul-Seramik Banyo Mutfak Fuarı (UNICERA) için hazırlıklar tamamlanıyor. 5-9 Şubat’ta CNR EXPO Yeşilköy’de kapılarını açacak fuar için geri sayım başladı.

5. Buildmacex Fuarı'na Türk firmalarından yoğun ilgi!

Batı Afrika ülkelerinin Nijerya'da düzenlediği 5. Buildmacex Fuarı'na Türk firmalar yoğun ilgi gösterdi. Fuara, inşaat ve yapı sektöründen 50'nin üzerinde firma katıldı.

Tanyer Yapı'ya İzmir Emlak Fuarı'nda yoğun ilgi!

İzmir'de düzenlenen İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı kapıları açtı. Fuara, katılan Tanyer Yapı, katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

Gayrimenkul Fuarı'na Körfez ilgisi yoğun!

Yerli ve yabancı firmaların katılımıyla açılan Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'ne Körfez'den yoğun ilgi geldi..

Çukurova Gayrimenkul'e Adana İnşaat Fuarı’nda yoğun ilgi!

SON Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul, 15-18 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılan Adana İnşaat 2018 Fuarı’nda ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

CNR Emlak Ankara Fuarı’na yoğun ilgi!

Ankara’nın ilk ve tek emlak fuarı olan CNR Emlak Ankara Fuarı’na, yerli-yabancı kurumsal yatırımcıların yanında, firmaların sunduğu özel fırsatlardan yararlanmak isteyen konut alıcıları da yoğun ilgi gösterdi.

Konya İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı yoğun ilgi gördü!

Konya İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı yoğun ilgi gördü. Fuara katılan Moor Yapı Osmanlı ve Selçuklu mimarisini modern bir şekilde sundu.

Seramiksan UNİCERA fuarı 2015 Haberi

Seramiksan UNİCERA fuarı 2015

Türk seramik sektörünün yenilikçi gücü Seramiksan, sektörde fark yaratan, teknoloji ve tasarımın buluştuğu yeni ürünlerini 27. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda sergiliyor.


Unicera 2015'te Seramiksan'ın dikkat çekecek başlıca ürünleri, tuğla desenli, mermer görünümlü ve ahşap desenli karolar ile beton etkisini yansıtan tasarımlardan oluşuyor.

Mermer ve Doğal Taş Efektleri

Seramiksan'ın sergileyeceği yeni karo serilerinde, dünya mermerlerinden ilham alınarak yaratılan iddialı mermer karakterlerinin aksine, çok ince damarlı ve noktasal görünümüyle sakin kişiliklere yönelik dingin ve durağan mekanlar yaratmak isteyenleri hedefliyor.


Onyx stres alıcı özelliğe sahip onyx taşının ruhunu seramikle buluştururken, büyük kristal dokuların birleşmesiyle oluşan mermerin görsel zenginliğini karoya taşıyor.


Eskitilmiş görüntüye sahip Grunge serisi, farklı renk alternatifleriyle gösterişten uzak doğal bir görünüm sunuyor.  


Yeni Vitrifiye Koleksiyonu: Luna, Silva ve Natura

Modern tasarımlı vitrifiye serileri ile...