30 / 04 / 2024

Seranit Grup hedef

Seranit Grup hedef

Yılın ilk çeyreğinde, belirlemiş olduğu ciro hedefininin yüzde 15 üzerine çıkan Seranit Grup, yeni dönemde ihracat pazarlarını genişletme kararı aldı.

Wyndham Grup düğmeye bastı: Cumhuriyet’in 100. yılında 105 otel 10 marka!

Wyndham Grup düğmeye bastı. Türkiye'de hedef büyüten dev otel zinciri Cumhuriyet’in 100. yılında 105 otel 10 marka için harekete geçti.

Hedef Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hedef Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de İsmail Keskin tarafından kuruldu.

Akkuş Grup'tan 2 yılda 250 milyon TL’lik yatırım!

Akkuş Grup, Akkuş Gayrimenkul ile hedef büyüttü. Şirket, önümüzdeki 2 yıl içerisinde 250 milyon TL’lik yatırımla 500’ü aşkın konut hayata geçirecek.

Aydınlı Grup, 2023’e 930 mağazayla girecek!

TMSF bünyesinde yönetilen Aydınlı Grup hedef büyüttü. 2018 yılını 2 milyar TL’nin üzerinde ciro ile kapatmaya hazırlanan firma, 2023’e kadar 930 mağaza açmayı planlıyor.

Seranit Grup yeni binasına taşındı!

Yapı sektörünün köklü kuruluşlarından ve Türk seramiğinin dünyadaki en önemli temsilcilerinden Seranit Grup, yeni binasına taşındı.

Majestik Grup inşaat sektöründe boy gösterecek!

Bursa'da faaliyet gösteren Majestik Grup, hedef büyüttü. Majestik Grup Kurumsal Yönetim Direktörü Tolga Bora Şahin, Aleron Yapı Endüstri Firması ile inşaat projesine de girdiklerini belirtti.

Ahmet Mandıracı, Seranit Grup Genel Müdürü oldu!

Seranit Grup Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Hamdi Altunalan Genel Müdürlük görevinden ayrıldı. Yerine Genel Müdür Yardımcısı Sayın Ahmet Mandıracı atandı.

Seranit Grup’tan yeni koleksiyon: Mold!

Seranit Grup, yeni ürün serisi “Mold” ile 2017 yılında adından çok söz ettirecek. Yeni seri çağdaş mimari trendlere uygun olarak yalın ve minimalist bir görünüm taşıyor.

Kuzu Grup, 2017'de yeni ülkeleri radarına aldı!

Kuzu Grup, İstanbul ve Ankara’daki projelerine devam ederken, İran ve Cezayir’de de hedef büyüttü. Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu,“Yabancıya 15 milyar dolarlık satış hedefi için vatandaşlık ve oturum hakkı önemli” dedi

Seranit Grup, Türkiye Tasarım Haftası’nın stratejik ortağı oldu!

İnovatif ürünleri ile sektörün öncü kuruluşları arasına giren Seranit Grup, T.C. Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) işbirliğinde bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Türkiye Tasarım Haftası’nın stratejik ortağı oldu.

Türkiye Tasarım Haftası’nda Seranit Grup imzası!

İnovatif ürünleri ile sektörün öncü kuruluşları arasına giren Seranit Grup, T.C. Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) işbirliğinde bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Türkiye Tasarım Haftası’nın stratejik ortağı oldu.

Seranit Grup, Tasarım Tomtom Sokakta etkinliğine sponsor oldu!

İnovatif ürünleri ile sektörün önemli oyuncuları arasında yer alan Seranit Grup, sanata verdiği desteğe “Tasarım Tomtom Sokakta” etkinliği ile devam ediyor.

Sıla Grup, İran'da yeni hastaneler için kolları sıvadı!

Sıla Grup Yöneti̇m Kurulu Başkanı Dr. Şahin: "İran'da kamu özel işbirliğiyle gerçekleştirilecek yeni hastaneler için kolları sıvadık. Yeni projeler için Sıla Grup'un belirlediği hedef, en az 2 bin yatak ve 1 milyar dolar" dedi.

Seranit Grup hedef Haberi

Seranit Grup hedef

Geçen yıl ortalarında girdikleri İngiltere pazarından, bu yılın ilk çeyreğinden itibaren iyi dönüşler almaya başlayan Seranit, önümüzdeki iki yıl içerisinde Kuzey Avrupa ülkeleri ile ABD ve Kanada'ya odaklanacak. Halen üretiminin yüzde 20'lik kısmını 72 ülkeye ihraç eden Seranit Grup, bu yıl ilk 3 ayda 91 milyon lira ciro elde ederek yıl sonunda 400 milyon liralık bir satış rakamına ulaşmayı hedefliyor. İhracattaki temel daralma sebebinin Rusya olduğu belirten Seranit Grup Başkan Yardımcısı Ece Ceylan Baba, “İhracattaki daralmanın bir diğer sebebide Türki devletlerde yaşanan develüasyon. Rusya'daki bayinin sağlam olması sebebiyle ihracatımız devam ediyor. ABD pazarı ile ilgili de araştırmalarımız sürüyor. Ön çalışma yapıyoruz. 2017'de ABD ve Kanada pazarlarına odaklanacağız” diye konuştu.