13 / 05 / 2024

Seranit Grup yenilikçi ürünleri

Seranit Grup yenilikçi ürünleri

Seranit Porselen, Serra Seramik, Vanucci Mutfak & Banyo ve Seranit Yapı Gereçleri ile Unicera’ya katılan Seranit Grup, bu yıl da Fuar’da, sektöre katmadeğer yaratacak yenilikçi ürünleriyle boy gösterecek...

İnka Yenilikçi Yapı Çözümleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnka Yenilikçi Yapı Çözümleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Karaca tarafından kuruldu.

MESS Grup toplu iş sözleşmesi öncesinde çalışanlarına avans ödeyecek

Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS), hali hazırda grup toplu iş sözleşmesi kapsamında işçilerin talebini olumlu değerlendirerek, çalışanlara tarihinde ilk kez avans ödenmesine karar verdi.

Samsung, Mobil OLED Ekranında Yenilikçi Bir Adım Atıyor: Kalp Atış Hızını Ekrandan Ölçebilecek Teknoloji!

Samsung Display, yerleşik parmak izi okuyucu ve kalp atış hızı sensörüne sahip dünyanın ilk mobil OLED panelini sunarak, akıllı telefon ve tabletlerde tasarımı basitleştirmeyi hedefliyor. Bu yenilikçi ekran teknolojisi, biyometrik kimlik doğrulamadan kalp atış hızı ölçümüne kadar çeşitli sağlık ölçü

Ünlü bankadan müşterilerine ‘flaş’ çağrı! Yenilikçi iş fikri olanlara 100 bin TL ödül verecek!

Katılım bankacılığı alanında hizmet veren Kuveyt Türk, inovatif iş fikri olanlara çağrıda bulundu. Yenilikçi fikir ve önerileri olan ve dereceye giren ilk 3 kişiye toplamda 100 bin lira ödül verecek. Başvuru detayları haberimizde…

Vestel’in yenilikçi ürünleri Alman VDE’den tam not aldı

Vestel’in yenilikçi teknolojileri sayesinde daha az enerji ve su tüketen beyaz eşya ürünlerine Avrupa’nın en prestijli bağımsız test kuruluşlarından biri olan Alman VDE tarafından tam not verildi.

Yenilikçi İnşaat Taahhüt Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Yenilikçi İnşaat Taahhüt Dekorasyon Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de Sertan severdim ve Muhammet Şems İbrahimhakkıoğlu ortaklığında kuruldu.

Hayat Grup Otel İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Hayat Grup Otel İşletmeciliği Limited Şirketi Şişli'de Abderahman Abdel Halım, Mahmoud Algendy ve Mohamed Abdel Halım ortaklığında kuruldu.

Pickhobi Yenilikçi İç Ve Dış Mekan Mimarlık Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pickhobi Yenilikçi İç Ve Dış Mekan Mimarlık Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Tutmaz tarafından kuruldu.

Endeksa’dan yenilikçi mortgage deneyimi!

Ülkemizde otomatik gayrimenkul değerleme sunan ilk ve tek platform olan Endeksa, hızlı, kolay ve yenilikçi Mortgage deneyimi sunuyor...

İstanbul Öncü ve Yenilikçi Raylı Sistemler Toplantısı 7 Şubat'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ulaşımdaki sorunlarını çözmek için  “Öncü ve Yenilikçi Raylı Sistemler Toplantısı” gerçekleştirecek. Toplantıda raylı sistemdeki mevcut durum tartışılacak. 

Sinpaş, 45 yıldır yenilikçi projeleriyle adından söz ettiriyor!

Gayrimenkul sektöründe 45 senedir yenilikçi projeleriyle adından söz ettiren Sinpaş, 2020'ye çeyrek kala ilk günkü azim ve tutkuyla çalışmalarına devam ettiklerini çektikleri reklam filmiyle duyurdu.

Sakarya İtfaiye Grup Amirliği binası tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İtfaiye Grup Amirliği binamız tamamlandı. 16 personel ve 5 araçla Akyazı ilçemize ve bölgeye hizmet sunacağız.” dedi.

Seranit Grup yeni binasına taşındı!

Yapı sektörünün köklü kuruluşlarından ve Türk seramiğinin dünyadaki en önemli temsilcilerinden Seranit Grup, yeni binasına taşındı.

Seranit Grup yenilikçi ürünleri Haberi

Seranit Grup yenilikçi ürünleri

Türkiye yapı sektörünün önde gelen şirketi Seranit Grubu, 26’ıncı Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı Unicera’ya katılıyor. 26 Şubat – 2 Mart 2013 tarihlerinde TÜYAP’ta düzenlenecek fuarda, dört ayrı markasıyla yer alacak. Seranit Porselen, Serra Seramik, Vanucci Mutfak & Banyo ve Seranit Yapı Gereçleri, Grubun alanında öncü markaları arasında yer alıyor.


Seranit Porselen’den yine Dünyada ve Türkiye’de bir ilk: Transparan Karo Onix


Bu yıl sektörde fark yaratacak, yenilikçi ürünleriyle Fuara katılan Grubun en dikkat çekici ürünlerinden biri de Seranit Porselen’e ait Onix. Porselen karo özelliklerinin yanı sıra, ışığı geçirme özelliğiyle fark yaratması beklenen Onix’in, şeffaflığı ve doğal malzemelerden oluşan içeriği ile, karo alışkanlığını başka bir boyuta taşıması bekleniyor.  Dünyada ve Türkiye’de ilk kez bu kategoride piyasaya sunulacak ürün; alternatif projeler için yaratıcı...