30 / 04 / 2024

Seranit Yapı İSO ilk 500

Seranit Yapı İSO ilk 500

İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO), Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşunu belirlediği 2012 raporu açıklandı. Seranit Yapı Grubu bir önceki yıla göre 204 basamak yükselerek bu yılın ilk 500 listesine 339. sıradan giriş yaptı...

Soğuk havalarda artık üşümeyeceksiniz! Bakanlık kolları sıvadı.. 500 TL ödeme yapılacak

Vatandaş havaların soğumasıyla devletin ''kış destekleri'' ile alakalı detaylara erişmek istiyor. Bu haber kış desteği araştırması yapan vatandaşlar için. Ailelerin soğukta kalmaması için bakanlıktan yapılan ödemeler için doğalgaz  faturalarına ilave 500 TL ödeme yapılıyor.

Soğancıoğlu Teknik Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soğancıoğlu Teknik Yapı Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Gülsüm Soğancıoğlu tarafından kuruldu.

Soğanlı Botanik Parkı yapılaşmaya mı açılacak?

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa’nın gözde yeşil alanları arasında bulunan Soğanlı Botanik Parkı’nın yapılaşmaya açılmasıyla ilgili iddialarını yalanladı.

Soğanlı Botanik Parkı'nın yapılaşmaya açılacağı iddiasına bakanlıktan yanıt!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının yaptığı açıklamada Bursa Soğanlı Botanik Parkı'nın yapılaşmaya açılacağı haberlerinin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Bursa'daki Soğanlı Botanik Parkı yapılaşmaya açılıyor!

Bursa'da yer alan Soğanlı Botanik Parkı'nın doğal SİT statüsü değiştirildi ve doğal SİT gitti ‘Kontollü kullanım alanı’ geldi. Park'ta yapılaşmanın da önü açıldı.

Kızılcahamam Soğuksu Parkı'nda yapılacak Diyanet Merkezi TBMM'de!

Ankara Kızılcahamam'da yer alan Soğuksu Milli Parkı’nda Diyanet İşleri Başkanlığı’nın kullanımına yapılacak tesis meclis gündemine taşındı..

Türkoğlu Isıtma Ve Soğutma Sistemleri İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkoğlu Isıtma Ve Soğutma Sistemleri İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Orhan Türkoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İnsay Yapı, Yeni Sahra ve Beykoz Soğuksu’da dönüşüme giriyor!

Kısa süre içinde adını sıkça duyduğumuz İnsay Yapı, 2016 yılında gerçekleştirdiği projelerle tüm dikkatleri üzerine çekiyor. İnsay Yapı yeni yılda, Yeni Sahra ve Beykoz Soğuksu’da yapılması planlanan kentsel dönüşüm çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Sağlık Yapıları paneli 26 Mayıs'ta gerçekleştirilecek!

TSMD tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serisinin dördüncüsü Seranit Grup sponsorluğunda, “Sağlık Yapıları” teması ile 26 Mayıs 2016 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapılıyor.

TSMD Sağlık Yapıları Paneli 26 Mayıs'ta!

TSMD tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serisinin dördüncüsü “Sağlık Yapıları” teması ile 26 Mayıs 2016 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapılıyor. Seranit Grup sponsorluğunda gerçekleşen panel 17:00'de başlayacak.

Moment Gayrimenkul Yapı Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moment Gayrimenkul Yapı Yatırım Ticaret Limited Şirketi, Volkan Yolcu tarafından 50 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Çekmeköy, Soğuk Pınar Mahallesi, Barbaros Bulvarı 'nda kuruldu.

Soğanlık DKY Kartal Evleri fiyat listesi!

Soğanlık DKY Kartal Evleri fiyat listesi 821 bin TL'den başlayarak değişiyor. 331 konutluk DKY Kartal Evleri projesinde dairelerin teslimleri Aralık 2017 yılında yapılacak...

Soğanlık Moment İstanbul Residence teslim tarihi!

Soğanlık Moment İstanbul Residence teslim tarihi 2017 yılı olarak belirtiliyor. AC Yapı projesi Moment İstanbul Residence'ta daire fiyatları 359 bin liradan başlıyor...

Seranit Yapı İSO ilk 500 Haberi

Seranit Yapı İSO ilk 500

Yapı sektörünün önde gelen şirketi Seranit Yapı Grubu enerjiden gıdaya, demir-çelikten bilişime, inşaattan pazarlamaya kadar birçok farklı alanda faaliyet gösteren en büyük sanayi kuruluşlarının belirlendiği İSO ilk 500 listesine hızlı bir giriş yaptı. Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında 339. sırada yer alan Seranit Yapı Grubu, 2012 yılında yüksek bir performans göstererek ekonomi ve istihdama büyük kaykıda bulundu.


18 milyon 500 bin metrekarelik üretim kapasitesine sahip Grup, yapı sektörünün sahip olduğu toplam porselen karo üretiminin yüzde 30’dan fazlasını tek başına gerçekleştiriyor. Seranit, 2012 yılı Fortune 500 listesinde de ‘Sırası en çok yükselen 10 şirket’ kategorisinde ilk üç firma arasında yerini almıştı.


Seranit’in İSO 500 listesindeki başarısıyla ilgili bir değerlendirme yapan Seranit Yapı Grubu Başkanı Hamdi Altunalan, Türkiye’nin en büyük şirketleri...