28 / 04 / 2024

Serap Birdal

Serap Birdal

Tursezer Turizm İnşaat Tekstil Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi, Serap Birdal ve Ajlan Birdal Şube Müdürlüğü'nde 200 bin TL sermaye ile 5 Kasım'da Beylikdüzü'nde açıldı.

Sera Partners Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Sera Partners Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Açelya Kırmalı ve Serap Mar ortaklığında kuruldu.

Sabahattin Birdal kimdir? Hangi bankalarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Sabahattin Birdal kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi bankalarda üst düzey yönetici olarak çalıştı? Körfez GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor?

Serder İnşaat Hırdavat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serder İnşaat Hırdavat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 800 bin TL sermaye bedeli ile Serap Demircanlı tarafından kuruldu.

Tepe Bina Yönetimi Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tepe Bina Yönetimi Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Duraker ve Serap Gürel ortaklığında kuruldu.

Samara Mühendislik Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Samara Mühendislik Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serap Timur, Hatice Güler İlbay, Mustafa Hatipoğlu ve Zeynep Buket ortaklığında kuruldu.

Mirage Mimarlık İnşaat Ve Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirage Mimarlık İnşaat Ve Bilişim Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Baran ve Serap Yıldırım Yegen ortaklığında kuruldu.

Dimer Grup Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dimer Grup Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Serap Korkmaz tarafından kuruldu.

Promod Turizm Ve Konaklama İşlemleri Limited Şirketi kuruldu!

Promod Turizm Ve Konaklama İşlemleri Limited Şirketi Fatih'te Birdal Şaka ve İsmail Erdal ortaklığında kuruldu.

Mçy Çelik Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mçy Çelik Yapı Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Serap Kuşcu tarafından kuruldu.

Komo Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Komo Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Behiç Bentürk ve Serdal Birdal ortaklığında kuruldu.

Tayyib Madencilik İnşaat Nakliyat Besicilik Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ömerli Şubesi açıldı!

Tayyib Madencilik İnşaat Nakliyat Besicilik Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ömerli Şubesi 125 milyon TL yatırım bedeli ile Harun Çalışkan, Hasan Çalışkan ve Tuncay Birdal tarafından açıldı.

Studıo Maket Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Studıo Maket Ve Mimarlık Limited Şirketi  Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Akif Uzunalioğlu  ve Serap Parlak Vanlıoğlu tarafından kuruldu.

Massbau Yapı İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Massbau Yapı İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Pendik’te  100 bin TL sermaye bedeli ile Serap Yılmaz tarafından kuruldu.

Serap Birdal Haberi

Serap Birdal

Tursezer Turizm İnşaat Tekstil Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi, Serap Birdal ve Ajlan Birdal Şube Müdürlüğü'nde 200 bin TL sermaye ile 5 Kasım'da Beylikdüzü, Yakuplu Marmara Mahallesi'nde açıldı. 


Tursezer Turizm İnşaat Tekstil Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi adres: Beylikdüzü, Yakuplu Marmara Mahallesi, Hürriyet Bulvarı 9.Sokak Astro A Blok 1/...