02 / 05 / 2024

Serdal Adalı otel projesi

Serdal Adalı otel projesi

Serdal Adalı'nın sahibi olduğu Serka İnşaat'a, Çeşme Alaçatı'da 72 bin metrekare arazi tahsis etti. Adalı ailesi, 5 yıldızlı otel için düğmeye bastı.

Serdal Adalı: Beşiktaş'a tarihi bir tapu kazandıracağız!

Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı, Siyah-Beyazlıların olağanüstü seçimli genel kurul toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Serdal Adalı açıklamasında Beşiktaş'a tarihi bir tapu daha kazandıracaklarını dile getirdi.

Serdal Adalı: Beşiktaş Gayrimenkul Projesi'nin imzaları da sözleşmeleri de var! 

Beşiktaş Kulübünün başkan adaylarından Serdal Adalı, Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile ilgili konuştu ve bu projenin siyah-beyazlı kulübün geleceği olduğunun altını çizdi. Adalı, projenin imzalarının da sözleşmelerinin de olduğunu belirtti ve seçilir seçilmez tapuların alınacağını söyledi. 

Beşiktaş Kulübü'nden İstanbul Havalimanı'na komşu 'Beşiktaş Gayrimenkul Projesi' geliyor!

Beşiktaş Kulübü başkan adayı Serdal Adalı kulübün borcunu İstanbul Havalimanı'na yakın mesafede yer alacak Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile kapatacaklarını açıkladı.

Save İnşaat Taahhüt Makine Temizlik Gıda Hizmetleri İthalat Ve İhracat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Save İnşaat Taahhüt Makine Temizlik Gıda Hizmetleri İthalat Ve İhracat Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Serdal Adalı tarafından kuruldu.

Emir Yurt Ve Otel Yatırımları Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emir Yurt Ve Otel Yatırımları Turizm Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 250 bin TL sermaye bedeli Abdunnur     Yalçın Serdal Durdar tarafından kuruldu.

Serdal Adalı: Beşiktaş'a yeni mülkler kazandırmak istiyorum!

Beşiktaş Kulübünün olağanüstü seçimli genel kurulunda başkanlığa aday olan Serdal Adal yaptığı açıklamada,  Beşiktaş'a yeni mülkler kazandırmak istediğini söyledi.

Serdal Adalı Beşiktaş başkanlığına aday oldu!

Beşiktaş'ta Fikret Orman sonrasında boşalacak olan başkanlık koltuğu için Serdal Adalı, Hürser Tekinoktay ve Ahmet Nur Çebi aday oldu...

Serdal Adalı kimdir, ne iş yapar?

Beşiktaş'ın başkanlığına yeniden aday olan Serdal Adalı kimdir? Serdal Adalı ne iş yapar? Serdal Adalı'nın şirketleri neler? İşte tüm detaylar...

Bodrum Kissebükü’ndeki Adalıyalı Koyu için betonlaşma uyarısı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un sahibi olduğu ETS şirketinin otel yapmak istediği Bodrum Kissebükü’ndeki Adalıyalı Koyu için betonlaşma uyarısı yapıldı.

Eren Adalı, Nişantaşı'nda mağaza açtı!

Dekorasyona meraklı elitler için yeni bir mağaza açıldı. Ünlü işadamı Serdal Adalı'nın eşi Eren Adalı, ev dekorasyonuna sanatsal bir yorum katmak amacıyla İtalya'nın seçkin mobilya markalarını tek çatı altında toplayarak Ayn Design adıyla Nişantaşı'nda bir mağaza açtı.

Serka İnşaat Çeşme Alaçatı'da 5 yıldızlı otel inşa edecek!

Serdal Adalı'nın sahibi olduğu Serka İnşaat'a, Çeşme Alaçatı'da 72 bin metrekare arazi tahsis etti. Adalı ailesi, 5 yıldızlı otel için düğmeye bastı.

Serka İnşaat'tan Çeşme Alaçatı'ya 5 yıldızlı otel!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, eski Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdal Adalı'nın sahibi olduğu Serka İnşaat'a, Çeşme Alaçatı'da 72 bin metrekare arazi tahsis etti. Adalı ailesi, 5 yıldızlı otel için düğmeye bastı.

Serdal Adalı'nın Sarıyer'deki villasına 10 yıl sonra ortak çıktı!

Sarıyer’de satın aldığı villanın iki tapulu olduğunu ve kendisine sadece bir tapunun devredildiğini 10 yıl sonra ikinci kez para istenmesiyle öğrenen işadamı Serdal Adalı, savcılığa başvurdu

Serdal Adalı otel projesi Haberi

Serdal Adalı otel projesi


Kültür ve Turizm Bakanlığı, eski Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdal Adalı'nın sahibi olduğu Serka İnşaat'a, Çeşme Alaçatı'da 72 bin metrekare arazi tahsis etti. Adalı ailesi, 5 yıldızlı otel için düğmeye bastı. 


Mülkiyeti Hay a zine'ye ait olan, denize sıfır arazide 5 yıldızlı otel inşa edilecek. 

egedesonsoz.com'dan Fatih Yapar'ın haberine göre, tahsis işleminden sonra, imar planlarında turizm tesis alanı olarak görünen bakir arazilerde yeni otel projesi için düğmeye basıldı. 

Adalı ailesi, bölgede 250 odalı 500 yatak kapasiteli 5 yıldızlı otel inşa edecek. 

4 aylık süre Başbakanlık genelgesi gereğince mülkiyeti hazineye ait Kültür ve Turizm Bakanlığı'na tahsisli araziler yatırımcılara uygun koşullarda belli süre ile veriliyor. 

Proje için istenen arazinin tahsis süreci işlemlerin bitirilmesi amacıyla '4 ay' olarak belirlendi. 


Geçici tahsis, daha sonra kalıcı hale getirilerek yıl ve...