18 / 05 / 2024

Serdal Dabakoğlu

Serdal Dabakoğlu

Dabakoğulları Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Edip Dabakoğlu, Yusuf Dabakoğlu, Serdal Dabakoğlu tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 11 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Asersan İnşaat Elektronik Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asersan İnşaat Elektronik Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Serdar Dabakoğlu tarafından kuruldu.

Mersin'deki 2B arazileri meclis gündeminde!

Mersin'deki 2B arazileri meclis gündemine taşındı. CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Veraset ve intikal işlemlerine yapılacak yeni düzenlemeler mecliste!

Veraset ve intikal işlemlerinin kolaylaştırılması için yapılacak işlemlere ilişkin soru önergesi hazırlandı. CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, konuyu meclis gündemine taşıdı..

Kentsel dönüşüme gelen şikayetler meclis gündeminde!

CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, kentsel dönüşüm uygulamalarına ve vatandaşlardan gelen şikayetleri meclis gündemine taşıdı..

Yap işlet devret usulüyle yapılan projelerin maliyetleri mecliste!

Yap işlet devret usulüyle yapılan bazı projelerin maliyetlerine ilişkin soru önergesi hazırlandı. Konu ile ilgili önerge hazırlayan CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu sorularını Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan'a iletti..

El konulan 5 bin 401 FETÖ tapusu meclis gündeminde!

CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, FETÖ ile bağlantılı kuruluşlara ilişkin soru önergesi hazırladı. Kuyucuoğlu sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu..

Mersin kalker ocağı için ÇED süreci yürütüldü mü?

Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu Mersin'e kalker ocağı inşa edilmesine yönelik projenin ÇED raporuna ilişkin soru önergesi hazırladı. Kuyucuoğlu sorularını Çevre Ve Şehircilik Bakanı Sarı'ya iletti.

Tarsus'a OSB kurulacak mı?

Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, Tarsus'a organize sanayi bölgesi kurulup kurulmayacağı ile ilgili soruları meclise taşıdı. Kuyucuoğlu, dün TBMM Genel Kurul Toplantısı'nda konuştu..

Yeditepeli Restorasyon Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeditepeli Restorasyon Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Turgut Dabakoğlu ve Bülent Tuncay ortaklığıyla 12 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Üsküdar, Bahçelievler Mahallesi, Bosna Bulvarı'nda kuruldu.

Serdal Kuyucuoğlu kimdir?

İnşaat Mühendisi ve Ulaştırma Uzmanı Serdal Kuyucuoğlu, CHP Mersin Milletvekili Adayı oldu. Peki, Serdal Kuyucuoğlu kimdir? Serdal Kuyucuoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Serdal Kuyucuoğlu...

Dabakoğulları Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dabakoğulları Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Edip Dabakoğlu, Yusuf Dabakoğlu, Serdal Dabakoğlu tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 11 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Arş Geda Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Arş Geda Gayrimenkul Yatırım Anonm Şirketi, Bayram Volkan Dabakoğlu, Volkan Gökmener tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 12 Temmuz'da kuruldu

İnşaat mühendisi Serdal Zaimoğlu vefat etti!

Evyap Şirketler Topluluğu'nun çalışanlarından inşaat mühendisi Serdal Zaimoğlu vefat etti. Merhumun cenazesi bugün öğle namazından sonra Karacaahmet Şakirin Camii'nden kaldırılacak, Topkapı Kozlu Mezarlığı'na defnedilecek

Serdal Dabakoğlu Haberi

Serdal Dabakoğlu

Dabakoğulları Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Edip Dabakoğlu, Yusuf Dabakoğlu, Serdal Dabakoğlu tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 11 Kasım'da kuruldu. 


Dabakoğulları Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; TURİZM-OTELCİLİK A-)Yurt dışından yurt içine veya yurt içinden yurt dışına kara, hava, deniz ulaştırma araçları ile münferit ve grup gezisi eğlence, spor veya benzeri organizasyonları yapmak veya başka acenteler tarafından yapılan organizasyonların biletlerini satmak, sattırmak, bunlara ilişkin isim veya yer rezervasyonu yapmak. B-)Tatil köyleri, otel, motel, kamping, oberj pansiyon, dinlenme evleri, terminal tesisleri, plaj, lokanta, kafeterya, ve benzeri turistlik tesisleri işletmek, mevcut olanları satın almak, kiralamak, kiraya vermek. C-)Turizm ile ilgili faaliyetlerde bulunmak için organizasyonlar yapmak yurt içi ve yurt dışı seyahat acenteleri ve irtibat büroları kurmak,...