06 / 05 / 2024

Serdal Güzeller

Serdal Güzeller

PSH Yapı Malzemeleri Metal İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serdal Güzeller tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Ağustos'ta Pendik, Güzelyalı Mahallesi'nde kuruldu.

Özeller Grup İnşaat Malzemeleri Metal Otomotiv Lojistik Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özeller Grup İnşaat Malzemeleri Metal Otomotiv Lojistik Gıda Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 800 bin TL sermaye bedeli ile Murat Aydın tarafından kuruldu.

Özeller Grup İnşaat Malzemeleri Metal Otomotiv Lojistik Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özeller Grup İnşaat Malzemeleri Metal Otomotiv Lojistik Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 800 bin TL sermaye bedeli ile Murat Aydın tarafından kuruldu.

Save İnşaat Taahhüt Makine Temizlik Gıda Hizmetleri İthalat Ve İhracat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Save İnşaat Taahhüt Makine Temizlik Gıda Hizmetleri İthalat Ve İhracat Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Serdal Adalı tarafından kuruldu.

Bakanlık o ildeki 320 adet 3+1 konutu satıyor! Ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 40 peşinat ve 60 ay vade imkanı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Kocaeli ili, Gebze Güzeller'de yer alan 320 adet konutu satıyor. İşte merak edilen ayrıntılar...

Adıgüzeller Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adıgüzeller Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Yusuf Adıgüzel tarafından kuruldu.

Santra Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Santra Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Hasan Yıldız ve Serdal İlidi ortaklığında kuruldu.

Eymen Park Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eymen Park Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Beyoğlu’nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Nimet Güzeller  ve Vedat Çelik tarafından kuruldu.

Serdal Mühendislik İnşaat Gıda Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Serdal Mühendislik İnşaat Gıda Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Kadıköy’de 600 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Kutluk tarafından açıldı.

Emlak Konut GYO Kocaeli Gebze parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO'nun Kocaeli Gebze'de Güzeller Mahallesi'nde yer alan 15 adet parselin toplam değeri 9 milyon 691 bin 388 TL, KDV dahil toplam değeri ise 11 milyon 435 bin 837 TL olarak belirlendi.

Güvende Yapı Mimarlık Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvende Yapı Mimarlık Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Sancaktepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serdal Şenel tarafından kuruldu.

TOKİ'den Nevşehir'e ticari satış birimleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nevşehir Ürgüp Üçgüzeller Mevki Ticari Satış Birimleri, Turizm Danışma, Wc ve Mescit Üniteleri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 10 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Emlak Konut GYO Gebze Güzeller parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Kocaeli İli, Gebze İlçesi, Güzeller Mahallesi'nde yer alan 15 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Emlak Konut Gebze Güzeller değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli Gebze Güzeller Mahallesi'nde yer alan 14 parselin değerleme raporunu yayınladı. 

Serdal Güzeller Haberi

Serdal Güzeller

PSH Yapı Malzemeleri Metal İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serdal Güzeller tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Ağustos'ta kuruldu. 


PSH Yapı Malzemeleri Metal İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;YAPI MALZEMELERİ a-) Her türlü yapı elemanları ve malzemelerinin imalatı, tuğla kiremit, kum, çimento, mıcır, inşaat demiri,fayans, karo, kalebodur, parke, mermer, sıhhi tesisat malzemeleri, kapı ve pencere doğramaları ile bunları oluşturan bağlantı elemanları, hazır sıva, iç ve dış sıva, badana , tecrit ve izolasyon malzemeleri, boya, armatürler, asma tavan,açılır kapanır çatı pencere ve kapı sistemleri yapı ve bağlantı elemanları ve benzeri her türlü inşaat malzemeleri imalatı, ithalatı, ihracatı, alımı ve satımı, b-) Her türlü endüstriyel inşaat malzemeleri ve her türlü inşaat malzemeleri, İnşaat işlerinde kullanılan her...