14 / 05 / 2024

Serdal Kuyucuoğlu mersin

Serdal Kuyucuoğlu mersin

İnşaat Mühendisi ve Ulaştırma Uzmanı Serdal Kuyucuoğlu, CHP Mersin Milletvekili Adayı oldu. Peki, Serdal Kuyucuoğlu kimdir? Serdal Kuyucuoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Serdal Kuyucuoğlu...

Bakan Uraloğlu: Mersin-Gaziantep arası 6 saatten 2 saate inecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep Hızlı Tren Hattı'nın 6 saat 23 dakikalık seyahat süresini 2 saat 15 dakikaya düşüreceğini belirterek "Bu hatta yılda ortalama 6,4 milyon yolcu taşınacak" dedi.

Çukurova Havalimanı yıl sonunda açılacak! Bakan Uraloğlu'ndan son dakika açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Mersin'de yapımı devam eden Çukurova Havalimanı ile ilgili açıklamalarda bulundu ve hizmete alınmasının planlandığı tarihi açıkladı. İşte Bakan Uraloğlu'nun o açıklamaları...

Mersin Metrosu'nun temeli atıldı!

Mersin Cumhuriyet Mahallesi’nde metro temeli atıldı. Yapılan törene İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılım sağladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de temeli atılan metro projesi hakkında bilgi verdi. 

Adana-Mersin arası banliyö tren hattı ne zaman açılacak?

Adana-Mersin arası banliyö tren hattının pandemi sürecinde kapalı olması ve hattın ne zaman açılacağı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çulhaoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mersin Sultanoğlu Otel icradan 11.4 milyon TL'ye satılıyor!

Erdemli İcra Dairesi, Mersin'in Erdemli ilçesinde bulunan Sultanoğlu Otel'i 11 milyon 425 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 12 Ekim 2020 günü gerçekleşecek.

Mersin'deki Çamlıbel Balıkçı Barınağı yenilenecek!

Mersin'in Akdeniz ilçesindeki Çamlıbel Balıkçı Barınağı'nın yenilenmesi için proje çalışmalarına başladıklarını söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ''Mersin'e yakışır bir marina, park, yaşam alanı olması için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz" dedi.

Mersin'deki tek katlı evin tavanı çöktü!

Mersin'de bulunan tek katlı evin salon tavanı çöktü. Olay sonucu Zeynep Gökçe (65) ile oğlu Reşit Gökçe (35) yaralandı.

Mersin Toroslar'da 5.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Mersin İli, Toroslar İlçesi, Çavuşlu Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 5 milyon 684 bin 987 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün birinci satış günü 28 Ocak 2019 olarak belirlendi. 

Mersin'deki 2B arazileri meclis gündeminde!

Mersin'deki 2B arazileri meclis gündemine taşındı. CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Veraset ve intikal işlemlerine yapılacak yeni düzenlemeler mecliste!

Veraset ve intikal işlemlerinin kolaylaştırılması için yapılacak işlemlere ilişkin soru önergesi hazırlandı. CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, konuyu meclis gündemine taşıdı..

Kentsel dönüşüme gelen şikayetler meclis gündeminde!

CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, kentsel dönüşüm uygulamalarına ve vatandaşlardan gelen şikayetleri meclis gündemine taşıdı..

Mersin yeni imar planlarını bekliyor!

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 23 No’lu Madencilik ve Mineral Ürünler Meslek Komitesi üyeleri, Mersin'de yeni imar planlarının beklendiğini açıkladı.

Yap işlet devret usulüyle yapılan projelerin maliyetleri mecliste!

Yap işlet devret usulüyle yapılan bazı projelerin maliyetlerine ilişkin soru önergesi hazırlandı. Konu ile ilgili önerge hazırlayan CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu sorularını Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan'a iletti..

Serdal Kuyucuoğlu mersin Haberi

Serdal Kuyucuoğlu mersin

Serdal Kuyucuoğlu kimdir?

İnşaat Mühendisi ve Ulaştırma Uzmanı Serdal Kuyucuoğlu, CHP Mersin Milletvekili Adayı oldu. Serdal Kuyucuoğlu özgeçmişini şu şekilde anlatıyor;


"Tarsus doğumluyum. İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) lisans mezunuyum. Akademik kariyerim için yine aynı üniversitede yüksek yaptım. İnşaat yüksek mühendisi ve ulaştırma uzmanıyım. 


Bir yıla yakın dil eğitimim için Almanya’da bulundum. İngilizce ve Almanca biliyorum. Okul sonrası Mersin’e geldim. Serbest mühendis olarak çalıştım. Devletle işim olmadı.  Sürekli özel çalıştım. 


Öğrencilik dönemimde zap suyunda köprü yapmayla devam eden, Mersin’e geldikten sonra da kent konseyi genel sekreterliği Mersin Ticaret ve Sanayi Odası(MTSO)’da 9 yıl yönetim kurulu başkan yardımcılığı yaptım.


Şuanda da yardım ve iyilik vakfı yönetim kurulu...