05 / 05 / 2024

Serdal Söylemez

Serdal Söylemez

STE Mühendislik İnşaat Elektrik Mekanik ve Ticaret Limited Şirketi, Serdal Söylemez tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de Maltepe, Feyzullah Mahallesi, Serap Caddesi'nde kuruldu.

Serdal Adalı: Beşiktaş'a tarihi bir tapu kazandıracağız!

Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı, Siyah-Beyazlıların olağanüstü seçimli genel kurul toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Serdal Adalı açıklamasında Beşiktaş'a tarihi bir tapu daha kazandıracaklarını dile getirdi.

Serdal Adalı: Beşiktaş Gayrimenkul Projesi'nin imzaları da sözleşmeleri de var! 

Beşiktaş Kulübünün başkan adaylarından Serdal Adalı, Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile ilgili konuştu ve bu projenin siyah-beyazlı kulübün geleceği olduğunun altını çizdi. Adalı, projenin imzalarının da sözleşmelerinin de olduğunu belirtti ve seçilir seçilmez tapuların alınacağını söyledi. 

Art Prıme Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Art Prıme Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Söylemez ve Mustafa Çelik ortaklığında kuruldu.

Piramit Yt İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Piramit Yt İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 3 milyon TL sermaye bedeli ile Bedrettin Söylemez tarafından kuruldu.

Kaıfa Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Kaıfa Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te Naif Söylemez tarafından kuruldu.

Ata Constructıon Ve Güvenlik Anonim Şirketi kuruldu!

Ata Constructıon Ve Güvenlik Anonim Şirketi Ümraniye'de Gani Ümit Söylemez tarafından kuruldu.

Asilzade Mobilya İnşaat Gıda Turizm Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asilzade Mobilya İnşaat Gıda Turizm Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Uğur Söylemez tarafından kuruldu.

İSKİ, Büyükçekmece'de kanunsuz şekilde inşa edilen evi yıktı!

İSKİ, Büyükçekmece'de inşa edilen yapıyı kanuna uygun bir şekilde inşa edilmediğini öne sürerek yıkımını gerçekleştirdi. Evi inşa eden  Ali Söylemez yıkıma tepki gösterdi. 

İmza Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmza Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Söylemez ve Vedat Uçar ortaklığında kuruldu.

Xs Mühendislik Geri Dönüşüm İnşaat Emlak Otomotiv Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Xs Mühendislik Geri Dönüşüm İnşaat Emlak Otomotiv Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Sami Söylemez tarafından kuruldu.

Serdal Adalı: Beşiktaş'a yeni mülkler kazandırmak istiyorum!

Beşiktaş Kulübünün olağanüstü seçimli genel kurulunda başkanlığa aday olan Serdal Adal yaptığı açıklamada,  Beşiktaş'a yeni mülkler kazandırmak istediğini söyledi.

AABM Akdeniz Anadolu Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi kuruldu!

AABM Akdeniz Anadolu Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 18 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Semih Söylemez ve Mustafa Hulusi Söylemez tarafından kuruldu.

Etka Yönetim Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Etka Yönetim Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Yıldırım, Aytaç Yıldırım, Muharrem İlhan, Hacı Bekir Taş ve Mehmet Söylemez ortaklığında kuruldu. 

Serdal Söylemez Haberi

Serdal Söylemez
STE Mühendislik İnşaat Elektrik Mekanik ve Ticaret Limited Şirketi, Serdal Söylemez tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de kuruldu. 


STE Mühendislik İnşaat Elektrik Mekanik ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A- Türkiye Cumhuriyeti kanunlarının izin verdiği her türlü ticari emtia almak satmak, ithalat ve ihracat yapmak. B- Bina projelerine yönelik Mühendislik ve danışmanlık faaliyetleri C- Elektrik ekipmanların kurulumu hizmetleri. D- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarının yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunları üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığında bina yapmak. E- Mekanik Ve Elektrik Sistemleri Konusunda Teknik Test Ve Analiz Faaliyetleri F- Kentsel (Kısa Mesafe) Elektrik Hatlarının İnşaatı (Trafo İstasyonları Ve Yerel Sınırlar İçerisindeki Dağıtım Alt İstasyonları Vb.) G-...