02 / 05 / 2024

serdar inan fetö operasyonu

serdar inan fetö operasyonu

Darbe girişimi ile ilgili soruşturmada gözaltılar sürerken FETÖ’nün mali yapılanmasına yönelik İstanbul’da dün düzenlenen operasyonda TİM Başkanvekili Kayserili ünlü işadamı Mustafa Çıkrıkçıoğlu ve İnanlar İnşaat’ın patronu Serdar İnan da gözaltına alındı.

MİKEV'den basın açıklaması: MİKEV'in Serdar İnan'la hiçbir alakası yoktur!

Mimar Sinan İmar Kültür Eğitim Vakfı (MİKEV) Serdar İnan hakkında şu açıklamayı yaptı; "Mimar Sinan İmar Kültür Eğitim Vakfı’nın (MİKEV), Fetö kapsamında aranan ve  kayyum atanan İnanlar İnşaat Grubu ve Serdar İnan ile hiçbir alakası yoktur"

Serdar İnan ünlüleri mağdur etti!

Aralarında Dünya bilardo şampiyonu Semih Saygıner, şarkıcı Nihat Doğan gibi birçok ünlünün de yer aldığı 169 kişi, FETÖ'ye üye olduğu iddia edilen ve tüm mal varlığına el konulduktan sonra yurtdışına kaçan İnanlar İnşaat’ın patronu Serdar İnan'a tapu davası açtı.

Serdar İnan’ın malvarlığına tedbir konuldu!

İstanbul 4. Sulh Ceza Hakimliği tarafından FETÖ operasyonu kapsamında suçlanan İnanlar İnşaat'ın patronu Serdar İnan'ın malvarlığına tedbir konuldu.

Serdar İnan ve İnanlar İnşaat neden battı?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, Serdar İnan'ın ve İnanlar İnşaat'ın neden battığını kaleme aldı..

Serdar İnan'dan iflas açıklaması!

FETÖ’den gözaltına alınıp daha sonra serbest bırakılan İnanlar İnşaat’ın patronu Serdar İnan’ın “kaçtığı” yönünde iddialar dün gündeme geldi. 

Serdar İnan kayıp mı?

Son günlerde sosyal medya ve iş dünyasında konuşulan bir iddiaya göre İnanlar İnşaat'ın patronu Serdar İnan kayıplara karıştı.

Serdar Seyitoğlu tutuklandı!

Gaziantepli Habeş Seyitoğlu Baklava şirketinin ortağı ve genel müdürü Serdar Seyitoğlu FETÖ soruşturması kapsamında “terör örgütüne üye olmak” suçundan tutuklanması istemiyle hakimliğe sevk edilmişti.

Fikret İnan FETÖ'den tutuklandı!

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na finansal destek sağladıkları iddiasıyla gözaltına alınan Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnan ile Akfa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aktaş'ın da aralarında bulunduğu 4 kişi tutuklandı.

Serdar İnan'dan gözaltı açıklaması!

İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan Akfa Holding'e yönelik düzenlenen soruşturma sonrası yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Serdar İnan serbest bırakıldı!

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nca FETÖ/PDY’ye maddi destek sağladıkları iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan şüpheli sayısı 17’ye ulaştı. İnanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İnan savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Mustafa Çıkrıkçıoğlu ve Serdar İnan gözaltına alındı!

Darbe girişimi ile ilgili soruşturmada gözaltılar sürerken FETÖ’nün mali yapılanmasına yönelik İstanbul’da dün düzenlenen operasyonda TİM Başkanvekili Kayserili ünlü işadamı Mustafa Çıkrıkçıoğlu ve İnanlar İnşaat’ın patronu Serdar İnan da gözaltına alındı.

Serdar İnan gözaltına alındı!

Ünlü iş adamı Serdar İnan, FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Taksim'deki demokrasi nöbetlerinde vatandaşlara yemek dağıtan İnan'ın ifadesine başvurulacağı açıklandı.

Serdar İnan: İnşaat sektörü için bu yıl çıkış yılı olacak!

Bu yıl inşaat sektörünün yükselişe geçeceğini belirten Serdar İnan, “Türkiye’de 7 senede bir piyasa daralır. 1994, 2001, 2008, 2015 böyle oldu. Geçen yıl zor geçti, bu yıl çıkış yılı olacak. 2022’ye kadar tam gaz gidebiliriz” dedi.

serdar inan fetö operasyonu Haberi

serdar inan fetö operasyonu

FETULLAHÇI Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) finans desteği sağladıkları gerekçesiyle Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) ve üye şirketlere yönelik operasyonda gözaltına alınanların sayısı 73’e yükseldi. Soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, önceki gün 187 kişi hakkındaki yakalama kararına ek olarak dün de 18 kişi hakkında gözaltı, mal varlıklarına el konulması kararı çıkardı. Operasyonun ikinci dalgasında gözaltına alınan işadamları arasında Çıkrıkçıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanvekili olan Kayserili işadamı Mustafa Çıkrıkçıoğlu da bulunuyor.


SORGUSU SÜRÜYOR

Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, dün sabah saatlerinde İstanbul’da birçok adrese girdi. Çıkrıkçıoğlu’nun da bulunduğu 8 kişi gözaltına alınırken 10 kişi ise adreslerinde bulunamadı. Diğer taraftan 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Taksim’de demokrasi nöbetlerinde vatandaşlara yemek dağıtan İnanlar Holding Yönetim...