04 / 05 / 2024

Serdar İnan hayatı

Serdar İnan hayatı

Eserlerine "Mimar S.inan" şeklinde imza atan; İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan kimdir? İşte Serdar İnan'ın eğitim ve iş hayatına dair merak ettikleriniz...

Ankara'dan İstanbul'a taşınan BDDK personeline verilecek 45 bin TL'lik 'Hayat pahalılığı' tazminatı iptal edildi!

Ankara'dan İstanbul'a taşınan 400 BDDK personeline ayda 45 bin TL'lik 'Hayat pahalılığı' tazminatı verilmesine ilişkin düzenleme iptal edildi. İşte detaylar...

Serdar Kırmaz kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serdar Kırmaz kimdir? Kaç yaşında?   Serdar Kırmaz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Serdar Kırmaz'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Serdar Kırmaz'ın hayatına dair merak edilenler.

Serdar Sümer kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Çalık Grubuna bağlı Türkiye'nin en büyük özel sermayeli yatırım bankası konumundaki Aktifbank'ın Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Serdar Sümer kimdir? Kaç yaşında?  Serdar Sümer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Serdar Sümer'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Serdar Sümer`in hayatına dair merak edilenler.

Evim Şahane programıyla tanınan meşhur Mimar Selim Yuhay hayatının aşkıyla evlendi

Televizyon ekranlarında yayınlanan Evim Şahane programıyla geniş kitleler tarafından tanınan mimar Selim Yuhay hayatını Burcu Yuhay soyadını alan kız arkadaşıyla birleştirdi.

MİKEV'den basın açıklaması: MİKEV'in Serdar İnan'la hiçbir alakası yoktur!

Mimar Sinan İmar Kültür Eğitim Vakfı (MİKEV) Serdar İnan hakkında şu açıklamayı yaptı; "Mimar Sinan İmar Kültür Eğitim Vakfı’nın (MİKEV), Fetö kapsamında aranan ve  kayyum atanan İnanlar İnşaat Grubu ve Serdar İnan ile hiçbir alakası yoktur"

Konutta 2019 fırsatları! Elinizi çabuk tutun!

2020 yılına girmemize sayılı günler kaldı. Konutta 2019'da tanınan hayatı kolaylaştıracak birçok fırsat da 2020'nin başlamasıyla sona erecek. Vatandaşların elini çabuk tutması gerekiyor.

İnz Turizm Seyahat Limited Şirketi kuruldu!

İnz Turizm Seyahat Limited Şirketi  bugün Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Serdar İnanöz tarafından kuruldu. 

Serdar İnan ünlüleri mağdur etti!

Aralarında Dünya bilardo şampiyonu Semih Saygıner, şarkıcı Nihat Doğan gibi birçok ünlünün de yer aldığı 169 kişi, FETÖ'ye üye olduğu iddia edilen ve tüm mal varlığına el konulduktan sonra yurtdışına kaçan İnanlar İnşaat’ın patronu Serdar İnan'a tapu davası açtı.

Semih Saygıner'den İnanlar İnşaat'a tapu davası!

Dünya bilardo şampiyonu Semih Saygıner, FETÖ'ye üye olduğu iddia edilen ve tüm mal varlığına el konulduktan sonra yurtdışına kaçan İnanlar İnşaat’ın patronu Serdar İnan'a 1 milyon 390 bin liralık tapu davası açtı.

Serdar İnan’ın malvarlığına tedbir konuldu!

İstanbul 4. Sulh Ceza Hakimliği tarafından FETÖ operasyonu kapsamında suçlanan İnanlar İnşaat'ın patronu Serdar İnan'ın malvarlığına tedbir konuldu.

İnanlar İnşaat'a kayyum talebi!

İnanlar İnşaat'ın sahibi Serdar İnan hakkında yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında, şirkete kayyum atanması talep edildi.

İnanlar İnşaat’a 11 suç duyurusu daha!

Çekmeköy Terrace Koru sitesinden 16 kişinin Serdar İnan hakkında kırmızı bülten talepli suç duyurusunun ardından, Küçükçekmece’deki Terrace Tema sitesinden aldıkları evlerde dolandırıldığını iddia eden 11 kişi daha İnanlar İnşaat hakkında nitelikli dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulundu.

İnanlar İnşaat'a nitelikli dolandırıcılıktan suç duyurusu!

İnanlar Çekmeköy Terrace Koru sitesinden aldıkları konutlarda dolandırıldıklarını söyleyen 16 kişi, nitelikli dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulundu. İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan hakkında da kırmızı bültenle arama kararı çıkarılması istendi.

Serdar İnan hayatı Haberi

Serdar İnan hayatı

Serdar İnan kimdir?

Serdar İnan, 1965 Erzincan doğumlu. Robert Koleji mezunu olan Serdar İnan, üniversiteyi İstanbul Teknik Üniversitesi'nde okudu. İTÜ Mimarlık mezunu olan Serdar İnan, bugün İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı.

Aile üyelerinin birçoğu mimar ve inşaat mühendisi olduğu Sersar İnan, üniversite yıllarında aile şirketi olan İnanlar İnşaat’ta çalışmaya başladı.

1995 yılında İnanlar İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı olan Serdar İnan, bugüne kadar 100’ün üzerinde projeye imza attı.

Serdar İnan, inşaat sektörünün dışında otomotiv, enerji ve turizm sektörlerinde de yatırımda bulunuyor.

Serdar İnan, İstanbul Ticaret Odası (İTO), Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) ve İstanbul Mimarlar Odası üyesi.

İstanbul aşığı mimar olarak bilinen Serdar İnan'ın hobileri arasında şiir, makale yazmak, spor yapmak ve seyahat etmek bulunuyor.

Evli ve dört kız çoğuğu babası olan Serdar İnan’ın kendisine ait dört...