30 / 04 / 2024

serdar inan inanlar inşaat

serdar inan inanlar inşaat

Milli Gazete bugün yayınlanan İnşaat ekinde İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Serdar İnan röportajına yer verdi. Serdar İnan röportajda: "Prim yapacak projelere imza atıyoruz." dedi...

MİKEV'den basın açıklaması: MİKEV'in Serdar İnan'la hiçbir alakası yoktur!

Mimar Sinan İmar Kültür Eğitim Vakfı (MİKEV) Serdar İnan hakkında şu açıklamayı yaptı; "Mimar Sinan İmar Kültür Eğitim Vakfı’nın (MİKEV), Fetö kapsamında aranan ve  kayyum atanan İnanlar İnşaat Grubu ve Serdar İnan ile hiçbir alakası yoktur"

Serdar İnan ünlüleri mağdur etti!

Aralarında Dünya bilardo şampiyonu Semih Saygıner, şarkıcı Nihat Doğan gibi birçok ünlünün de yer aldığı 169 kişi, FETÖ'ye üye olduğu iddia edilen ve tüm mal varlığına el konulduktan sonra yurtdışına kaçan İnanlar İnşaat’ın patronu Serdar İnan'a tapu davası açtı.

Serdar İnan’ın malvarlığına tedbir konuldu!

İstanbul 4. Sulh Ceza Hakimliği tarafından FETÖ operasyonu kapsamında suçlanan İnanlar İnşaat'ın patronu Serdar İnan'ın malvarlığına tedbir konuldu.

Serdar İnan ve İnanlar İnşaat neden battı?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, Serdar İnan'ın ve İnanlar İnşaat'ın neden battığını kaleme aldı..

Serdar İnan'dan iflas açıklaması!

FETÖ’den gözaltına alınıp daha sonra serbest bırakılan İnanlar İnşaat’ın patronu Serdar İnan’ın “kaçtığı” yönünde iddialar dün gündeme geldi. 

Serdar İnan kayıp mı?

Son günlerde sosyal medya ve iş dünyasında konuşulan bir iddiaya göre İnanlar İnşaat'ın patronu Serdar İnan kayıplara karıştı.

Serdar İnan'dan gözaltı açıklaması!

İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan Akfa Holding'e yönelik düzenlenen soruşturma sonrası yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Serdar İnan serbest bırakıldı!

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nca FETÖ/PDY’ye maddi destek sağladıkları iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan şüpheli sayısı 17’ye ulaştı. İnanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İnan savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Mustafa Çıkrıkçıoğlu ve Serdar İnan gözaltına alındı!

Darbe girişimi ile ilgili soruşturmada gözaltılar sürerken FETÖ’nün mali yapılanmasına yönelik İstanbul’da dün düzenlenen operasyonda TİM Başkanvekili Kayserili ünlü işadamı Mustafa Çıkrıkçıoğlu ve İnanlar İnşaat’ın patronu Serdar İnan da gözaltına alındı.

Serdar İnan gözaltına alındı!

Ünlü iş adamı Serdar İnan, FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Taksim'deki demokrasi nöbetlerinde vatandaşlara yemek dağıtan İnan'ın ifadesine başvurulacağı açıklandı.

Serdar İnan: İnşaat sektörü için bu yıl çıkış yılı olacak!

Bu yıl inşaat sektörünün yükselişe geçeceğini belirten Serdar İnan, “Türkiye’de 7 senede bir piyasa daralır. 1994, 2001, 2008, 2015 böyle oldu. Geçen yıl zor geçti, bu yıl çıkış yılı olacak. 2022’ye kadar tam gaz gidebiliriz” dedi.

Serdar İnan: Kurtuluşumuz inşaatta, bizim petrolümüz gayrimenkul!

Serdar İnan, “Yüksek teknoloji üreten bir ülke olmak için 20-30 sene lazım. Oysa, 5 yıl içinde yabancıya yılda 60 milyar dolarlık gayrimenkul satar hale gelebiliriz. Bence kısa vadede kurtuluşumuz inşaatta, bizim petrolümüz gayrimenkul” dedi.

Serdar İnan: İnşaatla uçalım!

İnanlar İnşaat'ın patronu Serdar İnan, "Yüksek teknoloji üretmek için 20-30 sene lazım. Oysa, 5 yılda yabancıya yılda 60 milyar dolarlık gayrimenkul satar hale gelebiliriz" dedi.

serdar inan inanlar inşaat Haberi

serdar inan inanlar inşaat

İnşaat sektörü büyüyor, gelişiyor, geçen sene sektörde yaşanan iflaslara rağmen büyüme trendi devam ediyor. Siz sektöre yön veren bir inşaat grubu olarak sektörün geleceğini, önümüzdeki dönemdeki gelişimi nasıl görüyorsunuz? 


İnşaat sektörü Türkiye'nin motor ve ana Lokomotif sektörlerinden birisi. 400 alt başlığa hizmet veren, 400 alt başlığa para kaynağı ve sermaye aktarımı yapan Türkiye'nin en büyük iş kaynağının çalıştığı bir sektör. 

Ben her zaman söylerim,"inşaat Kandil'den önceki son duraktır" diye.Teröre bile faydası vardır. Güneydoğu'daki kardeşim, gelir inşaatta çalışır, ekmeğini kazanır. O inşaatta iş bulamasa belki terör örgütünün kandırmasına muhatap olacak. Bunun için inşaatın çok yönlü, siyasi, ekonomik, istihdam, şehircilik anlamında değişik yönleri var. İnşaat sektörü sürekli gelişiyor, büyüyor. 1999 depreminden sonra hızla gelişti, 2004'den sonra banka faizlerinin düşmesiyle güçlü alımlar oldu. 


İstanbul ve...