20 / 07 / 2024

serdar inan kentsel dönüşüm

serdar inan kentsel dönüşüm

Kentsel dönüşüm ve değişim konusunda Türkiye'nin en büyük inşaat firmalarından biri olan İstanbul merkezli İnanlar İnşaat Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, siyasilerin inşaat sektörüne ilişkin görüşlerini eleştirdi.

İzmirlilere kentsel dönüşüm müjdesi! 60 hektarlık alanın tamamı dönüştürülecek!

İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, seçildiği günden bu güne yaptığı çalışmaları anlatarak, Bayraklılara kentsel dönüşüm müjdesini verdi.

Serdar Sandal'dan düşük faizli kredi çağrısı!

İzmir Bayraklı Belediyesi'nin meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, kentsel dönüşüm kredisini değerlendirdi.

İzmir Bayraklı'daki kentsel dönüşüm sorunu çözülüyor!

İzmir Bayaklı'da devam eden kentsel dönüşüm problemleri ortadan kalkıyor. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, çalışmalardaki son durum hakkında bilgi verdi. 

Bursa'daki kentsel dönüşüm projelerinde son durum ne?

Hürriyet gazetesi yazarlarından Dr. Hüseyin H. Serdar bugünkü yazısında kentsel dönüşüm projelerini kaleme aldı. İşte Dr. Hüseyin H. Serdar'ın o yazısı...

İzmir Bayraklı'nın gündemi kentsel dönüşüm!

İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, ilçede önceliğin kentsel dönüşüm çalışmaları olduğunu dile getirdi. 

Bayraklı'da kentsel dönüşüm için yol haritası belirlenecek! 

İzmir Bayraklı Belediyesi kentsel dönüşüm için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) üyeleriyle bir araya gelen Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, kentsel dönüşümde izlenecek adımlar hakkında görüşleri değerlendirdi. 

Serdar Sandal'dan Bayraklı kentsel dönüşüm açıklaması!

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, ilçedeki kentsel dönüşüme ilişkin, "Hazırlanan plan notları Büyükşehirimizde de onaylandıktan ve uygun kredi koşulları bulunduktan sonra vatandaşlarımıza müjdeli haberi vermek istiyoruz" dedi.

MİKEV'den basın açıklaması: MİKEV'in Serdar İnan'la hiçbir alakası yoktur!

Mimar Sinan İmar Kültür Eğitim Vakfı (MİKEV) Serdar İnan hakkında şu açıklamayı yaptı; "Mimar Sinan İmar Kültür Eğitim Vakfı’nın (MİKEV), Fetö kapsamında aranan ve  kayyum atanan İnanlar İnşaat Grubu ve Serdar İnan ile hiçbir alakası yoktur"

SKY Kentsel Kalkınma ve Geliştirme Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

SKY Kentsel Kalkınma ve Geliştirme Yönetimi Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Karadağ tarafından kuruldu.

Serdar İnan ünlüleri mağdur etti!

Aralarında Dünya bilardo şampiyonu Semih Saygıner, şarkıcı Nihat Doğan gibi birçok ünlünün de yer aldığı 169 kişi, FETÖ'ye üye olduğu iddia edilen ve tüm mal varlığına el konulduktan sonra yurtdışına kaçan İnanlar İnşaat’ın patronu Serdar İnan'a tapu davası açtı.

Serdar İnan’ın malvarlığına tedbir konuldu!

İstanbul 4. Sulh Ceza Hakimliği tarafından FETÖ operasyonu kapsamında suçlanan İnanlar İnşaat'ın patronu Serdar İnan'ın malvarlığına tedbir konuldu.

Zeki Celep: Kentsel dönüşüm ivme kazanacak!

İhlas Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Celep, Emlak Konut GYO'nun Genel Müdürü Murat Kurum'un Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak atanmasını değerlendirdi. Celep “Murat Kurum’un, kentsel dönüşüme icraatlarıyla ivme kazandıracağına inanıyoruz” diye konuştu.

Serdar İnan ve İnanlar İnşaat neden battı?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, Serdar İnan'ın ve İnanlar İnşaat'ın neden battığını kaleme aldı..

serdar inan kentsel dönüşüm Haberi

serdar inan kentsel dönüşüm

Kentsel dönüşüm ve değişim konusunda Türkiye'nin en büyük inşaat firmalarından biri olan İstanbul merkezli İnanlar İnşaat Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, siyasilerin inşaat sektörüne ilişkin görüşlerini eleştirdi.


TEŞVİK Mİ ALIYORUZ?


İsim vermeden Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın “İnşaat sektörü yerine artık sanayi sektörünü teşvik etmeli, üretime yönelmeliyiz” şeklindeki sözlerini hatırlatarak, “Soruyorum size inşaat sektörü, sanayi sektörüne alternatif midir? Teşvik mi alıyoruz? Şayet inşaat sektörünü vurursanız Türkiye ekonomisini vurursunuz. Biz sanayinin büyümesini engelleyen bir unsur değiliz, ama maalesef devletin üst düzey yönetiminde bir önyargı var” dedi. 1 Trilyon dolarlık gayrimenkul pazarındaki 5 milyar dolar olan Türkiye'nin payını 40 milyar dolara çıkarmayı hedeflediklerini söyleyen İnan, 6,5 milyon binanın yıkılıp yeniden yapılacağını, bunun için de 15 milyar dolara ihtiyaç olduğunu söyledi. Büyükşehir Belediyesi Başkan...