30 / 04 / 2024

Serdivan Belediyesi esentepe imar planı

Serdivan Belediyesi esentepe imar planı

Serdivan Belediyesi, Beşköprü ile Esentepe Mahallelerini kapsayan 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarının askıya çıktığı ve yapılan zemin etüt değerlerine göre Beşköprü’de 4 kata kadar yapı yapılabileceği belirtti.

Arsa almak isteyenler dikkat! Serdivan Belediyesi Sakarya'da taksitle 7 adet arsa satıyor!

Sakarya İli Serdivan Belediye Başkanlığı, Sakarya'da yer alan 7 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış bedelleri 500 bin TL'den başlıyor.

Sivas Esentepe'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Sivas Esentepe sakinlerinin yıllardır beklediği kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili Sivas Belediyesi'nden sevindiren haber geldi. Kentsel dönüşüm ilçede 480 konut yenilecek. 

Serdivan'ın estetiği için o yapılar yıkılıyor!

Sakarya Serdivan Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kent estetiğini bozan yapıların yıkım çalışmalarına başlandı.

Kartal Esentepe'de imar planı bilgilendirmesi yapıldı!

Kartal Belediyesi, Esentepe Mahallesi’nin imar planıyla ilgili üzerine çalışılan güncelleme planlarıyla ilgili mahalle sakinlerinin de katıldığı bir toplantı gerçekleştirdi.

Serdivan Belediyesi'nden 4 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Serdivan Belediyesi, Kemalpaşa Mahallesi işe Beşköprü Mahallesi'nde yer alan 6 arsayı ihale ile satıyor. İhale 1 Kasım'da gerçekleşecek..

Sakarya Serdivan'da 9 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Serdivan Belediyesi, 4 arsasını ihale usulü ile satıyor. Toplam muhammen bedeli 9 milyon TL olarak belirlenen arsalar için ihale 5 Ekim'de gerçekleşecek..

Serdivan Şelale Park’ın ihalesi yapıldı!

Sakarya Serdivan Belediyesi'nin yeni vizyon projesi olan Şelale Park’ın ihalesi gerçekleşti. Serdivan Belediyesi tarafından açıklama yapıldı.

Serdivan'da Her Mahalleye Bir Meydan projesi!

Serdivan Belediyesi ‘Her Mahalleye Bir Meydan Projesi’ kapsamında Kemalpaşa Mahallesinde hizmete soktuğu mahalle meydanı projesinden sonra otopark sorununa da el atıyor.

Adıyaman Esentepe'ye taziye evi inşa ediliyor!

Adıyaman Belediyesi Esentepe Mahallesi'nde modern taziye evinin inşaatına başladı. Bina, yklaşık 180 metrekarelik alan üzerinde bulunuyor.

Kocaeli Esentepe'deki viyadüğün temeli atıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı yeni yatırımlar için düğmeye bastı, bu kapsamda Esentepe’de hayata geçirilecek olan viyadüğün temeli atıldı.

Antakya Esentepe-Altınçay Köprüsü açıldı!

Kente yaptığı yatırımlara hız kesmeden devam eden Antalya Belediyesi bu kapsamda hayata geçirdiği Esentepe-Altınçay Köprüsü'nü de hizmete açtı.

Sultangazi Esentepe'de tapular dağıtılıyor!

Esentepe Mahallesi’nde mükerrer tapu sorununu çözen Sultangazi Belediyesi, 643 hak sahibine tapularını dağıttı.

Sivas Esentepe Yunus Emre Kentsel Dönüşüm Projesi tanıtıldı!

Sivas Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Esentepe Yunus Emre Kentsel Dönüşüm Projesi vatandaşa tanıtıldı. Belediye Başkanı Sami Aydın projeyle ilgili bilgi verdi.

Serdivan Belediyesi esentepe imar planı Haberi

Serdivan Belediyesi esentepe imar planı

Serpan Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Büyükşehir Belediyesi tarafından onaylanan ve Beşköprü ile Esentepe Mahallelerini kapsayan 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarının askıya çıktığı ve yapılan zemin etüt değerlerine göre Beşköprü’de 4 kata kadar yapı yapılabileceği belirtildi.

İmar planlarında ayrıca koruma altında olan Jüstinyen Köprüsü ile ilgili gerekli düzenlemelerin de yer aldığı belirtilirken, Serpan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın seçim çalışmalarında açıkladığı Justinianus Vadisi Çevre Düzenlemesi projesi için de ilk adım tamamlanmış oldu.

Esentepe ile ilgili imar planlarında ise; mahallenin Sapanca Gölü koruma havzası içinde kalması sebebi ile imar planlarının bu husus çerçevesinde hazırlandığı ve bölgede herhangi bir kat artırımının yapılmadığı ifade edilerek sadece emsal değerin yüzde 20 den yüzde 30’a çıkartıldığı belirtildi.

Vatandaşların 19 Mayıs 2015 Salı gününe kadar İmar Müdürlüğü ilan panosunda askıda kalacak...