02 / 08 / 2024

şeref akgül açıklamaları

şeref akgül açıklamaları

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından Halk GYO'nun Genel Müdür Vekili Şeref Akgül, hayata geçirilecek Uluslararası Finans Merkezi projesinin artılarını anlattı.

İstanbul'da 7.3'ten büyük bir depremin olasılığı açıklandı! 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar!

Deprem uzmanları Türkiye'deki deprem riskli bölgeler için uyarılarını sık sık yeniliyor. Bu doğrultuda, beklenen büyük İstanbul depremi de sık sık gündem oluyor. 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar geldi. 

SGK’dan gelen peş peşe açıklamalar herkesi korkuttu! Hizmet dökümünüzdeki 'S,Ş,K' harfleri ne anlama geliyor?

SGK’dan gelen açıklamalar bu süreçte sıkı takibe alındı. Eğer bu harfler e-Devlet'te varsa emeklilik süreleri uzamaya başlıyor. Hemen e-Devlet’ten kontrol etmeniz istendi.

Bakanlıktan arka arkaya destek açıklamaları geliyor! Tam 500 TL verecek

Vatandaşlar Bakanlıktan yapılan destek açıklamalarından faydalanmak istiyor. Vatandaşın ilgisini çeken ödemeler hakkında htiyaç sahibi aileler bu kampanyalardan faydalanmak istiyor. İnternet aracılığı ile koşulları öğrenmek isteyen vatandaşlar haberimizi mutlaka okuyun.

Uzman isimden kritik açıklamalar! Araba fiyatları düşecek mi artacak mi? Arabaların fiyatları ne zaman düşecek?

Araba fiyatlarının düşüp düşmeyeceğine dair yılın başından beri sorulmaktadır. İşte uzman isimden açıklamalar!

Asgari ücret hesaplamalarında nefesler tutuldu! 1 Ocak 2023 asgari ücret açıklamaları peş peşe geldi! Hemen göz atın!

Milyonlarca kişi tarafından merak edilen ve araştırılan asgari ücret zamları arama motorlarında da sık sık araştırılıyor. Asgari ücret hesaplamalarında nefesler tutuldu... 1 Ocak 2023 asgari ücret açıklamaları peş peşe geldi... Hemen göz atın...

Dünya Powell'ın açıklamalarına kilitlendi! Gram altın ne kadar, artacak mı?

Dolarla doğru orantılı bir şekilde yükselişe geçen altının, Fed Başkanı Jerome Powell ve Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde'ın açıklamalarının ardından zirve yapması bekleniyor.

Murat Kurum'dan Salda Gölü açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Salda Gölü'yle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Bakan Kurum, "Salda Gölü'nden ev fotoğrafları geldi, onlar da oranın görüntüsüyle alakalı değildi." dedi.

Şeref Akgül, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi olan Şeref Akgül bugün itibari ile görevinden istifa etti...

Yüksel Akgül'den 15 Temmuz mesajı!

Irmak Group ve Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü ile ilgili açıklama yaptı.

Keçiören Taha Akgül Spor Salonu 19 Mayıs'ta açılacak!

2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda Ülkemize tek altın madalyayı kazandıran milli güreşçi Taha Akgül, Keçiören'in en büyük ilk spor salonunun da ismi oldu.

İsa Akgül'den Konya Akkise'ye TOKİ müjdesi!

Ahırlı Belediye Başkanı İsa Akgül, TOKİ ile işbirliği yapacaklarını açıkladı. Belediye Başkanı Akgül TOKİ'nin Akkise Mahallesi'nde 219 inşa edeceğini açıkladı.

Mesut Akgül: Dönüşümde örnek ilçeyiz!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ün başkanlığında toplanan Belediye Meclisi 2015 yılı faaliyet raporunu oy çokluğuyla kabul etti. Başkan Akgül toplantıda yaptığı açıklamada dönüşümde örnek ilçe olduklarını söyledi...

Mesut Akgül Mamak yatırımlarını anlattı!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ü makamında ziyaret etti. Başkan Akgül, Mamak Belediyesi tarafından hayata geçen ve başlatılacak olan projeler ile ilgili Bakan Kılıç’a detaylı bilgi verdi...

şeref akgül açıklamaları Haberi

şeref akgül açıklamaları

İstanbul'un birçok özelliği ile başlı başına bir marka olduğunu söyleyen Halk GYO Genel Müdür Vekili Şeref Akgül, marka olmayı kalite, beklentileri karşılayabilme kapasitesi, güven ve süreklilik kriterlerine bağladı. Sadece projelerin değil, aynı zamanda şehirlerin ve bölgelerin de marka olmaya aday nitelik taşıdığını ifade eden Akgül, şöyle konuştu: "İstanbul; New York, Londra, Tokyo, Şanghay eksenindeki en önemli noktalardan biri olarak dünyanın finans alanında marka olmaya aday en önemli şehirlerinin başmda gelmektedir. İstanbul'da hayata geçecek olan ve bölgeyi uluslararası bir finans merkezine dönüştürmeyi hedefleyen IFM projesi ise İstanbul'un mevcut durum ve konumunun önemli bir ürünüdür." Portföyünde, 20 adet düzenli kira geliri elde edilen ofis binası, 2015 Temmuz ayında hizmete açılan Park Dedeman Levent Oteli, Panorama Plus, Referans Bakırköy ve Sancaktepe konut...