18 / 05 / 2024

Şeref Can Arat

Şeref Can Arat

DTZ International Limited Merkezi Birleşik Krallık İstanbul Merkez Şubesi 1.000 TL sermaye ile, Şişli'de, Şeref Can Arat Şube Müdürlüğü ve İlzama Yetkililiği'nde açıldı.

Şeref Can Buladoğlu kimdir? Kaç dil biliyor?

Reysaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Can Buladoğlu kimdir? Şeref Can Buladoğlu ne mezunu?

Şeref Can Buladoğlu, Reysaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oluyor!

Reysaş GYO'nun görev süresi dolan Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Cem Akgün'ün yerine Kurumsal Yönetim Komitesinin önerisi doğrultusunda Şeref Can Buladoğlu'nun atama kararını Genel Kurul'un onayına sunacak...

Adana Ceyhan OSB'nin yer seçimi yapıldı!

CTO Başkanı Şeref Can, konuşmasında OSB için bugüne kadar yapılan çalışmaların hakkında bilgi verdi. Daha sonra söz alan Vali Büyük, 146 dönüm alanda kurulması planlanan sanayi bölgesi hakkında değerlendirme yaptı.

DTZ International Limited Merkezi Birleşik Krallık İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

DTZ International Limited Merkezi Birleşik Krallık İstanbul Merkez Şubesi 1.000 TL sermaye ile, Şişli'de, Şeref Can Arat Şube Müdürlüğü ve İlzama Yetkililiği'nde açıldı.

Can Ekşioğlu: Gayrimenkul, ekonomik büyümeyi tetikleyecek!

ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın 'Nitelikli alım gücüne' ilişkin yaptığı açıklamaları değerlendirdi. Can Ekşioğlu "gayrimenkul ekonomik büyümeyi tetikleyecek" dedi.

Can Ekşioğlu: Gayrimenkul sektörü büyümeyi tetikleyecek!

ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın ‘Nitelikli alım gücüne’ ilişkin yaptığı açıklamaları değerlendirdi. Can Ekşioğlu 'Gayrimenkul sektörü büyümeyi tetikleyecek' dedi.

Atakule GYO Haşimişcan İşmerkezi değerleme raporunu yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Avrupa Yakası Fatih'te yer alan Haşimişcan İşmerkezi projesi değerleme raporunu yayınladı.

Can Ekşioğlu: Küçük metrekareli konutlar yatırım amaçlı tercih ediliyor!

Konut metrekarelerindeki farklılığın nedenlerini anlatan Can Ekşioğlu, şöyle konuştu: Küçük metrekareli konutların yatırım aracı olarak görülmesi ve daha kolay alınabilmesi İstanbul'da küçük metrekarelilerin tercih edilmesindeki en büyük etken...

Can Köseoğlu, Döner Stop markası ile yurt dışına açılacak!

Şevket Sabancı’nın torunu Can Köseoğlu, aliden bağımsız ilk girişimi Döner Stop ile büyüme kararı aldı. Bundan sonraki dönemde bütün enerjisini Döner Stop’a vereceğini dile getiren Can Köseoğlu, ailesinin de büyük destek verdiğini söyledi...

Can Elektrik, Artemide tasarımlarını Adanalı mimarlarla buluşturdu!

Adanalı iç mimarlar ve mimarlar Can Elektrik Mavi Bulvar şubesinde dünyanın önde gelen aydınlatma ürünleri firması Artemide'in yeni tasarım ürünlerini incelemek üzere bir araya geldi.

Can Bozyokuş: Tanıtım ve farklılaşmak satılmayan projeyi satacaktır!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 7. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Seha Yapı İletişim Yöneticisi Can Bozyokuş tanıtım ve farklılaşmanın öneminden bahsetti..

Karagümrüklüler, Haşim İşcan Parkı'nı geri istiyor!

Fatih Belediyesi, Karagümrük'teki Haşim İşcan Parkı'na sağlık tesisi ve yer altı otoparkı yapmak için imar planı değişikliği istedi. Büyükşehir Meclis gündemine gelen teklif oyçokluğu ile kabul edildi.

Can Sözen: Güneş santrallerinde saha seçimi kritik önem taşıyor!

Zenit Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Can Sözen, güneş santrallerinde saha seçiminin kritik önem taşıdığını belirterek "Bu, enerji verimliliğinin yanı sıra kurulum ve işletme maliyetini de etkileyecektir" dedi.

Şeref Can Arat Haberi

Şeref Can Arat

DTZ International Limited Merkezi Birleşik Krallık İstanbul Merkez Şubesi  1.000 TL sermaye ile, 3 Şubat 2015'te, Şeref Can Arat Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

DTZ International Limited Merkezi Birleşik Krallık İstanbul Merkez Şubesi iş konusu;Müşteriye ait gayrimenkul portföyünün kira ve kiraya ait evrak yönetimi, kiraya ilişkin faturalama işlemlerinin yapılması ve hizmet ücretlerine ait faturaların müşteri nam ve hesabına kesilmesini kapsayan yönetim işlemleri. Hizmetlerin başka müşterileri kapsayacak şekilde genişletilmesi amaçlamaktadır.  

DTZ International Limited Merkezi Birleşik Krallık İstanbul Merkez Şubesi adres: Şişli, Bomonti, Arpa Suyu Sokak 12

Web: