22 / 07 / 2024

Şeref Çevik

Şeref Çevik

Çeviksan İnşaat Taahhüt İklimlendirme Makine Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şeref Çevik tarafından 40 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Aralık'ta Kağıthane'de kuruldu

'Tüm bu senaryonun en masumu deniz kumudur' diyen İnşaat Mühendisi Şeref Alpago: Kolon kesene cezalar ağırlaştırılmalı:

Küçükçekmece'de yıkılan yapıda deniz kumu kullanıldığının ortaya çıkmasından sonra İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğretim Görevlisi, İnşaat Mühendisi Şeref Alpago, "Bütün bu senaryonun en masumu deniz kumu olduğunu söyleyerek, çok önemli açıklamalar yaptı.

Bakan Özhaseki: 'Evlerini yerinde yapıp teslim edeceğiz, şeref sözü'!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki kentsel dönüşümle yenilenecek evlere eskiden aynı yerde oturanların yerleştirileceğini söyledi. Özhaseki, "Evlerini yerinde yapıp kendilerine teslim edeceğiz, şeref sözü. Daha ne diyelim?" dedi.

Çevik Ahşap İnşaat Oto Alım Satım Oto Yıkama Limited Şirketi kuruldu!

Çevik Ahşap İnşaat Oto Alım Satım Oto Yıkama Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Çevik tarafından kuruldu.

Şeref Taşkın kimdir? Ne mezunu?

Polisan Holding Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Şeref Taşkın, kimdir? Şeref Taşkın nereden mezun oldu? İşte ayrıntılar...

Şeref Can Buladoğlu kimdir? Kaç dil biliyor?

Reysaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Can Buladoğlu kimdir? Şeref Can Buladoğlu ne mezunu?

Şeref Aksaç kimdir?

Halkbank Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Aksaç kimdir? Şeref Aksaç kaç yaşında? Şeref Aksaç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Öz Çevik Yapı Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Çevik Yapı Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Çevik tarafından kuruldu.

Hızlı ve çevik motosiklet sevdalıları dikkat! İşte Harley Davidson Nightster 4 Ekim 2022 fiyat listesi!

Kusursuz yol tutuşa sahip, hızlı ve çevik motosiklet sevdalıları Harley Davidson Nightster güncel fiyat listesini merak ediyor ve araştırıyor. Peki Harley Davidson Nightster fiyatları ne kadar? İşte Harley Davidson Nightster 4 Ekim 2022 fiyat listesi...

Ünlü ekonomist Şeref Oğuz'dan dolar için korkutan 'Sonbahar' uyarısı

Ünlü ekonomist Şeref Oğuz 20 yıl sonra ikinci kez dolar kurunun Euro'yu geçmesi hakkında değerlendirme yaptı.

Çevik Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Çevik Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Vahit Çevik ve Emre Çevik ortaklığında kuruldu.

Çevik Grup Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Çevik Grup Gayrimenkul Limited Şirketi bugün fatih'te Durmuş ÇEvik tarafından kurulduç

Şeref Oğuz: Alım gücü düşüyor konut satışları artıyor!

Türkiye'de konut satışları konut fiyatlarındaki artışa rağmen devam ediyor. Dünya Gazetesi yazarı Şeref Oğuz artan konut fiyatları ve satış rekorlarını kaleme aldı.

Biga Çevik Yapı Enerji Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi açıldı!

Biga Çevik Yapı Enerji Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi açıldı. Biga Çevik Yapı Enerji Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi 4 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Kuzhan tarafından açıldı.

Şeref Çevik Haberi

Şeref Çevik

Çeviksan İnşaat Taahhüt İklimlendirme Makine Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şeref Çevik tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 3 Aralık'ta kuruldu. 


Çeviksan İnşaat Taahhüt İklimlendirme Makine Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Çeviksan İnşaat Taahhüt İklimlendirme Makine Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kağıthane, Çeliktepe Mahallesi, Atilla Sokak,...