18 / 05 / 2024

Sergin Urfalılar

Sergin Urfalılar

Pet şişe, karton, kimyasal ve benzeri atıklardan “plywood” denilen ahşap esaslı malzemenin yerine inşaatlarda kullanılabilen düşey kalıp sistemi tasarlayan Urtim Kalıp ve İskele Sistemleri, ABD’ye ihracata başladı.

TOKİ'den konut bekleyen Şanlıurfalılar dikkat! 303 konutluk yeni proje ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa 2023 projesi yarın ihaleye çıkacak. TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye projesinde 303 konut yer alıyor. 

Şanlıurfalılar müjde! 897 adet deprem konutu Aralık 2023'te teslim edilecek!

Türkiye'de 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa'da inşa edilen deprem konutlarının teslim tarihi belli oldu.  897 adet deprem konutu Aralık 2023'te teslim edilecek.

TOKİ'den konut bekleyen Şanlıurfalılar dikkat! O ilçeye son dakika 441 ucuz konut müjdesi! Hemen bakın!

Dar gelirli aileler için yeni konut projeleri inşa etmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den ucuz konut bekleyen Şanlıurfalılar dikkat! Tarih belli oldu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa projesinin ihalesini 16 Eylül tarihinde gerçekleştirecek. 

TOKİ'den 81 ile 81 milyon metrekare millet bahçesi! Şanlıurfa Halfeti Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Halfeti Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek. İşte Şanlıurfalıların yüzünü güldüren millet bahçesi ile ilgili detaylar...

Türk yapı malzemeleri sektörü yeni pazarlara açılıyor!

2020 yılını 21,8 milyar dolar ihracatla tamamlayan yapı malzemeleri sektörü bu sene global ölçekte bir basamağı daha çıkmayı ve dünyada ilk 10’da olmayı planlıyor. İDDMİB Yönetim Kurulu Üyesi ve Türk Yapı Malzemeleri Sektör Komite Başkanı Serdar Urfalılar, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Türk yapı malzemeleri sektörü ihracatta dünyada ilk 10'a girecek!

İDDMİB Türk Yapı Malzemeleri Komitesi Başkanı Serdar Urfalılar, "Türk yapı malzemelerinin ihracatının bu sene rakam olarak çok az düşse bile tonajında ciddi artış olduğunu görüyoruz. Türk yapı malzemelerinin ihracatı hızlı bir şekilde büyüyecektir'' diye konuştu.

Türk Yapı Malzemeleri Sektörü en fazla ihracatı ABD ve İsrail’e yaptı!

Türk Yapı Malzemeleri Sektörü Başkanı Serdar Urfalılar, en fazla ihracat yapılan ülkelerin ABD, İsrail, Almanya, Irak ve İngiltere olduğunu söyledi.

Türk müteahhitler dünyanın birçok yerinde proje yapıyor!

Avrupalı Uluslararası Müteahhitler Birliği Genel Kurulu, 4-6 Ekim’de İzmir’de düzenlendi. Toplantıda konuşan Türk Yapı Malzemeleri Komitesi Başkanı Serdar Urfalılar, ''Türk müteahhitler dünyanın birçok yerinde proje yapıyor'' dedi.

Fores Global İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fores Global İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi Ahmet Selim Urfalılar ve Sergin Urfalılar ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Şanlıurfa Hamarat Eller Çarşısı yarın açılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'in katılımı ile Hamarat Eller Çarşısı ve Engelliler Koordinasyon Merkezinin açılışına tüm Şanlıurfalıları davet etti.

Avrupalı müteahhitler İstanbul'da buluşacak!

Serdar Urfalılar, 2018 yılı güz döneminde yapılacak Avrupa Uluslararası Müteahhitler Genel Kurul toplantısının İstanbul'da yapılacağını belirterek, Avrupalı müteahhitlerin Türk yapı malzemeleri hakkında çok az bilgileri olduğunu vurguladı.

Şanlıurfa Hilvan semt pazarına kavuşuyor!

Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerde vizyon projeler başlatarak Şanlıurfalıların yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Hilvan ilçesinde 100 bin metrekarelik mesire alanının yapımına başladı.

Sergin Urfalılar Haberi

Sergin Urfalılar

Geri dönüştürülebilen atıklardan üretilen paneller ile bir düşey kalıp sistemi tasarlayan Urtim Kalıp ve İskele Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Sergin Urfalılar “Pet şişe, karton, kimyasal ve benzeri atıklardan “plywood” denilen ahşap esaslı malzemenin yerine inşaatlarda kullanılabilen düşey kalıp sistemi tasarladık. Hidrostatik beton basıncı dayanımı yüzde 90 mertebesinde plywood yüzeyli kalıplarla eş değer olan bu kalıp sisteminin, standart pano ebatları 120 cm genişliğinde ve 240 cm yüksekliğinde. Diğer ölçüler de üretilebilmekle beraber, bu ölçü inşaatlarda yaygın kullanımı olan standart ölçü. Hem hafif, hem ekonomik olan bu kalıp sistemi, binlerce ağacın kesilmesini önleyen çevre dostu bir sistem ve doğadaki atıklardan üretiliyor” dedi. Üretilen yeni düşey kalıp sistemi ile doğanın korunduğuna vurgu yapan Urfalılar “Doğadaki 1000 ton atığın işlenmesi ile 4000 ağacın...