09 / 05 / 2024

TOKİ'den konut bekleyen Şanlıurfalılar dikkat! O ilçeye son dakika 441 ucuz konut müjdesi! Hemen bakın!

TOKİ'den konut bekleyen Şanlıurfalılar dikkat! O ilçeye son dakika 441 ucuz konut müjdesi! Hemen bakın!

Dar gelirli aileler için yeni konut projeleri inşa etmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.



Dar gelirli aileler için yeni konut projeleri inşa etmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın Şanlıurfa projesi için beklenen tarih geldi.

2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa projesi için start verdi.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan son dakika detaylarına göre, Şanlıurfa TOKİ projesi, Eyyübiye ilçesinde inşa edilecek.

TOKİ den konut bekleyen Şanlıurfalılar dikkat! O ilçeye son dakika 441 ucuz konut müjdesi! Hemen bakın!

Batıkent Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye projesinde toplam 441 adet konut yer alacak. Söz konusu projede konutların yanı sıra ayrıca 5 dükkanlı ticaret merkezi de mevcut.

TOKİ Eyyübiye Batıkent Mahallesi 1. Etap projesinde konut ve dükkanların yanı sıra altyapı ve çevre düzenlemesi işi de yer alıyor. 

TOKİ Eyyübiye Batıkent Mahallesi 1. Etap projesi açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak.

Şanlıurfalıların yüzünü güldüren TOKİ Eyyübiye Batıkent Mahallesi 1. Etap projesinin yer tesliminden itibaren 550 takvim gününde tamamlanması planlanıyor. 
 


Geri Dön