02 / 05 / 2024

TOKİ Şanlıurfa projeleri 2022

TOKİ Şanlıurfa projeleri 2022

Dar gelirli aileler için yeni konut projeleri inşa etmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı! O ilçeye 1.750 ucuz konut geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı. Projeler kapsamında 1.750 adet konut inşa edilecek.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir’de 240 ay taksitle! 10 soruda TOKİ Viranşehir

TOKİ, 250 bin Sosyal Konut Projeleri bütününde Şanlıurfa’da da yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Şanlıurfa Merkez’de 240 ay taksit şansıyla! 10 soruda TOKİ Merkez

TOKİ 250 bin Sosyal Konut Projeleri dahilinde Şanlıurfa’da da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Şanlıurfa Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Şanlıurfa Eyyübiye’de 1.256 tane TOKİ ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları artık başlamış bulunuyor. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde Şanlıurfa’da da konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ’den Şanlıurfa Ceylanpınar’da 130 tane ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri açıklandığı ilk günden itibaren tüm Türkiye’nin gündeminde. TOKİ Şanlıurfa Ceylanpınar ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Şanlıurfa Ceylanpınar Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

TOKİ Şanlıurfa Birecik’te 2+1 608 bin liraya!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü itibarı ile resmen başlamış bulundu. TOKİ 250 bin Konut Projeleri dahilinde Şanlıurfa’da da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ Şanlıurfa Birecik Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı! Dikkat! Tam 2 bin konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ),  Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı. İşte detaylar...

TOKİ Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı! O ilçeye 1.750 ucuz konut geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı. Projeler kapsamında 1.750 adet konut inşa edilecek.

TOKİ Şanlıurfa Akabe Emekli Konutları kura satışları!

TOKİ Şanlıurfa Akabe Emekli Konutları kura satışları kapsamında 304 adet konut için hak sahipleri belirlenecek. Projede 293 TL taksitlerle ödeme yapılabilecek.

TOKİ Şanlıurfa Akabe 2016 kura çekilişleri!

TOKİ Şanlıurfa Akabe 2016 kura çekilişleri 9 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek. Toplam 304 dairenin satışa çıkarılacağı projede 240 ay vade imkanı sunuluyor.

Şanlıurfa Akabe TOKİ kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Şanlıurfa Akabe'da 304 adet konut satışa çıkarılıyor. Projede fiyatlar 88 bin TL'den başlıyor. Peki Şanlıurfa Akabe TOKİ kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Şanlıurfa Akabe kura çekimi!

TOKİ Şanlıurfa Akabe kura çekimi kapsamında başvurular tamamlandı. Daire seçenekleri arasında 2 oda 1 salonların yer aldığı projede aylık taksitler 293 TL'den başlıyor.

TOKİ Şanlıurfa Akabe Emekli Konutları kura çekilişi!

TOKİ Şanlıurfa Akabe Emekli Konutları kura çekilişi kapsamında 304 adet daire satışa sunuluyor. Projede yüzde 12 peşin ödemelerde kalan tutar 180 ay taksitlendiriliyor.

TOKİ Şanlıurfa Merkez 315 konut ihalesi bugün!

TOKİ Şanlıurfa Merkez Küçükler (Akabe) Mevkii 315 adet konut, 1’er adet ticaret merkezi ve camii inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Şanlıurfa projeleri 2022 Haberi

TOKİ Şanlıurfa projeleri 2022

Dar gelirli aileler için yeni konut projeleri inşa etmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın Şanlıurfa projesi için beklenen tarih geldi.

2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa projesi için start verdi.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan son dakika detaylarına göre, Şanlıurfa TOKİ projesi, Eyyübiye ilçesinde inşa edilecek.

Batıkent Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye projesinde toplam 441 adet konut yer alacak. Söz konusu projede konutların yanı sıra ayrıca 5 dükkanlı ticaret merkezi de mevcut.

TOKİ Eyyübiye Batıkent Mahallesi 1. Etap projesinde konut ve dükkanların yanı sıra altyapı ve çevre düzenlemesi işi de yer alıyor. 

TOKİ Eyyübiye Batıkent Mahallesi...