30 / 04 / 2024

Serhan Baykal

Serhan Baykal

Esenyurt'ta 5 bin konutluk Kozapark projesini hayata geçiren Garanti Koza Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Baykal, "Bu yıl 4 bin konut sattık. İlk çeyreğe kadar bin konutu da satarız" dedi.

Reality World Türkiye'nin en hızlı büyüyen franchising markalarından biri!

2012 yılını, Forbes verilerine göre ilk 250 firma içerisinde kapatan Realty World Türkiye Başkan Vekili Serhan Baykal’a göre inşaat sektörünün hızla büyüdüğü ülkemizde nitelikli gayrimenkul danışmanlık firmalarına ihtiyaç var...

Garanti Koza, Türkiye’nin en büyükleri arasında 15'inci sırada!

Garanti Koza, Türkiye’nin en büyük şirketleri arasında kendi sektöründe 15’inci sıraya yerleşti

Garanti Koza, Türkiye’nin en büyükleri arasında 15'inci sırada!

Garanti Koza, Türkiye’nin en büyük şirketleri arasında kendi sektöründe 15’inci sıraya yerleşti

Ser Plus İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ser Plus İnşaat Anonim Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Serhan Ceyhan tarafından kuruldu.

Zekeriya Serhan Altınordu kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı?

Zekeriya Serhan Altınordu nerede okudu? Hangi alanlarda deneyim sahibidir? Ziraat Bankası ve Turizm Bankası’nda hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Zekeriya Serhan Altınordu’nun hayatı...

Serhan Akyıldız nerede okudu? Hangi görevleri yürüttü? Şu an hangi şirkette çalışıyor?

Serhan Akyıldız kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiten mezun oldu? Hangi bankada üst düzey yönetici olarak çalıştı? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an hangi şirkette görev alıyor? İşte Serhan Akyıldız ile ilgili merak edilenler...

Serhan Çetinsaya kimdir? Nerede doğru? Hangi projelerde yer aldı? Çelik Halat’ta hangi görevi yürütüyor?

Serhan Çetinsaya, ne zaman ve nerede doğdu? İsviçre’ye neden gitti? Hangi alanlarda görev yürüttü? Çelik Halat ve Tel Sanayii A.Ş.’de hangi pozisyonda çalışıyor? İşte Serhan Çetinsaya, ile ilgili merak edilenler...

Özbaykal İnşaat Mühendislik İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Özbaykal İnşaat Mühendislik İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Musa Baykal tarafından kuruldu.

Serhan Gençer kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akenerji Yönetim Kurulu üyesi Serhan Gençer kimdir? Serhan Gençer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Serhan Gençer'in eğitim hayatı nasıldı? Serhan Gençer`in hayatına dair merak edilenler.

Hankare İnşaat Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Hankare İnşaat Mühendislik Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhan Kemal Ercan ve Serhan Sedat Gürsoy ortaklığında kuruldu.

Sdm Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sdm Grup İnşaat Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Dağıstan Topcu, Serhan Yılmaz ve Mahmut Gündeş ortaklığında kuruldu.

Şanslı İnşaat Elektrik Nakliye Temizlik Gıda Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şanslı İnşaat Elektrik Nakliye Temizlik Gıda Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Baykal tarafından kuruldu.

Protem Hafriyat İnşaat Nakliye Otomotiv Gıda Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Protem Hafriyat İnşaat Nakliye Otomotiv Gıda Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Baykal tarafından kuruldu.

Uteg Ufuk Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uteg Ufuk Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Baykal Abdullah Dinç tarafından kuruldu.

Tempo Global İnşaat Madencilik Nakliyat Peyzaj Tekstil Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tempo Global İnşaat Madencilik Nakliyat Peyzaj Tekstil Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Onut Baykal tarafından kuruldu.

Polimek İnşaat Nakliye Madencilik Orman Ürünleri Peyzaj Temizlik Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polimek İnşaat Nakliye Madencilik Orman Ürünleri Peyzaj Temizlik Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Onut Baykal tarafından kuruldu.

Serhan Baykal Haberi

Serhan Baykal



Türkiye'nin her yerinde yaptığı konut projeleriyle dikkat çeken Garanti Koza, rotasını yurtdışına çevirdi. Bugüne kadar 20 bin konut inşa eden şirket, Bulgaristan'ın ilk karma projesini hayata geçirmek için kolları sıvadı. Alışveriş merkezi, otel ve yaklaşık 765 konuttan oluşan Grand Kanyon projesinde şimdiden satışların yarısı tamamlanmış. Bu yıl Esenyurt'ta inşa edilen Kozapark projesinde 4 bin konut satarak kırılması güç bir rekora imza atan Garanti Koza İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Baykal ile şirketin yatırım planlarını konuştuk. 



Garanti Koza bugüne kadar kaç konut inşa etti? 

1948 yılında, Türk inşaat sektörünün ilk ve öncü firmalarından biri olarak kurulan Garanti İnşaat, 66 yıllık inşaat müteahhitliği ve 33 yıllık gayrimenkul geliştirme deneyimi, güçlü kurumsal yapısı ve çok geniş bir yelpazeye yayılmış olan faaliyet alanları ile yurt...