16 / 05 / 2024

Serhat Uğur Yapı İnşaat nerede

Serhat Uğur Yapı İnşaat nerede

Serhat Uğur Yapı İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Uğur  Kaya tarafından kuruldu. 

Şahin Uğur kimdir? Şahin Uğur nerelerde görev almıştır?

Şahin Uğur kimdir? hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Şahin Uğur ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Türkiye Sigorta Birliği’nin yeni Başkanı açıklandı! Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, TSB Başkanı oldu!

Türkiye Sigorta Birliği’nin (TSB) Olağanüstü Genel Kurulu’nda yapılan seçimler ile sigortacılar yeni başkanını seçti. TSB Başkan Yardımcısı olan Uğur Gülen, birliğin Başkanlık görevine seçildi.

Ali Uğur Özderici hangi görevleri yürüttü? Özderici GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Ali Uğur Özderici kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Şu an ne iş yapıyor? İşte Ali Uğur Özderici ile ilgili merak edilenler...

Sultangazi Uğur Mumcu Mahallesi'ndeki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Sultangazi ilçesi, Uğur Mumcu Mahallesi, Kent Meydanı Revizyon Nazım İmar Planı Riskli Yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Uğur derin dondurucularda dev kampanya! Bu fırsat kaçmaz! İşte 28 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Uğur'da derin donduruculara büyük indirim yapıldı. Yeni derin dondurucu almak isteyenler bu fırsat kaçmaz! Peki, Uğur derin dondurucular ne kadar oldu? İşte 28 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Dolara sessiz sedasız yapılan müdahaleyi ünlü ekonomist Uğur Gürses açıkladı!

Dolar kuru son günlerde agresif bir şekilde yükseliş göstererek 15 TL’yi geçti. Vatandaşın gözü kulağı dolar kurunda yaşanacak hareketlilikteyken ünlü ekonomist Uğur Gürses’ten bir açıklama geldi. Gürses Twitter hesabından dolar kuruna yönelik dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Özuğur Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Özuğur Yapı Denetim Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Demir tarafından kuruldu.

Uğur Mimarlık İnşaat Yapı Dekorasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Mimarlık İnşaat Yapı Dekorasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermeye bedeli ile Rasim Derince tarafından kuruldu.

Uğur Bulut: Deprem değil, çürük yapılar öldürüyor!

Keçiören Belediyesi Kaymakamı Uğur Bulut, İzmir'deki deprem sonrasında açıklamalarda bulundu. Bulut, ''Deprem öldürmüyor, çürük yapılar öldürüyor. Özellikle deprem bölgelerindeki kentsel dönüşümleri ivedilikle yapmalıyız'' dedi.

4K Uğur Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4K Uğur Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Osman Uğur ve Suat Uğur tarafından kuruldu.

Satışa çıkacak Les Ottomans Otel'e İzmirli iş adamı Uğur Özkan talip oldu!

İstanbul Boğazı'nın en gösterişli yapılarından biri olan manzarası ve tarihiyle büyük beğeni toplayan Hotel Les Ottomans satışa çıkıyor. 400 milyon liraya alıcı bulması beklenen otele İzmirli iş adamı Uğur Özkan talip oldu.

Serhat Uğur Yapı İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serhat Uğur Yapı İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Uğur  Kaya tarafından kuruldu. 

Ali Uğur Özderici ve Ahmet Özderici, Özderici GYO'dan pay aldı!

Özderici GYO'nun Borsada işlem görmeyen hisse senetlerinden 31 milyon 250 bin adetinin Ali Uğur Özderici'ye, 31 milyon 250 bin adetinin Ahmet Özderici'ye pay başına 0,84 TL birim fiyattan satışının yapılmasına karar verildi...

Serhat Uğur Yapı İnşaat nerede Haberi

Serhat Uğur Yapı İnşaat nerede

Serhat Uğur Yapı İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Uğur  Kaya tarafından kuruldu. 

Serhat Uğur Yapı İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: 1-Fırın, restoran, kafeterya, kafe, lokanta ve pastane gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapmak. 2-Gıda maddelerinin toptan ve perakende alımını, satımını, imalatını, ithalatını ve ihracatını yapmak. Gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak ve kiraya vermek. 3-Sebzelerin ve meyvelerin toptan ve perakende alımını, satımını, yetiştiriciliğini, ithalatını ve ihracatını yapmak. 4-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa...