04 / 05 / 2024

şerife aydın ile faith şişoğlu

şerife aydın ile faith şişoğlu

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haber sitesi Emlakkulisi.com'un Sosyal Medya Uzmanı ve Ofis Yöneticisi Şerife Aydın, Fatih Şişoğlu yarın evleniyor.

Sabit Aydın ne zaman ve nerede doğdu? Batısöke Çimento Sanayi’nde ne iş yapıyor?

Sabit Aydın kimdir? Ne zaman hangi ilde dünyaya geldi? Hangi alanlarda çalıştı? Batısöke Çimento Sanayi’ndeki görevi ne? İşte Sabit Aydın ile ilgili merak edilen her şey...

Aydın ile Denizli arasına yapılacak otoyol TBMM gündeminde!

Aydın ile Denizli arasına yapılacak otoyol meclis gündemine taşındı. CHP'li Karaca, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Koray Aydın: İzmir Depremi ile Marmara depremini karşılaştırmak trajikomiktir!

17 bin vatandaşın hayatını kaybettiği 133 bin binanın ise enkaz olduğu 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi döneminde Bayındırlık ve İskan Bakanlığı koltuğunda olan Koray Aydın, İzmir depremi ile Marmara depremin karşılaştırılmasının trajikomik olduğunu dile getirdi. 

Erd Aydın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erd Aydın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Aydın tarafından kuruldu. 

Aydın'da 7.5 milyon TL'ye icradan satılık hastane!

Aydın İli, Söke İlçesi, Yenicami Mahallesi'nde yer alan diş hastanesi binası ve arsası vasfındaki gayrimenkul 7 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

TOKİ Aydın ve Çanakkale hükümet konağı ihaleleri yarın!

TOKİ Aydın'ın Çine ile Çanakkale'nin Eceabat ilçelerinde hükümet konağı inşa edecek...

Aydın Buharkent'te 3.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Aydın Buharkent Belediyesi, 4 bin 33 metrekare büyüklüğündeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 5 Eylül'de gerçekleşecek..

ÖİB Aydın Didim'deki 18 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafında Aydın Didim'de yer alan 18 gayrimenkulü satış yöntemi ile özelleştiriliyor...

TOKİ'den Aydın'a 215 konut ile hükümet konağı!

TOKİ Aydın'ın İncirliova ilçesinde 215 adet konut, Çine ilçesinde ise hükümet konağı inşa edecek...

Aydın Kuşadası'nda 3.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Aydın İli, Kuşadası, Soğucak Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 3 milyon 316 bin 425 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 19 Temmuz 2018 olarak belirlendi. 

Aydın Mehmet Endüstri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Mehmet Endüstri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ateşok ve Aydın Duyar ortaklığında kuruldu. 

Mete Aydın İnşaat Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mete Aydın İnşaat Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ekber Aydın ve Mete Aydın ortaklığında kuruldu. 

Emlakkulisi.com Sosyal Medya Uzmanı Şerife Aydın evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haber sitesi Emlakkulisi.com'un Sosyal Medya Uzmanı ve Ofis Yöneticisi Şerife Aydın ile Fatih Şişoğlu dün gerçekleşen düğünle ile dünya evine girdi...

şerife aydın ile faith şişoğlu Haberi

şerife aydın ile faith şişoğlu


Türkiye'nin ilk ve tek emlak haber sitesi Emlakkulisi.com'un Sosyal Medya Uzmanı ve Ofis Yöneticisi Şerife Aydın, Fatih Şişoğlu ile evleniyor.

7 Mayıs 2017 tarihinde nişanlanarak evliliğe bir adım daha yaklaşan Şerife Adın ile Fatih Şişoğlu Çifti yarın gerçekleşecek düğünle dünya evine girecek. Çiftin düğünü yarın saat 19:00'da Saray Davet Balo ve Düğün Sarayı'nda gerçekleşecek.

Emlakkulisi.com ailesi olarak sosyal medya uzmanımız Şerife Aydın'ı tebrik ediyor, ömür boyu mutluluklar...