04 / 05 / 2024

serik Gladyatör Arena

serik Gladyatör Arena

Serik'te oluşturulan ve Roma İmparatorluğu döneminde gerçekleştirilen gladyatör dövüşlerinin canlandırıldığı Aspendos Gladyatör Arena, turizme hizmet edecek

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince ortaklığında kuruldu.

Karşınızda Jeep Gladyatör! İşte 6x6 Jeep Gladyatör fiyat listesi...

Arazide kullanılmasının dışında resmen savaş aracı gibi üretilen 6x6’lık Jeep Gladyatör’ün fiyatı da bir hayli cep yakıyor…

Yıkım kararı verilen Aspendos Arena'da son durum ne?

Anadolu Ateşi'nin gösterilerini gerçekleştirdiği Antalya Serik'teki 5 bin kişilik 'Aspendos Arena'nın yıkım kararına ve belediyenin mühür işlemine ilişkin yapılan itiraz onaylanmadı. 

Antalya Serik'te arazi kavgasının duruşması görüldü!

Antalya Serik'te akrabalar arasında çıkan kavgada Şefik Özkaya'nın tüfekle vurularak öldürüldüğü olaya ilişkin 2'si tutuklu, 8 sanıklı davanın ilk duruşması görüldü.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Serik Belediyesi'nde arazi rüşveti iddiası!

Kemal Kılıçdaroğlu, AK Partili Serik Belediye Başkanı'nın iki bakan, AK Parti ve MHP milletvekilleriyle yaptığı bir toplantıda deniz kenarındaki bir arazi için önceki belediyenin rüşvet aldığı iddiasına ilişkin açıklamalarda bulundu...

Antalya Serik Kültür Merkezi inşaatı yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı süren Serik Kongre ve Kültür Merkezi Projesi yükseliyor.

Antalya Serik Kültür Merkezi inşaatı yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı süren Serik Kongre ve Kültür Merkezi Projesi'nin inşaatı devam ediyor.

Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, Aspendos Arena'nın kaldırılmamasını istiyor! 

Anadolu Ateşi Genel Yayın Yönetmeni Erdoğan, "Aspendos Arena'nın kurulu olduğu arazisinin sahibinin uzlaşmaz tutumu nedeniyle kira görüşmelerinde tıkanma noktasına geldik. Onları da anlayışla karşılıyoruz, kendi arazileri. Arsa sahibi tarafından hiçbir önerimize olumlu yaklaşılmadı" dedi...

Antalya Serik’e modern kültür merkezi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Serik'e modern bir kültür merkezi kazandırıyor.

Antalya Serik'e 3 yılda 80 milyon TL'lik yatırım!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Serik’e 3 yılda yaklaşık 80 milyon TL'lik yatırım yaptı.

Diyarbakır Arena'da sona gelindi!

Türkiye'nin en modem stadyumlarından biri sayılan Diyarbakır Arena'da sona gelindi. Statta koltuk montajları takılmaya başlandı.

Antalya Serik'e 90 milyon TL'lik yatırım!

Anltaya Serik’te 90 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen Boğazkent Güreş Eğitim Tesisi, Belek Mesire Alanı ve Kayaburnu-Eskihöyük-Tekke-Çakallık Mahalle Yolu açıldı.

Antalya Büyükşehir'den modern yollar!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 2017 asfalt sezonuna hızlı girdi. Kentteki Serik Eskiyörük ve Kayaburnu Mahalleleri Grup Yolu’nda sıcak asfalt çalışması yapıldı.

serik Gladyatör Arena Haberi

serik Gladyatör Arena

Serik'te oluşturulan ve Roma İmparatorluğu döneminde gerçekleştirilen gladyatör dövüşlerinin canlandırıldığı Aspendos Gladyatör Arena, turizme hizmet edecek. 

     Roma İmparatorluğu döneminde eğlence amacıyla savaş esirlerinin birbirleri ya da hayvanlara karşı arenalarda dövüştürülmesi olan gladyatör dövüşleri, Antalya'da turistik eğlence amacıyla canlandırılıyor. Aspendos Antik Tiyatrosu yakınlarındaki alan üzerine kurulan Aspendos Gladyatör Arena'da çalışmalarını sürdüren oyuncular, izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

     El yapımı giysi ve savaş aletleri kullanılarak yapılan gösteriler için Roma dönemi mimarisi örnek alınarak 800 kişilik izleme alanı ve Roma pazarı oluşturuldu. 

     Alan ve gösteriyle ilgili bilgi veren Aspendos Gladyatör Arena Konsept Danışmanı Mehmet Bıcıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2 yıldır sürdürdükleri Aspendos Gladyatör Arena'nın çalışmalarını bu yıl tamamladıklarını söyledi. 

     Artık gösteriler için son hazırlıkların yapıldığını anlatan Bıcıoğlu, haftanın...