26 / 07 / 2024

Serik stad projesi

Serik stad projesi

Antalya Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, ''10-15 bin kapasiteli bir stadyum yapmak istiyoruz. Buraya gelen takımlarımızdan büyük takımlarımız aralarında maç yapacak olsa doğru düzgün bir stadyumumuz yok'' dedi. 

TOKİ Antalya Serik projesiyle tam 357 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Antalya Serik projesi yarın ihaleye çıkıyor. Serik TOKİ projesinde 357 yeni konut yer alıyor.

TOKİ Antalya projesi için geri sayım başladı! Bu ilçedeki 357 yeni konutu kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya projesi için geri sayım başladı. TOKİ Antalya 2023 projesi kapsamında Serik'te 357 yeni konut inşa edilecek.

10 soruda TOKİ Antalya Serik!

TOKİ’nin beş yılda toplamda 500 bin adet Sosyal Konut Projeleri bütününde Türkiye’nin turizm beldelerinden Antalya’da da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Antalya Serik Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Niğde 5 Şubat Stadı'nın yerine yapılacak yeni stadyum meclis gündeminde!

Niğde'de bulunan 5 Şubat Stadı'nın yerine yapılacağı duyurulan yeni stadyum projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Anfield Stadı'nın genişletme projesi ertelendi! 

İngiltere Premier Lig kulübü Liverpool, Anfield Stadı'nı genişletme projesinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle ertelendiğini açıkladı.

Antalya Serik Kültür Merkezi inşaatı yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı süren Serik Kongre ve Kültür Merkezi Projesi yükseliyor.

Antalya Serik Kültür Merkezi inşaatı yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı süren Serik Kongre ve Kültür Merkezi Projesi'nin inşaatı devam ediyor.

Antalya Turizm Çalışanları Toplu Konut Projesi’nin kuraları çekildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde Antalya Serik Kocayatak’ta inşa edilen Turizm Çalışanları Toplu Konut Projesi’nde kura çekimi yapıldı.

Serik'e 15 bin kişilik stad müjdesi!

Antalya Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, ''10-15 bin kapasiteli bir stadyum yapmak istiyoruz. Buraya gelen takımlarımızdan büyük takımlarımız aralarında maç yapacak olsa doğru düzgün bir stadyumumuz yok'' dedi. 

Trabzonspor'da iki gayrimenkul projesi!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, Medical Park Stadı'nda gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Usta, kulübün 2 yeni gayrimenkul projesi olduğunu ifade etti.

Sivas eski stad yerleşkesi fikir projeleri sergilendi!

Sivas'ta Cumhuriyet Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencileri "Eski stad yerleşkesi fikir projesi" kapsamında hazırladıkları projelerini sergiye çıkardı.

Serik Cuma Pazarı'na yeni proje!

Atalya Serik'te yapılacak Cuma Pazarı'nın yeni projesi tanıtıldı. Başkan Ramazan Çalık, "Bu pazarımızdan sonra Serik'e Turizm Pazarı'nı da kazandıracağız. 2-3 ay içerisinde işlem ve ihaleleri bitirip Cuma Pazarı projemizi de 6 ay içinde hizmete açacağız" dedi.

Antalya Serik Kız Deresi’nde ikinci etap başladı!

Büyükşehir Belediyesi’nin yağmur suyu sorununu çözmek ve Serik’e yeni bir prestij cadde kazandırmak amacıyla başlattığı ‘Kız Deresi Projesi’nin ikinci etap çalışmaları başladı. Proje kapsamında yağmur suyu drenaj hattı çalışmaları devam ediyor.

Serik stad projesi Haberi

Serik stad projesi

Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre; Serik'e bağlı Belek Beldesi için Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, spor yatırımları hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan 15 bin kişilik stad için müjde verdi.


"GENÇLİK VE SPOR BAKANI OSMAN BAK'IN DESTEĞİ İLE BUNLARI YAPACAĞIZ"

İlçede stadyum ve salon eksikliği yaşandığını belirten Çalık, "Biz bunun eksikliğini gördük. İlçe olarak yeni uyguladığımız imar alanları bünyesinde yaklaşık 40 dönümlük spor alanı oluşturduk. Bu alanda da 10-15 bin kapasiteli bir stadyum yapmak istiyoruz. Çünkü buraya gelen takımlarımızdan büyük takımlarımız aralarında maç yapacak olsa doğru düzgün bir stadyumumuz yok. Antalya'ya gidilmesi gerekir ki Antalya'da biraz mesafeli.


"SERİK VE BELEK BÖLGESİNE ÖNCELİKLE BİR STADYUMA ve BİR KAPALI SPOR SALONUNA İHTİYACIMIZ VAR"

Ama bu bölgede bir stadyum yaptırabilirsek burada resmi turnuvalar düzenleyebiliriz. Aynı...