18 / 05 / 2024

serikte ihaleden attaleia tatil köyü

serikte ihaleden attaleia tatil köyü

SERİK 'TE bulunan Attaleia Tatil Köyü ve 5 yıldızlı Shine Luxury Otel yeniden satışa çıkarıldı. Tatil köyü ve otelin satış ihalesi 22 Aralık'ta İstanbul'da yapılacak.

İstanbul Park ihalesinin iptal edilmediği açıklandı! 

İstanbul Park ihalesini kazanan Can Grubu'nun ihaleden çekildiğine yönelik çıkan haberlerin doğru olmadığı açıklandı. Can Grubu'nun ortaklarından Pirelli Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Lale Cander, yaptığı açıklama kapsamında, "İhalenin iptali yada bizim çekilmemiz gibi bir şey söz konusu değil."

TMO'dan krizi bitirecek adım! Tam 48 bin ton aldı

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Ayçiçek yağı krizini bir nebze olsun rahatlatacak bir adım attı. TMO girdiği ihaleden tam 48 bin ton ayçiçek yağı aldı. 

Kanal İstanbul güzergahındaki konut ihalelerinin tümü iptal oldu!

TOKİ, Kanal İstanbul çevresinde inşa edilecek Yenişehir için Arnavutköy’de etaplar şeklinde gerçekleştireceği konut projeleri için çıktığı 5 ihaleden 3’ünü geçen günlerde iptal etmişti. Geri kalan 2 ihale de dün iptal edildi.

Kamu ihalelerinde Kovid-19 dönüşümü!

Türkiye'de ilk vakanın görüldüğü 10 Mart tarihinden önceki yaklaşık bir aylık dönemde 7 bin 500 ihaleden 1500'ü elektronik ortamda gerçekleştirilirken, 10 Mart'tan bugüne yapılan 7 bin ihaleden 2 bin 500'ünde e-ihale kullanıldı.

İBB'nin Haydarpaşa ve Sirkeci talebi reddedildi!

İBB, TCDD'nin Haydarpaşa ve Sirkeci garlarının depo sahalarını kiralamak üzere açtığı ihaleden elenmesi üzerine ihalenin durdurulması ve iptali talebiyle dava açtı. İBB'nin yürüymeyi durdurma talebi reddedildi...

İBB'nin Haydarpaşa ve Sirkeci garlarının ihalesinden elenmesi TBMM'de!

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin TCDD'nin Haydarpaşa ve Sirkeci garlarının atıl depo sahalarını kiralamak için açtığı ihaleden elenmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydoğan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

CHP'den Haydarpaşa ve Sirkeci garı açıklaması!

CHP İstanbul Kent Hakları İzleme Kurulu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, TCDD'nin açtığı Haydarpaşa ve Sirkeci garı için yapılan ihaleden elenmesi ile ilgili açıklama yaptı.

İBB tarihi garlar ihalesinden elendi!

Tarihi Haydarpaşa ve Sirkeci garlarının bazı bölümlerinin, kültür ve sanat etkinlikleri için kullanılmak için kiralanması ihalesi sonuçlandı. İhaleyi Hezarfen Danışmanlık Limited Şirketi alırken, İBB ihaleden elendi.

MarkAntalya AVM internet üzerinden satışa çıkarıldı!

3 sene önce kayyum atanan ve satılması halinde Bank Asya’nın borcunu sıfırlayacağı belirtilen Antalya’nın en büyük alışveriş merkezi Haziran ayında yapılan ihaleden sonuç çıkmayınca internet üzerinden satışa çıkarıldı.

Alanya Belediyesi'nden üç önemli taşınmaz satışı!

Alanya Belediye Çay Bahçesi, aquapark ve işyerleri ve yine Avsallar Mahallesi’nde yer alan bir akaryakıt istasyonunun da yer aldığı ihaleden Alanya Belediyesi'nin kasasına 3 milyon 834 bin 450 TL girdi.

Bizim Mahalle 1. Etap ihalesini Be-Ma İnşaat kazandı!

Küçükçekmece'de hayata geçirilecek olan Bizim Mahalle projesinin 1. Etap'ın ihalesi bugün yapıldı. İhaleyi Be-Ma İnşaat-Osmanbey Emlak-Bilal Pars Yapı İş Ortaklığı kazandı. Ortaklık ihalede 464 milyon 100 bin TL teklif verdi. 1. oturumdan en yüksek teklifi veren Özak GYO ise ihaleden çekildi.

Özak GYO, Bizim Mahalle 1. Etap ihalesinden çekildi!

Özak GYO-İnt-Er Yapı İnşaat İş Ortaklığı, Emlak Konut Küçükçekmece Bizim Mahalle 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumunda ihaleden çekildiğini açıkladı.

TOKİ Kayaşehir'de 2 arsaya 563 milyon TL!

TOKİ’nin ‘arsa satış karşılığı gelir paylaşımı’ modeliyle Kayabaşı’nda ihale ettiği 2 parselde 2.3 milyarlık konut projesi yapılacak. TOKİ bu ihaleden 563 milyon lira kasasına koyacak...

serikte ihaleden attaleia tatil köyü Haberi

serikte ihaleden attaleia tatil köyü

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi turizmci Faik Akdil'in bir bankaya olan kredi borcu nedeniyle Ağustos 2012'de icra yoluyla satışa çıkarılan Attaleia Tatil Köyü ve 5 yıldızlı Shine Luxury Otel'e, o dönem 166 milyon lira teklif edildi. İtiraz üzerine iptal edilen ihale Ekim 2013'te tekrarlandı. 


Serik İcra Müdürlüğü taralından yapılan ihalede başka katılımcı olmayınca alacaklı banka tatil köyü ve oteli 140 milyon liraya satın aldı. Faik Akdil'den alacaklı banka üzerine geçen tatil köyü ve otel, yeni bir ihaleyle satışa çıkarıldı. Attaleia Tatil Köyü ve Shine Luxury Otel, 22 Aralık'ta İstanbul'da açık teklif usulüyle gerçekleştirilecek ihaleyle...