22 / 05 / 2024

serim penso

serim penso

İşadamı Levent Penso ve oğlu için iflas ettikleri şirketlerini zamanında ibraz etmemekten dava açıldı

Horeca Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Horeca Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferah Güneri Bircan, Zeynep Güleşci Bircan, Rıfat Osman Serim ve Soner Özalkan ortaklığında kuruldu.

Maksut Serim kimdir?

Halkbank Yönetim Kurulu Üyesi Maksut Serim kimdir? Maksut Serim kaç yaşında? Maksut Serim daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Esilam Turizm Yatırım İşletme Limited Şirketi Kuruldu!

Esilam Turizm Yatırım İşletme Limited Kadıköy'de Eyüp Hikmet Serim ve Metin Çakır ortaklığında kuruldu!

Mimar Levent Penso ve FB Gayrimenkul davalık oldu!

Ünlü mimar Levent Penso, Bodrum Bitez’deki yalı projesinin sahipleri ile davalık oldu. Penso, Rolls Royce’dan ilham alarak tasarımına imza attığı projede ödemenin yapılmadığı için icra takibi başlattı. 

Sakarya Büyükşehir'den 70 bin ton asfalt!

SASKİ, şehir genelinde altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde asfalt serim işlemlerine son sürat devam ediyor.

Karapürçek Tırcılar Kooperatifi’ne 2 bin ton asfalt!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı şehrin muhtelif bölgelerinde asfalt serim işlemlerine hız kesmeden devam ediyor.

Ankara Büyükşehir'den rekor yol yatırımı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi 2016 yılında asfalt serim, bakım ve onarım çalışmalarında adeta seferberlik uygulayarak, rekor kırdı.

Bitez Yalıları Exquisite projesini Kenan Doğulu tanıttı!

Levent Penso'nun Rolls Royce'dan ilham alarak tasarımına imza attığı Bodrum'daki "Bitez Yalıları Exquisite" adlı proje, Kenan Doğulu'nun caz performansı eşliğinde tanıtıldı.

Çatalca Nakkaş Mahallesi'nin yolları asfaltlandı!

Çatalca Belediyesi'ne bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen asfalt çalışmalarında Nakkaş Mahallesi'nde Vural Sokak, Sadık Onbaşı Sokak ve Eyüp Pehlivan Caddesi, Muratbey Mahallesi’nde, Kanarya Çiçeği Sokak’ta asfalt serim çalışmaları gerçekleştirildi.

Çatalca Kaleiçi ve Çakıl Mahallesi asfaltlanıyor!

Çatalca Belediyesi'ne bağlı ekipler tarafında yürütülen çalışmalar neticesinde, Çakıl Mahallesi Celal İlaldı Caddesi'nde asfaltlama çalışmaları tamamlanırken, Kaleiçi Mahallesi Olcay Sokakta ise imar yolu genişletilerek, asfalt serim çalışması yapıldı.

Şişli'ye 40 bin ton asfalt!

Şişli sınırları içinde şu ana kadar pek mahalledeki 70’e yakın sokağın asfalt serim çalışmaları gerçekleştirildi. Geriye kalan az sayıdaki mahal ve sokağın çalışmaları da devam ediyor. 2016 yılında toplamda 40 bin ton asfalt kullanılmış olacak.

Sakarya Adnan Menderes Caddesi yenilenecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Adnan Menderes caddesinde asfalt serim işlemleri gerçekleştirilecek.

Ali Serim: Gayrimenkul fonu kuracağız!

Finas Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Ali Serim, 15 Temmuz darbe girişiminin ciddiye alınacak bir ekonomik zararı olmayacağını düşünüyor. Bu durumun muazzam bir başarı olduğunun altını çizen Serim, "Tarih belki de bu duruma dünyada ilk defa şahitlik ediyor.

serim penso Haberi

serim penso

Baba oğulun 1 yıl hapsi isteniyor. Home Store’nin eski sahibi ve işletmeci Levent Penso ve oğlu Serim Penso hakkında “Taksirli İflas” suçundan 1 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.


Geçtiğimiz aylarda Penso ailesinin sahibi oldukları Moka Park Turizm Şirketi’nin iflası ile ilgili İstanbul İflas Müdürlüğü, suç duyurusunda bulundu. Bunun üzerine yürütülen soruşturma önceki gün tamamlandı. Savcılık, iflas müdürlüğüne ticari defterleri zamanında ibraz etmeyen Levent Penso ve Serim Penso hakkında “Taksirli iflas” suçundan 1 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırladı.


‘EK SÜRE VERİLMEDİ’ 


Levent Penso ise iflas defterlerini 7 gün içinde hazırlayamadıklarını söyledi. Penso “Ticari defterlerimizi ibraz etmemiz için tebligat yapıldı. Ancak belgeleri bir hafta içinde veremeyeceğimiz için ek süre istedik. suç kastımız yoktur” dedi. 


HABER: Tolga ATAR / BUGÜN...