02 / 05 / 2024

Serkan Bebek

Serkan Bebek

Birlikte Emlak Danışmanlık İnşaat ve Turizm Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Serkan Bebek tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 3 Aralık'ta Çeşme İşhanı, Beyoğlu'nda kuruldu.

E-bebek yeni mağazasını Kahramanmaraş Piazza’da açıyor!

Anne ve bebek ürünleri sektörünün öncü firması ebebek, Türkiye’nin dört bir yanındaki mağazaları ile anne ve babalara ulaşmaya devam ediyor. ebebek, yeni mağazasını Kahramanmaraş Piazza AVM’de açmaya hazırlanıyor.

Serkan Gülmez, KDV indirimini değerlendirdi!

Networks Grup Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Gülmez, KDV indirimini değerlendirdi. Konutta yeni KDV düzenlemesi neler getirecek? KDV de beklenti neydi? İşte Serkan Gülmez'in açıklaması...

Serkan Akkoyuncu: İnşaat sektörü verimli döneminde!

Akkoyuncu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Akkoyuncu, yılın ilk yarısında inşaat sektörünün verimli bir dönem geçirdiğini söyledi.

Ali Ağaoğlu Bebek'te yeni sevgilisiyle görüntülendi!

Ali Ağaoğlu, önceki gece Bebek'te bir mekanda eğlendi...Genç sevgilisinin kendisine eşlik ettiği masada şampanyalar patlatan Ağaoğlu, bol bol selfie çekim yaptı.

İç Mimar Serkan User, Concept Yapı ile farklılığa imza atacak!

İç Mimar Serkan User, ConCept Yapı ile standartını koruyarak, her projesinde bir ayrıcalığa ve farklılığa imza atacak ve her projesinin mutlaka bir yıldızı olacak.

Çanakkale Belediyesi Bebek Bakım Kabinleri projesini hayata geçirdi!

Çanakkale Belediyesi kentte yaşamı kolaylaştıracak Bebek Bakım ve Emzirme Kabinleri projesini hayata geçirdi. Alt yapı çalışmalarının devam ettiği Bebek Bakım ve Emzirme Kabinleri çok yakında kentlilerin kullanımına sunulacak.

Bebek'te icradan 12 milyon TL'ye satılık daire!

İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul'un Beşiktaş ilçesine bağlı Bebek bölgesindeki daireyi satışa çıkardı. İhalesi 31 Ekim Pazartesi yapılacak taşınmazın bedeli 12 milyon TL olarak belirlendi.

Serkan Akkoyuncu: Faiz indirimi konut kredilerine de etkileyecek!

Merkez Bankası'nın faiz indirimi ile ilgili yaptığı açıklama inşaat Sektörü'nde bayram havası yaşattı. Akkoyuncu inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Akkoyuncu o açıklamayı şöyle yorumladı.

Bebek'te icradan 63.7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul'un Beşiktaş ilçesine bağlı Bebek bölgesindeki 2 arsayı satışa çıkardı. Toplam 5 bin 315 metrekare yüzölçümlü arsaların satış bedeli 63 milyon 780 bin TL olarak belirlendi.

Serkan Aydın kimdir?

Çiftay Grubu, 1963 yılında Çiftay Madencilik adıyla Serkan Aydın'ın babası Ziya Aydın tarafından kuruldu. Peki, Çiftay Grubu Yönetim Kurulu Başkanvekili Serkan Aydın kimdir?

Türkan Şoray Bebek’teki villasını 10.5 milyon dolara sattı!

Usta oyuncu Türkan Şoray Bebek’teki deniz manzaralı villasını 10.5 milyon dolara sattı. Şoray aldığı paranın 6 milyon dolarıyla Tarabya’da bir sitede yeni bir villa aldı.

Ali Ağaoğlu teknesini Bebek açıklarına demirledi!

Önceki gün Bebek'te eşi ve oğullarıyla görüntülenen Ali Ağaoğlu, Aga isimli teknesiyle dikkatleri üzerine çekti. Ağaoğlu, oğulları balık tutarken güvertede onları izleyip Ertüre ile sohbet etti.

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu çifti Bebek'ten 7 milyon TL'ye villa aldı!

Popçu Gülşen 5 yıllık sevgilisi müzisyen Ozan Çolakoğlu ile Temmuz’da İspanya Barcelona’da nikah masasına oturacak. Bebek’te yaşadıkları evi küçük bulan çift, yine aynı semtten 7 milyon TL'ye villa aldı.

Serkan Bebek Haberi

Serkan Bebek

Birlikte Emlak Danışmanlık İnşaat ve Turizm Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Serkan Bebek tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 3 Aralık'ta kuruldu. 


Birlikte Emlak Danışmanlık İnşaat ve Turizm Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) 


Birlikte Emlak Danışmanlık İnşaat ve Turizm Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Beyoğlu, Arapcami Mahallesi, Yenicami Çeşme Sokak, Çeşme İşhanı,...