02 / 05 / 2024

Serkan İğdelipınar kimdir

Serkan İğdelipınar kimdir

Mimar Serkan İğdelipınar kimdir? Mimar Serkan İğdelipınar, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mimar Serkan İğdelipınar, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Serkan İğdelipınar...

H. Cahit Çınar Kimdir? H. Cahit Çınar ne iş yapar?

H. Cahit Çınar Kimdir?, H. Cahit Çınar eğitim durumu nedir? H. Cahit Çınar 'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? H. Cahit Çınar Kimdir? H. Cahit Çınar'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. H. Cahit Çınar'ın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Ersan Akpınar kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Ersan Akpınar kimdir? Kaç yaşında? Ersan Akpınar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ersan Akpınar'ın eğitim hayatı nasıldı?

Mehmet Serkan Karabacak hangi alanlarda çalıştı? Doktorasını nerede yaptı? Ne zaman CEO oldu?

Peker GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Mehmet Serkan Karabacak kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Mehmet Serkan Karabacak ile ilgili merak edilen her şey...

Güntürk Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güntürk Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Günar ve Yiğit Türkkan ortaklığında kuruldu.

Sia Mimarlık İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sia Mimarlık İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan İğdelipınar tarafından kuruldu.

Serkan Arıkuşu kimdir?

Hepsiemlak’ta CTO görevine getirilen Serkan Arıkuşu kimdir? Serkan Arıkuşu hangi görevlerde bulundu?

Çınar Evim Yapı Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınar Evim Yapı Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 500  bin TL sermaye bedeli  ile Serkan Külekci tarafından kuruldu.

Serkan Toper kimdir?

AKP'nin destekleyeceği MHP'nin Beşiktaş Belediye Başkan adayı Serkan Toper kimdir? Serkan Toper, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Serkan Yetgin kimdir?

Mimar Serkan Yetgin kimdir? Serkan Yetgin, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Serkan Yetgin, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Halil Kamil Kocapınar kimdir?

Halil Kamil Kocapınar, açık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +3600 ek göstergeli Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müşavirliğine atandı. Peki, Halil Kamil Kocapınar kimdir?

Serkan Aydın kimdir?

Çiftay Grubu, 1963 yılında Çiftay Madencilik adıyla Serkan Aydın'ın babası Ziya Aydın tarafından kuruldu. Peki, Çiftay Grubu Yönetim Kurulu Başkanvekili Serkan Aydın kimdir?

Yusuf Can Delipınar kimdir?

Gayrimenkul hukuku alanındaki gelişmeleri özellikle takip etmekte olan Av. Yusuf Can Delipınar kimdir? Yusuf Can Delipınar, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Av. Yusuf Can Delipınar..

Kira ödemeyen kiracıya karşı ne yapılabilir?

Mal sahiplerinin karşılaştığı önemli sorunlardan biri hiç ödeme yapmayan; ancak evi veya dükkanı kullanmaya devam eden kiracılardır. Peki kira ödemeyen kiracıya karşı ne yapılabilir? Avukat Yusuf Can Delipınar konuyu Emlakkulisi.com okurları için yazdı..

Serkan İğdelipınar kimdir Haberi

Serkan İğdelipınar kimdir

Serkan İğdelipınar kimdir?

Serkan İğdelipınar, 1976 yılında Ankara’da doğdu. 1990 yılında Kabataş Erkek Lisesi'nde başladığı orta öğrenimini 1993 yılında tamamladı. 1993 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne girdi ve 1997 yılında mezun oldu. 


1995 yılından itibaren 2 yıl süre ile Tabanlıoğlu Mimarlık'ta çalıştı. 1997 yılında M-Ofis Mimarlık Danışmanlık firmasını kurdu. Halen M-Ofis Mimarlığın kurucu ortağı olarak mesleki çalışmalarını sürdürmektedir.


Eğitim ve Meslek Hayatı

Önceki Ofisleri Tabanlıoğlu Mimarlık (Çalışan) (1995 / 1997)


Lisans İstanbul Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü (1997)

Lisans Öncesi Eğitimi Kabataş Erkek Lisesi (1993)


Mimar Serkan İğdelipınar projeleri..

Esenler Ramada Oteli (2012)

Vogue Avantgarde Hotel Ek Tesisleri (2011)

Oriental Vogue Hotel (2011)

Zeytinburnu Rezidans (2010)

Çankaya Belediyesi Başkanlık Hizmet Binası, Sanat Merkezi ve Ulvi Cemal Erkin Konser Salonu Ulusal Mimari Proje Yarışması (2010)

İzmir Büyükşehir Belediyesi...