06 / 05 / 2024

Serkan Sarı

Serkan Sarı

Sarı Yalıtım ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Serkan Sarı, Gökhan Sarı, Volkan Sarı tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 26 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

Serkan Sarı: Tarım arazileri de icralar yüzünden bir bir satılıyor!

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı tarla, tarım arazisi, zeytinlik vasfında birçok mülkün banka icraları yüzünden satıldığını gündeme getirdi. İşte Sarı'nın o açıklamaları...

Aliağa Belediyesi, Sarı Konutları kentsel dönüşümle yenileyecek!

İzmir Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, kentte bulunan Sarı Konutları'nın kentsel dönüşümle yenileneceği dile getirdi. Çalışmaların 18 ayda tamamlanması bekleniyor. 

Shs Sarıtaş İnşaat Metal Kimya Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shs Sarıtaş İnşaat Metal Kimya Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Sarıtaş tarafından kuruldu.

Sermekan Stand Tasarım Uygulamaları Mobilya İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Sermekan Stand Tasarım Uygulamaları Mobilya İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Serkan Sarıkaya ve Ercan Akdemir ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

MCS Mühendis İnşaat Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

MCS Mühendis İnşaat Yönetim Anonim Şirketi; Serkan Sarıca Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Mehmet Çetin Kömürcü Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 8 Haziran'da Bakırköy'de kuruldu.

Manisa Sarıgöl Mimar Sinan İlkokulu’na ek bina yapılacak!

Sarıgöl Mimar Sinan İlkokulu’na yapılacak olan iki katlı altı derslikli ek bina yapımı için kolları sıvayan Serkan Mintaş, ilçe kaymakamı ve ilçe milli eğitim müdürüyle birlikte esnafları dolaşarak ek binanın yapılması için destek arıyor.

Sarı Yalıtım ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarı Yalıtım ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Serkan Sarı, Gökhan Sarı, Volkan Sarı tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 26 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

Marilyns Proje Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Marilyns Proje Yatırım Anonim Şirketi, Serkan Sarıkeçe tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Mayıs 'ta Beşiktaş, Cihannuma Mahallesi, Barbaros Bulvarı, Petek Apartmanı'nda kuruldu.

Torridon Proje Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Torridon Proje Yatırım Anonim Şirketi, Serkan Sarıkeçe tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Nisan 'da Beşiktaş, Cihannuma Mahallesi, Barbaros Bulvarı, Petek Apartmanı'nda kuruldu.

Munroe Proje Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Munroe Proje Yatırım Anonim Şirketi, Serkan Sarıkeçe tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Nisan 'da Beşiktaş, Cihannuma Mahallesi, Barbaros Bulvarı Petek Apartmanı'nda kuruldu.

Emfa Orman Ürünleri İnşaat ve Elektrik Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emfa Orman Ürünleri İnşaat ve Elektrik Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi, Serkan Sarımehmetoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Şubat 2014 tarihinde kuruldu.

Sarı Evler Ümraniye 'de 1.322 TL taksitle! Hemen teslim!

Ümraniye çekmeköy"de inşa edilen Sarı Evler"de konut teslimi hemen yapılıyor. 1+1"ler 135 bin TL ila 195 bin TL"ye; 2+1"ler 174 bin ila 260 bin TL'ye satılıyor

Ankara Vakıflar Sarı Kadı Medresesi 'ni restore ettirecek!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Ankara Vakıflar Bölge Müdürlüğü Altındağ"daki Sarı Kadı Medresesi"nin Yeniden Yapılanma işini, ihaleye çıkardı

Serkan Sarı Haberi

Serkan Sarı

Sarı Yalıtım ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Serkan Sarı, Gökhan Sarı, Volkan Sarı tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 26 Ocak'ta kuruldu. 


Sarı Yalıtım ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-    Her Türlü Konut, mesken, işyeri, depo, Fabrika Atölye ve benzeri binalara çatı, duvar, temel ve benzeri alanlarda izolasyon yapma, ısı yalıtımlı giydirmeli dış cephe kaplama işleri dekorasyon yapma bu malzemelerin toptan alım ve satım işlerini yapma. Konusuyla alakalı her türlü işleri yapmak. 2-    Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin imalatı, ithalatı ve ihracatını toptan ticaretini yapmak 3-    Her türlü inşaat taahhüt işleri müteahhitlik işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait...