24 / 07 / 2024

Serkldoryan Bloku

Serkldoryan Bloku

1994 yılında Emekli Sandığı'na ait, -sinemanın da bulunduğu- Serkldoryan Bloku olarak da bilinen 4 bin 130 metrekarelik binanın 25 yıllığına kiraya verilmesi, ''Sinema kapatılacak mı?'' endişesi yaratmış.

89 kişiye mezar olan Galeria Sitesi için 'yerinde dönüşüm' başvurusu yapıldı!

Diyarbakır'da 6 Şubat'taki ilk depremde 1 bloku yıkılarak 89 kişinin yaşamını yitirdiği, diğer 3 bloku da kontrollü yıkılan Galeria Sitesi'nin mülk sahipleri geriye kalan 6 dönümlük arazi için yerinde dönüşüm kararı alarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü'ne dilekçe verdi.

Türk inşaat sektörü yeni pazarlara açılıyor!

2021 yılına umutla başlayan Türk inşaat sektörü, yeni pazarlara odaklanacak. Bunlar arasında en dikkat çeken ise Balkanlar ve Avrupa’daki eski Doğu Bloku ülkeleri oldu. Türkler, coğrafyanın bir çok ülkesinde yeni şantiyeler kuracak...

Ermenistan, 28 yıl sonra ikinci defa evlerini yıktı!

Terter şehrinde kurulan Şah kasabasındaki toplu konutları hedef alan top ve füze saldırılarında 30 apartman bloku, eczane ve okullar ile evleri hasar gören Azerbaycanlılar yaşadıklarını ve işgal döneminde nasıl göç ettiklerini anlattı.

İzmir'de bir site, iki müteahhit, iki farklı sonuç!

İzmir'de Barış Sitesi'nin 4 blokundan tamamen çöken 3'ünü, iflas edip giden müteahhidin yaptığı öğrenildi. Ayakta kalan tek bloku ise, yerine gelen yeni müteahhit, mühendis eşliğinde yaptırdı.

Ordu Belde Evleri'nin yıkımı durduruldu mu?

Belde Evler'in 3. bloku yıkılmadan, yıkım işlemleri durduruldu. ORÇEV, Erdoğan’ın “Belediye Başkanı Hilmi Güler’e kaç kez söyledim, nasıl yıkmazsınız?” dediği Belde Evler'in 3. blokunun yıkımının durdurulma sebebini soruyor...

İsrail'de Netanyahu-Gantz koalisyonu imar faaliyetlerini engelleyen yasayı kabul eder mi?

Birleşik Liste tarafından yapılan açıklamada yer alan şartlarda, Müslümanların yaşadığı yerlerde imar faaliyetlerini engelleyen Kaminitz Yasası’nın iptali yer alıyordu. Fakat bu şartların Gantz bloku tarafından kabul edilip edilmeyeceği belirsiz...

Cengiz İnşaat, Hırvatistan’da 2.7 milyar liralık demiryolu yapacak!

Slovenya’dan Karadağ’a, Bulgaristan’dan Bosna-Hersek’e özellikle eski Doğu Bloku ülkelerine yönelen işadamı Mehmet Cengiz’in yönettiği Cengiz İnşaat, geçen yıl başladığı Bosna-Hersek’te 5C Koridoru Otoyolu’nu 2021’de teslim edecek... 

Ağaoğlu The Finance Residence'ta kira garantisi!

Türkiye’nin ilk İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin tek rezidans bloku olarak yükselen Ağaoğlu The Finance Residence'ta dolar bazında yüzde 6 kira garantisi sunuluyor..

Ağaoğlu İstanbul Finans Merkezi rezidans bloğu lansman kampanyası!

Türkiye’nin ilk İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin tek rezidans bloku, A Block Ağaoğlu tarafından hayata geçiriliyor. Projede lansmana özel kampanyalar sunuluyor..

Anıtkabir’e yapılan halı saha için suç duyurusu!

Anıtkabir’e çocuk parkından sonra halı saha yapıldığını ortaya çıkaran Mimarlar Odası Ankara Şubesi suç duyurusunda bulundu. Eski Anıtkabir Komutanı, halı sahanın yerinin anıt bloku içerisinde olmadığını savundu

Aşçıoğlu, yurtdışına markasını ihraç eden ilk Türk şirketi oldu!

Aşçıoğlu, Dubai’deki Midtown projesindeki 80 dairelik bloku Selenium imzasıyla satacak. Aşçıoğlu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, “Cumhurbaşkanımız, Türkiye’nin dünyaya marka ihraç etmesi gerektiğini söyledi. Biz de bunu başardık” dedi

Afyonkarahisar'da Salutaris Termal Turizm'in ilk devre mülkü açıldı!

Salutaris Termal Turizm Kompleksi Genel Koordinatörü İcra Kurulu Başkanı Ekrem Yücebilgiç tamamlanan devre mülk bloku açılışının gurur verici olduğunu belirtti.

Şahinler Holding Westside projesi satışa çıktı!

Şahinler Holding Başkanı Kemal Şahin, Westside projesinde 99 daireden oluşan iki bloku satışa çıkardıkarını açıkladı. Şahin, "Körfez yatırımcısı yatırım için satın alıyor, kiraya veriyor" dedi.

Serkldoryan Bloku Haberi

Serkldoryan Bloku



''Bu İstanbul bizim, bu festival hepimizin'' sloganı ile süren İstanbul Film Festivali'nin geleneksel mekanlarından Emek Sineması'nın kapatılmaması için bir imza kampanyası başlatıldı.


    EMEK Sineması'nın da bulunduğu Emekli Sandığı'na ait binanın, 25 yıllığına Kamer İnşaat'a kiralanması, ''Sinema kapatılacak mı?'' endişesi yarattı.

    Tarihi Emek Sineması'nın korunması için, İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı ile Mimar Metin Deniz'in öncülüğünde Emek Sineması Yaşatılsın adlı imza kampanyası başlatıldı. Emek, 990 koltuk kapasitesiyle İstanbul sinemaları içinde özel bir yere sahip.

    

300 MİLYON KİRA

    

    Sinemananın içinde bulunduğu, yap-işlet-devret modeliyle kiralanan 4 bin 103 metrekarelik bina iş merkezine dönüştürülecek. 

    Beyoğlu'nun en önemli...