30 / 04 / 2024

sermayeye aç pazar

sermayeye aç pazar

GE Real Estate, Rusya'da ki ilk emlak yatırımını 150 milyon dolar sermayeli Heitman Russia Propert Partners ("HRUPP") fonuna yaptığı 50 milyon dolar ile gerçekleştirdi. GE Real Estate ve diğer iki kurumsal yatırımcı ile birlikte ayrıca fonu idare eden Hei

Tukaş Gıda Niğde Bor OSB'de fabrika kuracak!

Konserve ve salça pazarının 58 yıllık en büyük oyuncuları arasında Tukaş Gıda, Manyas, Torbalı ve Akhisar fabrikalarının ardından dördüncü üretim tesisini Niğde Bor Organize Sanayi Bölgesi’nde kurmak için çalışmalar gerçekleştiriyor.

Hasanpaşa Pazar Yeri açılış için gün sayıyor!

Kadıköy Hasanpaşa Pazar Yeri Zemin Altı Otopark ve Meydan Düzenleme çalışmaları Haziran ayında tamamlanacak...

Maltepe'nin 11'nci semt pazarı Girne Mahallesi'nde açıldı!

Maltepe Belediyesi, binlerce kişinin imzası ve talebi üzerine ilçe genelindeki 11. semt pazarını Girne Mahallesi’nde açtı. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Bizim için aslolan vatandaşa hizmet etmektir. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Tekirdağ Süleymanpaşa'ya katlı pazar yeri yapılacak!

Tekirdağ’da Süleymanpaşa Belediyesi Meclis üyeleri ve Tekirdağ Pazarcılar Odası üyeleri arasında geçtiğimiz günlerde yaşanan gerginlik sonrası tekrar bir araya gelen taraflar toplantıda mevcut pazartesi pazar yerinin yerine modern katlı pazar yeri yapılmasına karar verdiler.

Yüreğir PTT Evleri Mahallesi'ne 2. semt pazarı inşa edildi!

Adana Yüreğir PTT Evleri Mahallesi'nde 2. kapalı semt pazarı inşa edildi. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, PTT Evleri Mahallesi'ne içerisinde kapalı yüzme havuzu olan spor tesisi müjdesini vererek açılışı yaptı.

Şanlıurfa Akçakale Semt Pazarı açıldı!

Şanlıurfa´da vizyonel projeleri bir bir hayata geçiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye modern semt pazarı kazandırma çalışmaları çerçevesinde Akçakale´de hayata geçirdiği semt pazarının açılışını gerçekleştirdi.

Bursa Büyükorhan'a modern pazar yeri!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş ve Büyükşehir bürokratlarıyla birlikte Büyükorhan'a kazandırılan pazar yeri inşaatında incelemelerde bulundu

Kocaeli'deki 851 milyon TL'lik 23 yatırım pazar günü açılıyor!

Kocaeli Valiliği, kamu kurumları, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin tamamladığı 851 milyon TL değerindeki 223 yatırımın açılışı Pazar günü gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Birecik Semt Pazarı açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye modern semt pazarı kazandırma çalışmaları çerçevesinde Birecik´te hayata geçirdiği semt pazarının açılışını gerçekleştirdi.

Viranşehir Semt Pazarı açıldı!

Şanlıurfa´da vizyonel projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye modern semt pazarı kazandırma çalışmaları çerçevesinde Viranşehir'de hayata geçirdiği semt pazarını hizmete açtı

Bursa Merkez Pazar Yeri açıldı!

Bursa’ya eserleriyle değer katan Büyükşehir Belediyesi, tüm ilçelerin gelişmesi ve kalkınması için de çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor, büyükşehir bu kapsamda yeni ve modern bir hale gelen Merkez Pazar Yeri'ni hizmete açtı

İskenderun'a dört yeni semt pazarı inşa ediliyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada İskenderun’da dört farklı noktaya çok amaçlı pazar yeri projesinin yapıldığını belirtti.

Tokat'a yeni kapalı pazar yeri müjdesi!

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu yaptığı açıklamada Gaziosmanpaşa Stadyumu arkasındaki alanda kapalı pazar yeri yapılacağını söyledi.

sermayeye aç pazar Haberi

sermayeye aç pazar

HRUPP, Rusya'da, perakende, ofis hizmetleri, depolama ve emlak sektörlerinde, geliştirme ve yenileme projeleri gerçekleştiriyor. HRUPP'un sermayesinin %60'ını yerel Rus firmaları ile birlikte ortak harekete ederek, gelişim projelerinde kullanması bekleniyor. Fonun kalan kısmı ise karlılığı yüksek, tamamlanmış kalite yatırım projelerinde kullanılıyor. Kaldıraçlı bir fon olan HRUPP'nin yedi yıllık bir ömrü bulunuyor.

Bu yeni yatırım aracı, daha önce Çek Cumhuriyeti ve Polonya'da emlak yatırımlarına sahip 50 milyon Avro değerindeki HCEPP I ve HCEPP II fonları ile başarılı bir ticari işbirliği yapan GE Real Estate ve Heitmen arasındaki ilişkinin yenilendiğini gösteriyor.

GE Real Estate Avrupa Başkanı...