05 / 05 / 2024

Sermekan Stand Tasarım Uygulamaları Mobilya İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Nerede

Sermekan Stand Tasarım Uygulamaları Mobilya İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Nerede

Sermekan Stand Tasarım Uygulamaları Mobilya İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Serkan Sarıkaya ve Ercan Akdemir ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Stonelıne Fuar Stand Tasarımı Öğrenci Yarışması 2020’de!

Stonelıne Fuar Stand Tasarımı Öğrenci Yarışması’nı düzenleyecek olan Stoneline, farklı disiplinlerden öğrencileri doğal taş ve mermer konusunda yeni ve yenilikçi fikirler üretmeye davet ediyor…

Ayaz Stand Tasarım Ve Uygulama Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayaz Stand Tasarım Ve Uygulama Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mevlütcan Kavdır tarafından kuruldu. 

Desıgn On Mimarlık Stand Tasarım Ve İç Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Desıgn On Mimarlık Stand Tasarım Ve İç Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Serhan Kızılkaya tarafından 10 bin TL sermaye ile 13 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.

Sermekan Stand Tasarım Uygulamaları Mobilya İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Sermekan Stand Tasarım Uygulamaları Mobilya İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Serkan Sarıkaya ve Ercan Akdemir ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Retro Fuar Stand Tasarım Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Retro Fuar Stand Tasarım Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Özkan Kesimoğlu imzasıyla kuruldu.

Smart Stand Tasarım Uygulama ve Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Stand Tasarım Uygulama ve Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yüksel Aydın tarafından 20 bin TL sermaye ile 21 Haziran'da Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi'nde kuruldu.

Maya Stand Tasarım ve Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maya Stand Tasarım ve Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fatih İsmail Keleş ve Erdinç Gültekin ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Bağcılar'da kuruldu.

Artella, 38.Yapı Fuarı'nda yeni tasarım ürünleriyle boy gösterdi!

Tüyap Fuar Merkezi'nde düzenlenen Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük buluşması 38.Yapı Fuarı'nda yeni tasarım ürünlerimizi, 14 nolu salon, 441 nolu standında sundu.

Net Fuar Stand Uygulamaları Tasarım ve İç Mimarlık Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Net Fuar Stand Uygulamaları Tasarım ve İç Mimarlık Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi 15 Ağustos 2014 tarihinde 50 bin TL sermaye ile İstanbul Esenyurt'ta kuruldu.

ALFEMO, MODEKO Fuarı'ndan stand tasarımı ödülüyle döndü!

2012 Dizayn koleksiyonlarıyla fuar boyunca büyük ilgi gören ALFEMO, stand tasarımıyla da ödüle layık görüldü

Cankurtaran Zührevi Hastalıklar Hastanesi, Moda Tasarım Eğitim Merkezi ve müze olacak!

Hayat kadınlarının tedavi edildiği "Cancan" olarak bilinen Cankurtaran Zührevi Hastalıklar Hastanesi'nin Moda Tasarım Eğitim Merkezi ve müze olması için ilk ihale 4 Nisan'da yapılacak

Vestel, IKSV'nin İstanbul Tasarım Bienali'nde üniversitelilerle 17 şehre özel buzdolabı tasarladı!

İstanbul Tasarım Bienali'nin eş sponsorlarından Vestel'in bienal kapsamındaki ilk etkinliği 22 – 27 Mart tarihlerindeki “tasarımda özelleştirme” (customization) temalı atölye oldu

İMİB'ten ezberleri bozacak endüstriyel tasarım yarışması!

Doğal Taş Kullanımında Ezberleri Bozmak isimli tasarım yarışmasında, yarışmacılardan doğal taş kullanarak günlük yaşamda kullanılabilecek, özgün tasarım ve ürünler ortaya koymaları bekleniyor

Sermekan Stand Tasarım Uygulamaları Mobilya İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Nerede Haberi

Sermekan Stand Tasarım Uygulamaları Mobilya İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Nerede


Sermekan Stand Tasarım Uygulamaları Mobilya İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Serkan Sarıkaya ve Ercan Akdemir ortaklığında kuruldu. 


Sermekan Stand Tasarım Uygulamaları Mobilya İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi iş konusu; a) Mobilya ve dekorasyon malzemeleri, ahsap ve metalden büro ve ev mobilyaları, her türlü mutfak dolapları ve mutfak dekorasyon isleri, yatak odaları, oturma odaları, yemek odası, genç odası, koltuk, masa ve sandalye ve her türlü mobilya imalatı, alımı, satımı,pazarlaması, ithalatı ve ihracatını yapmak. b) Her türlü tesislerin mobilya dekorasyon islerini yapmak, taahhütlerde bulunmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Sermekan Stand Tasarım Uygulamaları Mobilya İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Adres;Esentepe Mah.2988.Sok.No.15 A...