29 / 04 / 2024

Sertaç İlkhan

Sertaç İlkhan

Asahan İnşaat Otomotiv ve Turizm Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Sertaç İlkhan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 24 Ocak'ta Ümraniye, İstiklal Şehzade Caddesi'nde kuruldu.

IC Gayrimenkul'de halka açılış için rota oluşturuldu!

Sertaç Karaağaoğlu, IC Holding bünyesinde gayrimenkul yatırım ortaklığına (GYO) dönüştürmeyi planladıklarını belirterek işe alımlar yapacaklarını açıkladı.

Bina güçlendirme nasıl yapılır? Güçlendirme çalışmaları her bina için özel olmalı! Uzman isim tek tek açıkladı! 

OMÜ Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Sertaç Tuhta, bina güçlendirme çalışmalarını değerlendirdi. Bina güçlendirme nasıl yapılır? Güçlendirme çalışmaları her bina için özel olmalı! Uzman isim tek tek açıkladı! 

Sertaş Grup Gayrimenkul Danışmanlığı Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sertaş Grup Gayrimenkul Danışmanlığı Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Sefa Taşçı tarafından kuruldu.

Gülsu Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülsu Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Gülşahin, Necati Subaşı ve Sertaç Subaşı ortaklığında kuruldu.

Serta Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serta Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  200  bin TL sermaye bedeli ile Serdar Kuru ve Tanfer Demir tarafından kuruldu.

Adensa Grup Deri Ayakkabı Tekstil Kimya İnşaat Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adensa Grup Deri Ayakkabı Tekstil Kimya İnşaat Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL  sermaye bedeli ile İlkhan Çelikbaş tarafından kuruldu.

Akfen GYO ilk 9 ayda 9.3 milyon TL kira geliri elde etti!

Akfen GYO'nun Eylül ayı yatırımcı raporunu değerlendiren Akfen GYO Genel Müdür Sertaç Karaağaoğlu, "2021 yılıyla birlikte portföyümüzü zenginleştirme yolunda attığımız adımlar bilançomuzu olumlu yönde iyileştirmeye devam ediyor" dedi.

Arge Yalıtım Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arge Yalıtım Yapı İnşaat Limited Şirketi Kartal’da 300 bin TL sermaye bedeli  ile  Sertaç    Kurt, Tuncay Yılmaz, Yakup Yesari Tarafından kuruldu.

Ayyıldızhan Otel İşletmeciliği Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldızhan Otel İşletmeciliği Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Şile’de  800 bin TL sermaye bedeli  ile Yıldız İlkhan tarafından kuruldu.

Kaen Teknik Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kaen Teknik Yapı İnşaat Limited Şirketi Beykoz’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Yiğit Köse ve Sertaç Alagöz tarafından kuruldu.

Akfen GYO, iflas eden otellerin radarında!

Akfen GYO Genel Müdürü Sertaç Karaağaoğlu, koronavirüs salgını döneminde sıkıntılarla karşılaşan Türkiye ve Rusya'daki otellerden 'bizi satın alın' diye teklif aldıklarını belirtti.

Ms Güntaş Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ms Güntaş Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Sertaç Güntaş tarafından kuruldu.

Baydoğan Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baydoğan Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Sertaç Baydoğan tarafından kuruldu.

Sertaç İlkhan Haberi

Sertaç İlkhan

Asahan İnşaat Otomotiv ve Turizm Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Sertaç İlkhan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 24 Ocak'ta kuruldu. 


Asahan İnşaat Otomotiv ve Turizm Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirket yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü resmi ve özel,gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait gayrimenkulleri,arsa,arazi,konutlar,işyerleri,resmi daireler,bankalar,sağlık ve eğitim kurumları,sanayi tesisleri,sosyal ve turistik tesisler,tatil köyleri,villa yalı otel ve moteller ve benzeri gayrimenkulleri alabilir,satabilir, kiralayabilir,inşa edebilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Asahan İnşaat Otomotiv ve Turizm Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adres: Ümraniye, İstiklal Şehzade Caddesi,...