08 / 07 / 2024

Sertex Soft Touch kumaşları

Sertex Soft Touch kumaşları

Sertex, döşemelik sektörü için sunduğu yeni ürünlerle dekorasyon meraklılarının yüzünü güldürüyor. Sertex süet grubunun floklu kumaşları, yumuşak tuşesi ve ipeksi dokusuyla hem rahat kullanım, hem de şık bir görünüm sunuyor...

Fiat 500X gelişmiş teknolojisi Cross Plus ile yenilendi

Fiat 500X, gelişmiş hibrit teknolojisi ile ekonomik ve çevre dostu olarak sürüş deneyimi yaşatıyor. 500X’in, Cross Plus modeli 1 milyon 464 bin 900 Türk Lirası, Soft Top versiyonuda 1 milyon 514 bin 900 Türk Lirası’dan başlayan rakamlarla yeni sahiplerine sunuldu.

Bu dönemde Karaca Vantuz Smart Touch Kazanlı Ütü alınır mı? İşte 24 Haziran 2023 fiyat listesi

Karaca Vantuz Smart Touch Kazanlı Ütü fiyatı ne kadar oldu? İşte Karaca Vantuz Smart Touch Kazanlı Ütü 24 Haziran 2023 fiyat listesi...

Renault Express Combi'de fiyatlar 97 bin TL arttı, 36 ay vadeli finansman imkanı geldi!

Renault'un popüler ticari aracı Express Combi, zam haberleri ve Haziran kampanyasıyla gündemde. Express Combi'nin Joy ve Touch modellerinde fiyatlar yükseldi. Joy modeline 97.000 TL, Touch modeline ise 98.000 TL zam geldi.

Soft Şile'de 10.9 milyon TL'ye 5 oda 1 salon villa! Teslimler Eylül'de!

Soft Yapı imzası taşıyan Soft Şile projesinde satışlar devam ediyor. Toplam 22 adet villanın bulunduğu Soft Şile'de fiyatlar 10 milyon 900 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Soft Şile'de 10.9 milyon TL'ye 5+1! 4 ay sonra teslim!

Soft Yapı imzasıyla İstanbul Şile'de hayata geçirilen Soft Şile projesinde satış süreci devam ediyor. Toplam 22 adet villanın yer aldığı projede fiyatlar 10 milyon 900 bin TL'den başlıyor.

Migros'ta Touch Me Çelik Termos çeşitlerine yüzde 30'a varan indirim! Yetişen alacak! İşte 9 Mart 2023 fiyat listesi...

Migros'ta Touch Me Çelik Termos çeşitleri yüzde 30 indirimlerle satışa sunuldu. Peki, Migros'ta Touch Me Çelik Termos çeşitleri ne kadar, kaç TL? İşte 9 Mart 2023 fiyat listesi...

Soft House Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Soft House Gayrimenkul Limited Şirketi bugün İçerenköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Qıxıan Yın ve Roozbeh Gharıbparast ortaklığında kuruldu.

Arçelik 9140 PM Çamaşır Makinesi en ucuza nereden alınır? 4 Şubat 2023 fiyat listesi...

Arçelik 9140 PM 1400 Devir,9 Kg Çamaşır Makinesi, çamaşırları yarı zamanda 2 kat daha hassas yıkayan Aqua Touch teknolojisiyle öne çıkıyor. Peki, Arçelik 9140 PM Çamaşır Makinesi kaç TL, özellikleri ne? İşte detaylar...

Size ütü yapmayı sevdirecek: Karaca Smart Touch Kazanlı Ütü 17 Ocak 2023 fiyat listesi...

Karaca Vantuz Smart Touch Kazanlı Ütü, 3 dakikada ısınır. Güçlü buhar basıncı ile inatçı kırışıklıklara hızlı ve mükemmel çözüm bulur. Kirecini kendi temizler. Peki Karaca Vantuz Smart Touch Kazanlı Ütü ne kadar? İşte detaylar..

Apple açıkladı: o özellik artık son model iPhone’larda olmayacak!

Apple Touch ID parmak izi tarayıcısını üst sınıf İphone’lara geri getirmeyeceğini açıkladı. O özellik artık son modellere olmayacak.

Soft Şile 15 soruda tüm detaylarıyla! 

Soft Yapı imzasıyla hayata geçirilen Soft Şile projesinin tüm detayları belli oldu. Peki Soft Şile projesi nerede? Soft Şile projesinde ev fiyatları kaç lira? İşte Soft Şile 15 soruda tüm detaylarıyla...

Soft Şile nerede? Soft Şile fiyat listesi 2022! 

Soft Şile nerede sorusunun yanıtı ve Soft Şile fiyat listesi 2022 haberimizde yer alıyor. Söz konusu projede 22 villa ve 16 ticari alan yer alıyor. 

Soft Şile lansman fırsatlarıyla satışta! Yeni proje! 

Soft Yapı imzasıyla Şile'de yükselen Soft Şile projesinde satışlar başladı. Projede 22 adet villa yer alıyor. Villaların fiyatları 7 milyon TL'den başlıyor...

Sertex Soft Touch kumaşları Haberi

Sertex Soft Touch kumaşları

Evcil hayvanların tırmalamalarına karşı da dayanıklılık gösteren Sertex’in ‘Soft Touch’ ürünleri ev sahiplerinin vazgeçilmezi olacak.


Farklı tasarımları ve geliştirdiği teknik özelliklerle döşemelik sektöründe lider olan Sertex, ‘Soft Touch’ ürünleriyle bu sezonun da gözdesi. Dokusuz yüzeyden oluşan ve ipeksi yumuşaklık sağlayan ‘Soft Touch’ süet ürünler, hem rahat bir kullanım hem de şık bir görünüm sunuyor.


Sertex süet grubunun, evcil hayvanların tırmalamalarına karşı da dayanıklılık gösteren Soft Touch ürünleri ev sahiplerinin vazgeçilmesi olacak.

Oturma gruplarında küçük değişimler yapmak, birbirinden farklı renk ve desendeki ürünlerle evinizi zenginleştirmek istiyorsanız mutlaka Sertex mağazalarına...