06 / 05 / 2024

sertifikalı boyacı

sertifikalı boyacı

Türkiye İnşaat Sanayicileri ve İşveren Sendikası (İNTES)'in genel kurul toplantısına katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik "Artık eğitim almış sıvacı, sertifikalı boyacı olacak." dedi...

İnşaat boyacılığından patronluğa! Taş evde uzmanlaştı kendi şirketini kurdu!

Gayrimenkul sektöründe birçok yapı ve taahhüt projesine imza atan başarılı iş insanı Halim Aydın, 15 yaşında boyacı olarak başladığı meslekte başarılı projelere imzasını atıyor.

2023 tarım destekleri açıklandı: Yağlık ayçiçeği üreticilerine sertifikalı tohum desteği ne kadar?

2024 yılı için ödenecek olan 2023 tarım destekleri açıklandı ve bu kapsamda yağlık ayçiçeği ilk kez sertifikalı tohum kullanımına yönelik maddi destek alacak. Her dekar için 135 lira sertifikalı tohum teşvik sağlanacak. Sertifikalı tohum desteğinin detayları haberin devamında...

Sertifikalı tohum desteği 2022 ne kadar? Sertifikalı tohum desteği ne zaman yatacak?

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından çiftçilere bir dizi yardımlar yapılıyor. Bu yardımlardan biri de sertifikalı tohum desteği olarak karşımıza çıkıyor. Peki, Sertifikalı tohum desteği 2022 ne kadar? Sertifikalı tohum desteği ne zaman yatacak? İşte tüm detaylar...

ATO tarafından düzenlenen Emlak Danışmanlığı Sertifikalı Eğitim Programı tamamlandı!

ATO ve Başkent Üniversitesi ortaklığıyla düzenlenen "Emlak Danışmanlığı Sertifikalı Eğitim Programı" tamamlandı. 

Tatilciler de emlakçılar da sertifikalı ev modelinden memnun!

Edirne sınırlarındaki Saros Körfezi'nin Erikli ve Yayla sahillerine gelen tatilciler, koronavirüs sürecinde başlatılan "sertifikalı ev" belgeli kiralık yazlıkları tercih ediyor

Kiralık yazlıklarda koronavirüse karşı sertifikalı ev modeli!

Saros Körfezi'nin Erikli ve Yayla sahillerindeki kiralık yazlıklarda Kovid-19'a karşı sertifikalı ev modeli uygulanıyor.

İstanbul Havalimanı Terminali, dünyanın en büyük LEED sertifikalı binası oldu!

İstanbul Havalimanı, başarılarına bir yenisini daha ekledi ve “LEED Altın” sertifikası aldı. Amerikan Yeşil Bina Konseyi, İstanbul Havalimanı terminalini dünyanın en büyük LEED sertifikalı binası oldu. 

Ulusal Yeşil Sertifika Sistemi ile 500 bina sertifikalı!

Son zamanlarda çevreci olmasıyla gündeme gelen yeşil binaların sayısı artıyor. Altensis’in kurucu ortaklarından Emre Ilıcalı yeşil binalar ile ilgili araştırmalar yapıyor. Ilıcalı, 2020 yılından itibaren 500’ün üzerinde yeşil sertifikalı bina olduğunu aktardı.

Şahinbey Boyacı Mahallesi'nin çehresi değişiyor!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Boyacı Mahallesi’ne gerçekleştirilen restorasyon çalışmalarını inceledi.

Demet Evgar, Boyacıköy'den 180 yıllık köşk kiraladı!

Oyuncu Demet Evgar Sarıyer Boyacıköy'den 180 yıllık köşk kiraladı. Köşkün aylık kirası 18 bin TL...

Osman Balcı ve Caner Boyacı Kuyumcukent Gayrimenkul'den ayrıldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Osman Balcı ve Caner Boyacı kendi istekleri ile bağımsız yönetim kurulu üyeliklerinden istifa etti.

Park Mavera 3 Gayrimenkul Sertifikalı proje!

Park Mavera 3 Gayrimenkul Sertifikalı proje 723 konut ve 31 dükkandan meydana geliyor. 9 blok şeklinde yükselen Başakşehir Park Mavera 3 projesi "Gayrimenkul Sertifikalı ilk proje" olma özelliği taşıyor.

Bursa Boyacıkulu Mektebi restore edildi!

Bursa’da 5 asır önce eğitim hizmeti vermek için yaptırılan ve zamanla sadece yıkıntı cephe duvarları kalan Boyacıkulu Mektebi'nin restorasyonu tamamlandı.

sertifikalı boyacı Haberi

sertifikalı boyacı

Türkiye İnşaat Sanayicileri ve İşveren  Sendikası (İNTES)'in genel kurul toplantısına katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik "Artık eğitim almış sıvacı, sertifikalı boyacı olacak." dedi. 


Mesleki yeterlilik kurslarından bahseden Faruk Çelik "Standartları olmayan meslekler var. Onun için 4% meslek standardı mesleki yeterlilik kurulu bünyesinde belirlendi. Bunlardan bir tanesi de inşaat sektörü. İnşaat sektörünün yüzde 94 ünde standartlar belirlendi ve İNTES yetkililendirilmiş bir kurum oldu. Eğitim almış sıvacı, sertifikalı boyacı, demirci kalıpçı. Yarın müteahhitte hesap sormak, deprem bölgesindeyiz yalnız müteahhittin hesap verdiği değil, bu kabloyu demiri kim bagladıysa tüm alanlara sorumluluk yükleyen sertifikalı elemanlarla biz bu işi yapmamız gerekiyor." dedi. Sorumlu bir kişiyi cezalandırıp 'bu iş bitmiştir' demenin yanlış olacağını söyleyen Çelik, "Herkes doğru iş yaparak bizim artık dünya inşaat...