04 / 05 / 2024

Servcorp ofis hizmeti

Servcorp ofis hizmeti

Önemli yatırım potansiyelleri ile dikkat çeken uluslararası firmalar kusursuz çalışma ortamı ve zengin ofis hizmetlerini artık Türkiye’de buluyor. Dünya çapında 23 ülkede birçok firmaya sunduğu esnek çalışma alanları ile hizmet veren Servcorp, dev firmalara ev sahipliği yapıyor.

OSB'lerde yatırımcılara emlak vergisi muafiyeti ve indirimli arsa tahsisi fırsatı!

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Başkanı Memiş Kütükcü, organize sanayi bölgelerinin (OSB) yatırım teşvik avantajları ve bürokrasiden uzak "tek durak ofis" hizmeti anlayışıyla yatırımcılara önemli imkanlar sunduğunu vurguladı. 

Servcorp Sıxteen Paylaşımlı Ofis İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu! 

Servcorp Sıxteen Paylaşımlı Ofis İşletmeciliği Limited Şirketiv bugün Şişli'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Servcorp Emeıa Holdıngs Ltd ve Servcorp Offshore Holdıngs Pty Ltd ortaklığında kuruldu.

Servcorp'tan Kanada için eğitim söyleşisi!

Hazır ofis ve esnek çalışma alanları sektöründe borsaya kote ilk şirketlerden olan Servcorp, müşterilerine farklı alanlarda eğitim ve seminerlerle destek olmaya devam ediyor.

Servcorp dev firmalara ev sahipliği yapıyor!

Önemli yatırım potansiyelleri ile dikkat çeken uluslararası firmalar kusursuz çalışma ortamı ve zengin ofis hizmetlerini artık Türkiye’de buluyor. Dünya çapında 23 ülkede birçok firmaya sunduğu esnek çalışma alanları ile hizmet veren Servcorp, dev firmalara ev sahipliği yapıyor.

Realtor Gayrimenkul, Araplara gayrimenkul danışmanlığı hizmeti verecek! 

Arap yatırımcıların tercih ettiği yüzde 100 yerli sermaye ile kurulan Realtor Gayrimenkul Yatırım A.Ş 200 Ofis ile Türkiye Genelinde Araplara gayrimenkul danışmanlığı hizmeti verecek.

MDArch’tan kullanıcı odaklı ofis tasarımı!

Alışveriş merkezi, otel, konut, ofis ve ticari mekanlar gibi birçok farklı alanda tasarım ve uygulama hizmeti veren Mimar Görkem Volkan öncülüğündeki MDArch tasarımı Gübretaş Merkez Ofisi, doğal malzeme kullanımının ön planda olduğu kullanıcı odaklı ve dinamik tasarımıyla dikkat çekiyor.

İstanbul'da en yüksek ofis kirası hangi bölgede?

Ticari gayrimenkul sektörünün “ofis” alanında, aracılık ve danışmanlık hizmeti veren Propin Property Investment Consultancy’nin üç ayda bir periyodik olarak hazırladığı “İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2016 Birinci Çeyrek Raporu” yayınlandı.

Nurol GYO 2 projesinin ofis kiralaması için Cushman and Wakefield ile anlaştı!

İstanbul’a seçkin yaşam projeleri kazandıran Nurol GYO, Nurol Tower ve Nurol Life projelerinin ofis kiralamaları için dünyanın en büyük ticari gayrimenkul hizmeti veren şirketlerinden Cushman & Wakefield ile çalışmaya başladı.

Adam Kule ofislerinde bedava ofis sistemi işletilecek!

Adam Kule'deki home-ofislerde de, 'bedava ofis sistemi' isletilecek.Bu sistem ile isletme sahiplerine lobi, asistan odası, toplantı odası gibi alanlar ile bu alanları daha işlevsel hale getirecek her türlü personel hizmeti sunuluyor.

İstanbul Ofis Pazarı 2015 3. çeyrek raporu yayınlandı!

Ticari gayrimenkul sektörünün “ofis” alanında, aracılık ve danışmanlık hizmeti veren Propin Property Investment Consultancy’nin üç ayda bir periyodik olarak hazırladığı “İstanbul Ofis Pazarı 2015 Üçüncü Çeyrek Raporu” yayınlandı.

İstanbul Ofis Pazarı 2015 2. çeyrek genel bakış raporu açıklandı!

Ticari gayrimenkul sektörünün “ofis” alanında, aracılık ve danışmanlık hizmeti veren PropinPropertyInvestmentConsultancy’nin üç ayda bir periyodik olarak hazırladığı “İstanbul Ofis Pazarı 2015 2. çeyrek genel bakış raporunu yayınladı.

DokuzBuçuk günlük ve saatlik ofis kiralama ihtiyacını karşılıyor!

İş dünyasında günlük ya da saatlik ofis kiralama hizmetleri hızla yaygınlaşıyor. Şehir merkezinde toplantı yapmak için geçici bir mekâna ihtiyaç duyan şirketler saatlik ofis kiralama hizmeti ile işlerini kesintisiz bir şekilde yapabiliyor.

İstanbul Ofis Pazarı 2015 1. çeyrek genel bakış raporu açıklandı!

Ticari gayrimenkul sektörünün “ofis” alanında, aracılık ve danışmanlık hizmeti veren PropinPropertyInvestmentConsultancy’nin üç ayda bir periyodik olarak hazırladığı “İstanbul Ofis Pazarı 2015 Birinci Çeyrek Genel Bakış Raporu”nu yayınlandı.

Servcorp ofis hizmeti Haberi

Servcorp ofis hizmeti

Bilgi ve iletişim teknolojileri sayesinde iş insanları, her zaman ulaşılabilir ve her yerden çalışabilir hale geldi. Değişen çalışma kültürleri doğrultusunda büyük bir hızla yaygınlaşmaya başlayan esnek ofis yönetimi yapan Servcorp, 23 ülke, 54 şehir ve 160 lokasyona yayılan uluslararası ofis yöneticisi konumunda.

Türkiye’de de iş insanlarının ilk tercihi olmayı sürdüren Servcorp, yüksek teknolojili altyapıyı, şıklık ve konforla birleştiren firma, prestijli çalışma alanları ile hem yerel hem de küresel çapta faaliyet yürüten tüm şirketlerin çözüm ortağı oluyor. Sanal ofis, hazır ofis, toplantı odaları, günlük kiralanabilen ofisler ve co-working alanı gibi çalışma alanı çözümleri sunan Servcorp, dünya çapında 40 binin üzerindeki müşteriye esnek ve verimli alanlar sunuyor.

Çalışma kültürlerinin giderek boyut değiştirdiğini söyleyen Servcorp Türkiye Direktörü Damla Özgönül, “Geçmişte iş kurmanın ilk adımı...